Het badreparatieproject – wat het nodig heeft en hoe het moet

Bij het werken aan de verbouwing van een badkamer ontstaat een groot dilemma dat met het bad te maken heeft. In feite moet u beslissen of u uw badkuip wilt herwerken of dat u deze het beste volledig kunt vervangen. Tenzij de badkuip onherstelbaar in zeer slechte staat verkeert of je de stijl helemaal wilt veranderen. We raden aan om het oude bad te behouden en het er weer mooi uit te laten zien. Als u graag uw handen vuil maakt, kunt u al het werk zelf doen, wat zeer bevredigend kan zijn. We hebben enkele projecten die u kunnen helpen de juiste weg te vinden.

Als je bad gewoon een nieuwe verflaag nodig heeft, is het vrij eenvoudig. Breng wat reparatiekits naar je set en begin met schoonmaken en patchen. Zorg ervoor dat je het raam open laat en een masker gebruikt, omdat deze dingen een sterke geur hebben. Het schilderproces zelf kan een beetje moeilijk zijn. Zorg er dus voor dat je de juiste gereedschappen en materialen hebt voor de klus. Zorg er ook voor dat u het gebied beschermt met een dropdoek, zodat u niet voor meer uitdagingen komt te staan ​​dan nodig is. Er is een zeer gedetailleerde tutorial over snoep die je kunt volgen.

Wees voorbereid op dit project om de hele dag in beslag te nemen. Het is veel te doen. Je moet het bad en de omgeving schoonmaken en voorbereiden voordat je het echt kunt schilderen. Daarna moet je meerdere lagen aanbrengen om een ​​goede dekking te krijgen. Natuurlijk is het de moeite waard als je ziet hoe mooi het bad eruit ziet als je er klaar mee bent. Het ziet er eigenlijk als nieuw uit. Bekijk addicted2decorating voor meer tips over dit type project.

Als het bad structureel in goede staat verkeert en je houdt van de algehele grootte en stijl, is het de moeite waard om het te bewaren, hoe lelijk het er ook uitziet. U kunt het bad gemakkelijk opnieuw bewerken en het er geweldig uit laten zien. Het is goed om op het eerste gezicht niet ontmoedigd te raken en in alles het potentieel te zien. In dit geval kan de transformatie behoorlijk ingrijpend zijn. We raden je aan mycreativedays te bezoeken om te zien welk verschil een beetje zorg en aandacht kan maken.

Het hele reparatieproces van de badkuip is niet zo moeilijk. We kunnen het opsplitsen in een paar eenvoudige en duidelijke stappen. Het eerste dat u moet doen, is het bad grondig reinigen. Daarna is het tijd om te beginnen met schuren. Dit onderdeel kan vrij eenvoudig zijn als u een vlakschuurmachine gebruikt. Vervolgens moet u het bad schoonvegen en ervoor zorgen dat er nergens stofdeeltjes zijn. Masker de bevestigingen en andere oppervlakken die u wilt beschermen af ​​en breng vervolgens de eerste laag epoxy aan. Laat het een nacht drogen en breng dan een tweede laag aan. Dat is meestal voldoende. U kunt dan de tape en handdoek verwijderen en genieten van uw nieuwe badkuip. Zodra alles droog is. Zie Perfection Hangover voor meer informatie.

Het voorbereidende werk voor de reparatie van een kuip is net zo belangrijk als het schilderproces. Het is erg belangrijk om al het afdichtmiddel en vuil te verwijderen voordat u kunt beginnen met het voorbereiden van de kuip voor het volgende deel van het project. Dit kost veel tijd en moeite, en in sommige gevallen kan het zijn dat u speciale producten moet gebruiken. Zodra dit hele onderdeel klaar is, is het tijd om het bad te schilderen, maar niet voordat je alle muren, vloeren en armaturen bedekt waarop je geen epoxy wilt aanbrengen. Meer details en tips zijn te vinden in deze tutorial van loveandrenovations.

Als je een oud klauwpootkuipje in handen kunt krijgen, zorg er dan voor dat je het vasthoudt, want het heeft een groot potentieel. Als je het eenmaal hebt opgeschoond en opnieuw hebt bewerkt, ziet het er fantastisch uit. Het proces is een beetje anders dan normaal, omdat u ook de buitenkant moet herwerken en, afhankelijk van het ontwerp, mogelijk extra details en ornamenten moeten worden overwogen. Je kunt alle details vinden op Younghouselove.

Oude klauwpootkuipen zijn erg mooi en zeker het restaureren waard. Het vinden van het bad kan behoorlijk moeilijk zijn en kan wat tijd en onderzoek vergen. Op zich is het een uitdaging om erachter te komen of een kuip de moeite waard is of niet. Zodra u het bad heeft, moet u mogelijk ook wat bedrading in uw badkamer vervangen of verwijderen. Alleen dan kunt u het hele badherstelproces starten. Meer informatie over pogingen tot ongevallen vindt u hier.

Badkuipreparatieset verkrijgbaar bij Amazon.

1. Rust-Oleum 7860519

Als u niet in alle details wilt verdwalen, kunt u het beste een kuipreparatieset gebruiken die alleen kan worden gebruikt zonder dat er extra verbruiksartikelen nodig zijn. Dit past bij de omschrijving. De Rust-Oleum 7860519 kit bevat twee delen die je met elkaar moet mengen. Zodra je de mix klaar hebt, breng je de epoxy aan op het bad en bedek je alle beschadigde gebieden.

2. Devcon epoxy badreparatieset

Deze kuipreparatieset is een andere goede keuze. Het is gemakkelijk te gebruiken en werkt met glasvezel, porselein en plastic. Het is ideaal voor het bevestigen en herwerken van baden, wastafels en toiletten en heeft een waterdichte afwerking. Je kunt dit krijgen in een witte of amandelkleur die geschikt is voor de meeste soorten badkamers en keukens.

3. Sheffield 1126 porselein

Als uw badkuip grotendeels in goede staat verkeert en slechts een paar keer bijwerken en kleine reparaties nodig heeft, kunt u deze gemakkelijk repareren met een retoucheringskit, omdat u geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het repareren ervan. Met deze kit kun je krasjes en krasjes op kleine vlakken bedekken. Je kunt dit ook gebruiken voor gootstenen en andere oppervlakken als ze ook scheuren hebben. De kit maakt reparaties snel en gemakkelijk, zodat u lang van uw armaturen kunt genieten.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten