Eén ding is niet genoeg: je hebt een moderne dubbele wastafel in de badkamer nodig

Dubbele wastafels staan ​​bovenaan de lijst met “must-have” -elementen voor een mastersuite. Er was een dag dat ze waarschijnlijk als een luxe werden beschouwd, maar in deze drukke wereld waar twee mensen tegelijkertijd klaar moeten staan, worden ze niet langer als optioneel beschouwd. In feite zijn ze ook wijdverbreid in secundaire badkamers, omdat meestal meer dan één kind of familielid tegelijkertijd klaar moet zijn voor school of werk. Het aanbod aan stijlen voor moderne dubbele spoelbakken is tot ver buiten de eenvoudige typen van de afgelopen decennia uitgebreid. U kunt kiezen tussen twee aparte wastafels op een enkele wastafel of losse units die gecombineerd kunnen worden met een kast of als onderstel. Dit zijn enkele van onze nieuwste favoriete stijlen.

Moderne retro combo

Deze monochrome badkamer is uitgevoerd in trendy grijs en heeft dubbele wastafels met een retro flair. De twee individuele wastafels zijn aan de voorzijde afgerond en gedecoreerd met marmer. De onderbouwwastafels geven de ruimte een nette uitstraling. Het monteren van de kranen aan de achterkant bespaart ruimte, maar biedt ook een extra retro-element. Desalniettemin oogt de hardware modern door de hoekige stijl van de handgrepen. Gestroomlijnde enkele rechthoekige spiegels passen zich aan de grootte van de wastafels aan, en de onverwachte moderne schok komt van de minimalistische hanglamp die op elke hoek hangt en de typische wandlampen vervangt.

Glamoureuze schepen

Modern is glamoureus in deze luxe ijdelheid. Allereerst is het marmer prachtig en wordt het patroon gemarkeerd door de afgeronde randen van de gootstenen. De ijdelheid eronder heeft wat ronde details, terwijl twee dramatische wandlampen de kamer in stijl verlichten. Een beetje Art Deco-flair is te zien in de gootsteenarmaturen, die de weelde van de verlichting verzwakken en combineren met de ingetogen glans van de ijdelheid-ondervloer.

Totaal zen

De trend om van de badkamer een Zen-retreat te maken is nog steeds sterk en deze moderne badkamer heeft de juiste sfeer. Het totaalbeeld is natuurgetrouw met de zwevende wastafels van upcycled hout. Afgeronde wastafels zitten op de wastafel, die een dun werkblad heeft dat hem een ​​elegante uitstraling geeft. De twee individuele spiegels zijn boven elke wastafel geplaatst voor maximaal comfort en weerspiegelen de tegenoverliggende boswandbekleding goed. Tussendoor verbindt een kleine plank gemaakt van hetzelfde upcycled hout de look.

Gemengde geometrieën

Deze moderne wastafel concentreert zich speels en onmiskenbaar op de vormen van de kasten en lades, zeker in combinatie met de ronde en minder georganiseerde vormen van de spiegels. Het toestel is lang en ruim, biedt veel opbergruimte, maar voelt toch modern aan doordat het zweeft en niet op de grond zit. De rechthoekige insteekbakken zijn ook breed en hebben een grote lip aan de zijkanten. Omdat de wastafel zo lang is, is er voldoende ruimte op het werkblad om persoonlijke verzorgingsproducten op te bergen. Door de achtergrondverlichting met de spiegels te gebruiken, vormen ze echt de focus van de badkamer.

Geïntegreerde gootsteen

Voor een slanke en gemakkelijk te reinigen wastafel kiezen veel mensen er een met de wastafel geïntegreerd in het werkblad. Deze dubbele wastafel is absoluut een unicum. De wastafels bevinden zich aan de buitenranden voor een ruimtelijker gevoel. Dit concentreert ook de open aanrechtruimte in het midden, die ook functioneler is. Witte spoelbakhardware lijkt in het werkblad zelf te zijn geïntegreerd en versterkt de verminderde sfeer. Als de dubbele kaptafel in de badkamer rechttoe rechtaan is, is dit een geweldige kans om plezier te hebben met de spiegels aan de muur. Deze hebben niet alleen een onverwachte vorm, maar ook een detailrand aan de onderkant, terwijl de bovenkant wordt gemarkeerd door gekleurde achtergrondverlichting.

Minimaal met een twist

Veel minimalistische badkamers zijn in een palet van puur witte of neutrale tinten, maar dit heeft een echte twist met het levendige paars van de dubbele ijdelheid. Gewoon een werkblad met blootliggende waterleidingen, de ijdelheid wordt gestopt met twee lage en gebogen ovale wastafels. Om de sfeer te behouden, zijn de moderne contactloze kranen aan de muur boven de gootsteen gemonteerd. De brede metalen strip lijkt meer op een ornament dan op functionele hardware en helpt de ijdelheid er schoon uit te laten zien, met de focus op de wastafels. De belangrijkste opslagruimte bevindt zich in de twee gespiegelde medicijnkasten.

Moderne spa-stijl

Een beetje rustiek met een vleugje tropen, deze moderne dubbele wastafel draait helemaal om natuurlijk hout. De stijl met latten doet denken aan de stijl van luiken en deuren in luxe maar ingetogen tropische resorts. Ronde wastafels passen perfect bij de houten kaststijl van de wastafel. Een passende torenunit biedt voldoende opbergruimte en biedt nog meer ruimte voor beddengoed en andere zaken. Een unieke plank brengt badkameraccessoires bij de hand en een lattenkruk is super praktisch om plaats te nemen of een badjas achter te laten.

Alles over de hoeken

Sterke hoeken worden vaak geassocieerd met moderne stijl en bij deze dubbele wastafel draait alles om de lineaire uitstraling. De horizontale oriëntatie van de zwevende wastafel wordt benadrukt door het design van de lades en de centrale displaykubus benadrukt de symmetrie van de badkamer. Rechthoekige spoelbakken hebben ook sterke lijnen en zitten met slechts één kraan op de wastafel. De spiegels volgen hetzelfde ontwerpconcept en de accessoires hebben ook een hoekige flair.

Modern eclecticisme

Deze badkamer is misschien minimaal, maar vanuit het oogpunt van design is er veel aan de hand en richt het zich op de zwevende ijdelheid. Deze dubbele wastafel lijkt op een bureau met lades en heeft een afgesloten bergruimte en een praktische centrale berging. Stenen wastafels zitten op het aanrecht en minimalistische hardware is aan de muur gemonteerd. Moderne spiegels hebben een armatuurstijl die vaker wordt gebruikt voor kunstwerken, maar is een coole toevoeging aan de badkamer. Een rustieke doos, een vervangende industriële lamp en een leisteenspiegel met een meer Scandinavische flair ronden de veelzijdige moderne badkamer af.

Moderniteit ingericht

Deze badkamerstijl sierlijk modern noemen lijkt misschien een contradictie, omdat de twee stijlen op gespannen voet staan, maar het beschrijft dit ontwerp nauwkeurig. In plaats van een normale dubbele wastafel, heeft deze badkamer twee moderne plinten met daaronder glazen vloeren, zichtbare waterleidingen en een klein detail op de taps toelopende poten. De gootstenen zelf zijn glanzend zwart porselein met silhouetten die meer worden geassocieerd met traditionele of artistieke ruimtes, net als de kraanstijl. Traditionele lijsten hebben een glanzend zwarte afwerking die volledig modern is, terwijl het verweerde Rococo-ontwerp van de wandbekleding het sierlijke element is.

Afzonderlijke structuren

Voor degenen die gewoon niet van het uiterlijk van een lange dubbele kaptafel houden, kunnen twee wastafels op voet gemakkelijk hun plaats innemen. Deze moderne opstelling laat zien hoe minimalistische sokkelstijlen kunnen zijn, vooral in deze stijl waarbij de gootsteen in de sokkel is ingebouwd. De volledig zwarte lampen zijn geschikt voor wandmontage – een must bij dit type spoelbak! Een kleine zwevende plank is praktisch voor de zeep en losse ovale spiegels verbergen de noodzakelijke opslag van een medicijnkastje. Zwarte handdoekhouders aan de zijwand maken dit moderne badkamerontwerp compleet.

Uit het midden geplaatste stijl

Moderne dubbele wastafels zijn traditioneel zo opgesteld dat de wastafels gelijkmatig over het werkblad zijn verdeeld, wat een excentriek ontwerp als dit onderscheidt. Deze ijdelheid is heel lang, dus het is geen probleem om ruimte te hebben. De twee zwembaden bevinden zich echter aan het ene uiteinde van de lange kamer, met een standaardafstand tussen de twee. Dat laat een lang oppervlak van het werkblad over voor andere doeleinden of gewoon voor ontwerp. Een zwevende plank en een onderliggende opslageenheid zijn uitgelijnd met het andere uiteinde van de gootstenen, en een spiegel die over de lengte van de ijdelheid loopt, benadrukt de lengte.

Een architectonische sfeer

Een donkere afwerking op deze op maat gemaakte zwevende dubbele ijdelheid geeft het een architectonisch gevoel, vooral in combinatie met enkele andere details. De dubbele wastafels zijn aan het ene uiteinde van de ijdelheid bevestigd, waardoor het een moderner tintje krijgt. Deze opstelling maakt het mogelijk dat een spiegel van standaardformaat de nieuwste verlichtingstechnologie gebruikt. Ingebouwde muurkubussen bieden extra functie en helpen tegelijkertijd om het aanrecht vrij te houden. Het architectonische frame van de douche verbindt hem met de dubbele wastafel en de grote verweerde tegels aan de muur geven hem een ​​industriële uitstraling.

Traditioneel bijgewerkt

Sommige mensen zijn gewoon niet klaar om modern of minimalistisch te gaan, dus het is heel goed mogelijk om een ​​traditionele badkamer te hebben met een aantal moderne upgrades. Deze op maat gemaakte dubbele ijdelheid is een traditionele kaststijl, maar in plaats van de gebruikelijke deuren, heeft deze lades geaccentueerd met stijlvol beslag. De op maat gemaakte granieten plaat heeft twee ingebouwde porseleinen gootstenen geaccentueerd met een kraan met één gat en twee afzonderlijke knoppen voor warm en koud water. Wandlampverlichting accentueert het frame van de spiegel, dat is afgerond met decoratieve strips. Handdoekhouders met zwenkarm worden aan beide zijden van de dubbele wastafel aan de muur bevestigd en zijn een nieuwe verandering ten opzichte van standaard handdoekhouders.

Wastafelonderkast

Ergens tussen de moderne zwevende ijdelheid en de traditionele meubelstijl, is de trend om meubels te gebruiken. Deze dubbele wastafel voelt zeker meer als een stijlvol meubel tussendoor dan als een badkamerbeslag dat ertoe doet. Met een afgeschuinde granieten plaat zijn twee ovale wastafels uitgerust met kranen met één gat. Individuele afgeschuinde spiegels zijn boven elke spoelbak geplaatst voor functie en stijl. We houden van de achtergrondverlichting, die de stijl van het stuk onderstreept.

Dus hoewel badkamers nu dubbele wastafels zijn dé rigeurMet name voor mastersuites betekent dit niet dat iedereen er hetzelfde uit zal zien. Velen van hen zijn op maat gemaakt, dus u kunt verschillende functies echt aanpassen om precies te doen wat u wilt dat de kamer doet. De badkamer moet bepaalde functies vervullen, maar verder worden het gevoel en de stroom afgestemd op jouw stijl en wensen.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten