10 groene badkamers met een prachtig interieur

Groen, dat meestal wordt geassocieerd met concepten zoals groei, vernieuwing en meer algemene ideeën zoals leven en natuur, is een positieve en mooie accentkleur die kan worden gebruikt om fascinerende interieurontwerpen te creëren met veel charme en karakter. Groen kan een kamer zeer rustgevend en ontspannend maken, waardoor het een uitstekende kleurkeuze is voor badkamers. Het zijn meestal de milde en zachte greens die het meest voorkomen in deze kamers. Donkergroene badkamers kunnen er echter ook fascinerend en verbazingwekkend uitzien.

Dit is een fantastisch badkamerontwerp met groene wandtegels, aangevuld met een lichte vloer en een zeer stijlvolle en elegante marmeren wastafel. De wandtegels hebben net iets andere groentinten en zorgen voor een heel mooi ombre effect. Volg @fg_interiors voor meer details en inspiratie.

Hier is een enigszins vergelijkbaar ontwerp, maar met een meer vintage stijl. Dit prachtige groene badkamerontwerp werd gedeeld door @yourantiquesourcingstudio. Het heeft groen geschilderde muren met onderaan een witte rand en een klassiek tegelpatroon op de vloer.

Dit is een zeer interessante tint groen. Het is donker en diep en mysterieus en past prachtig bij de glanzende tegels en de glazen wand. Het gedeelte van het plafond boven het bad was geschilderd in een bijpassende donkergroene tint. Dit prachtige badkamerontwerp werd gedeeld door @jigsawinteriorarchitecture.

Het combineren van een ingewikkeld of druk patroon met een gedurfde kleur kan soms overweldigend zijn. Dit gastentoilet is bijvoorbeeld behoorlijk vol qua ontwerp, met groen geschulpte wandtegels, veel koperen accenten en eigenzinnige decoraties en accessoires verspreid over de kamer. Volg @eandainteriors voor meer gekke ontwerpideeën.

Dit is zo’n charmant badkamerontwerp en deze hoek ziet er bijzonder mooi uit. De donkergroene muren vormen het perfecte decor voor de houten kast onder de gootsteen, het witte toilet en de elegante spiegel. Er is hier ook veel groen, wat de hele look geïnspireerd op de natuur benadrukt. Bezoek @lauraatnumbertwelve voor meer prachtige ontwerpen en ideeën als deze.

Een accentmuur is een geweldig idee als je wat kleur wilt toevoegen aan de badkamer zonder dat dit het hoofdthema wordt voor het algehele ontwerp van deze kamer. De ontwerpers van Cobalto Studio hebben voor deze stijlvolle badkamer gekozen voor een mooie tint groen. Er is ook een kleine muurhoek en de tegels zijn verticaal geplaatst om de hoogte van de kamer te benadrukken.

Gebruik milder groen als u wilt dat uw badkamer een rustgevende en ontspannende ruimte is en combineer deze met andere zachte kleuren en verschillende gestructureerde oppervlakken. U kunt hout en marmer of steen in het ontwerp verwerken om de kamer een schone, door de natuur geïnspireerde look te geven. Laat je inspireren door dit ontwerp van Studio Chan en Eayrs.

Dit is de chique badkamer van een strandhuis ontworpen door Chelsea Hing. Zoals je kunt zien, heeft het deze echt prachtige groene muren, die worden aangevuld met massief houten accenten. Het is een prachtige combinatie die in veel verschillende vormen kan worden uitgedrukt.

Werken met donkere groentinten is moeilijk en ontwerpen kunnen fout gaan als ze niet in balans zijn. Van succesvol design als dat van Anna von Waldburg kun je zeker veel leren. Dit is zo’n gezellig ogende badkamer. Hoewel het ontwerp veel details bevat, zijn er geen overweldigend, zelfs niet de donkergroene muren.

Het zijn niet de muren van een badkamer die worden afgewisseld met kleur. Het meubilair is een ander geweldig hulpmiddel. Neem bijvoorbeeld deze elegante hoofdbadkamer. Het is licht en neutraal, met uitzondering van de dubbele wasbak, het middelpunt van de kamer. Het is een zeer krachtig ontwerpelement, vandaar de eenvoud van alle elementen eromheen. Meer informatie vind je in Cravenhaven.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten