10 grote badkamertrends om uw ruimte voor 2020 te upgraden

Als het gaat om wat er in zit en wat er uit 2020 komt, denken de meeste mensen meteen aan hun belangrijkste leefruimte. Dit is geweldig, maar er zijn ook enkele fantastische trends voor de badkamer. Laten we eerlijk zijn, we brengen allemaal elke dag veel tijd in de badkamer door, om ons voor te bereiden op het werk of om plezier te hebben. Deze belangrijke ruimte zal meer aandacht krijgen, vooral als het gaat om meer spa-achtige badkamers. En waarom zou dat niet zijn? Je moet functioneel zijn en willen dat het ontspannend is, maar het kan ook super stijlvol zijn. Bekijk deze 10 badkamertrends voor 2020.

Messing fittingen en accenten

Deze afwerking is misschien aan het afnemen in termen van keukentrends, maar het is nog maar net begonnen voor de badkamer. Messing fittingen en accenten zorgen meteen voor een vleugje luxe. Misschien komt het door hun warmte of omdat ze duidelijk verschillen van de basisstijlen. Messing beslag en accenten maken de badkamer onderscheidend. Deze kraan van Waterworks heeft bijpassende knoppen die ongebruikelijk zijn, maar nog meer standaardtypes krijgen extra stijl als ze een messing afwerking hebben.

Badkuipen

Zelfstandige baden zijn al geruime tijd populair en het is geen wonder dat diepe, doordrenkte stijlen populair zijn. Aan het eind van de dag is het een probleem om weg te zinken in een diep bad met warm, rustgevend water serieus Luxe in huis. Hoewel dit type tubs voorheen beperkt was tot de ouderwetse klauwpoottypes, variëren de stijlen van vandaag van traditioneel tot hedendaags of zeer minimalistisch zoals deze.

Verlichte spiegels

Nu zie je het, niet nu! Verlichting die is geïntegreerd in het frame van een spiegel zoals dit Duravit-model is een andere trend die u niet mag missen. Of je het nu nodig hebt om ruimte of voor extra verlichting, dit type badkamerspiegel is geschikt voor elke badkamerstijl. Afhankelijk van de ruimte en de lichtsituatie waarmee u werkt, kunt u deze gemakkelijk combineren met wandlampen of plafondlampen. Het zorgt ook voor veel functioneel licht in badkamers waar de ruimte beperkt is.

Ingelijste spiegel

De stijl van het gastentoilet gaat absoluut van subtiel naar gedurfd, en ingelijste spiegels – voor werkelijk elke badkamer – zijn veel stijlvoller dan de panelen of afgeschuinde basics. Het gebruik van een ingelijste spiegel biedt de mogelijkheid om een ​​kamer meer persoonlijkheid of drama te geven, zeker in combinatie met een interessante wasbak en een grootformaat behangprint zoals in de badkamer van Lixil van American Standard.

Gekleurde kuipen

We hebben de trend naar stand-alone kuipen al bereikt, maar voor een nog gewaagdere stap kiezen huiseigenaren voor gekleurde kuipen. Het was vroeger dat de term de roze, avocado- of gouden armaturen uit de jaren 40 en 50 oproept (ze waren toen allemaal razernij!). Gelukkig zijn de tijden veranderd en zijn de gekleurde kuipjes van vandaag nog steeds onberispelijk wit aan de binnenkant en alleen gekleurd aan de buitenkant. Deze speciale tube is afkomstig van Produits Neptune, een Canadese fabrikant, maar is steeds vaker verkrijgbaar bij meer leveranciers. Bij sommige merken kun je zelfs elke kleur uit het Pantone assortiment kiezen!

Verklaring tegelvormen

Tegels voor de badkamer zijn zeker geen nieuw idee, maar de vorm van de dingen die komen gaan is veel meer uitgesproken. Van sculpturale geometrieën tot sint-jakobsschelpen en ventilatoren, de trends voor badkamertegels wijken af ​​van de standaard vierkanten en rechthoeken. Net zoals de alomtegenwoordige metrotegel uit de gratie raakt, nemen deze interessantere tegelvormen het over. Dit model van Artistic Tile is een uitgebreider ontwerp van mozaïekfans, maar er zijn ook veel eenvoudigere vormen van sint-jakobsschelpen en ventilatoren beschikbaar.

Meer drama

Hoe persoonlijker de badkamers worden, hoe dramatischer ze worden. Dit, dat in 2019 werd onthuld in het Kips Bay Showhouse, heeft een donkere sensuele aubergine paarse klauwpootkuip, maar drama kan in elke badkamer worden bereikt. Details zoals diepe kleuren, grootformaat behangprints of muurschilderingen en unieke accessoires maken van een eenvoudige badkamer een heel bijzondere. Het gebruik van een hoekkast als kaptafel, de kwastdetails op de kruk en het kleine tafeltje dat aan de muur aan het bad is bevestigd, zijn goede voorbeelden van hoe aandacht schenken aan kleine dingen een groot verschil maakt.

De marmeren look

De look van marmer is een grote badkamertrend voor 2020. Als je verbouwt en binnen het budget zit, ga dan voor het echte werk. Zo niet, dan zijn er andere manieren om dezelfde luxe uitstraling te krijgen. Moderne behangafdrukken kunnen het uiterlijk van echt marmer gemakkelijk nabootsen, en dankzij de verwijderbare typen kunt u hetzelfde doen in een appartement. Dit marmeren behang is een vinyl-gecoat, peel-and-stick-product van Burke Decor dat gemakkelijk op en neer kan worden getrokken. Dit betekent dat het maken van een badkamer in een appartement van bla te mooi een eitje is. Het marmer ziet er ook goed uit met dit bad, dat ook nog eens trendy is!

Voetstuk zinken

Wastafels zijn een trend voor kleinere badkamers en vooral voor gastentoiletten. Van deze vatstijl tot de meer rechthoekige wastafels die op een vierpootsframe zitten, dit type gootsteen creëert waardevolle ruimte in een kleinere badkamer. Spoelbakken met plinten kunnen ook een badkamer groter laten lijken, omdat er meer ruimte op de vloer is dan een ijdelheid in de kaststijl. Ze kunnen ook veel betekenen in vergelijking met een zwevende wastafel.

Luxe douches

De trend naar grote en open douches neemt af, maar dat betekent niet dat het ook een luxe douche-ervaring is. Huiseigenaren zoeken namelijk naar meer persoonlijke douches, zelfs in comfortabelere kamers. Van de massage van douchekoppen tot soorten neerslag, alles wordt gecombineerd met sproeiers die aan de muur kunnen worden bevestigd of als een handheld-apparaat kunnen worden geïnstalleerd. Ingebouwde scheerspiegels onder de douche, evenals op maat gemaakte banken en kubussen zijn erg populair om een ​​douche te creëren die aan specifieke behoeften en wensen voldoet. Deze van Lixil heeft al deze elementen.

Hoewel sommige van deze trends een uitgebreid herontwerp vereisen, kunnen sommige worden geïntegreerd als een upgrade naar een bestaand badkamerontwerp. Ongeacht of het budget behang van synthetisch marmer of een kamer vol verbazingwekkende new wave-tegels toelaat, er zijn veel manieren om de badkamer stijlvol te maken voor het nieuwe decennium!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten