Hoe u uw badkamertegels kunt bijwerken – 6 doe-het-zelfideeën

Om een ​​badkamer zo mooi mogelijk te maken, moet je de juiste vloertegels kiezen. De vloer is eigenlijk een van de weinige oppervlakken waarop je behoorlijk creatief kunt zijn met het ontwerp zonder je zorgen te hoeven maken over negatieve effecten vanuit functioneel of praktisch oogpunt. Er zijn uiteraard veel verschillende opties en veel verschillende elementen waarmee u rekening moet houden voordat u een definitieve beslissing neemt. Als je eenmaal de badkamertegels hebt gekozen, is het installatieproces natuurlijk eenvoudiger dan je zou denken. Je kunt er een doe-het-zelf-project van maken en met een beetje begeleiding kan het een enorm succes worden. Hier zijn enkele tips en ideeën die u hopelijk kunnen laten zien hoe u met succes een badkamervloer kunt betegelen.

Als je je badkamer een warme en uitnodigende uitstraling wilt geven, is het misschien een goed idee om vloertegels te gebruiken die het uiterlijk van houten planken nabootsen. Dit zijn porseleinen tegels gemaakt van natuurlijk hout essen die er fantastisch uitzien, een zeer gezellige sfeer creëren en deze kleine badkamer en de aangrenzende ruimtes aanvullen. Voordat u begint met het permanent leggen van alle tegels, moet u ze gewoon allemaal op de vloer leggen en een patroon creëren dat u mooi vindt. Mogelijk moet u enkele tegels afsnijden en enkele gaten boren zodat de buizen er doorheen passen. Als je eenmaal tevreden bent met de lay-out, kun je eigenlijk elke tegel plaatsen. Meer informatie over dit project is te vinden op happihomemade.

De vloertegels kunnen het uiterlijk van een badkamer volledig veranderen. Dus als u ooit iets wilt veranderen, kan dit een heel goed idee zijn voor een herziening. Al het andere kan hetzelfde blijven, maar zelfs als de nieuwe tegels op hun plaats zitten, ziet de hele kamer er heel anders uit dan voorheen. Als je wilt kiezen voor een moderne, maar ook een beetje vintage look, overweeg dan vergelijkbare zeshoekige vloertegels. Ze vormen een mooi honingraatpatroon dat er mooi uitziet zonder te druk te zijn. Voor het daadwerkelijke installatieproces heeft u een paar gereedschappen nodig, waarvan de belangrijkste een tegelzaag is. Je kunt dit huren en al het andere moet gemakkelijk te vinden zijn in een lokale winkel. Bekijk elkinsandcompany voor meer informatie over dit verbouwingsproject.

Er is ook een heel mooi renovatieproject dat wordt beschreven op create-Enjoy en bevat ook zeshoekige tegels. Het is hetzelfde honingraatpatroon dat we eerder beschreven, maar deze keer met lichtere voeg die de badkamer een uniformere en schonere uitstraling geeft en beter geschikt is voor een moderne woning. De gereedschappen en materialen die tijdens dit project worden gebruikt, zijn min of meer de standaardgereedschappen en omvatten cementplaten, cementplaatschroeven en een speciaal snijmes, mortel, mortel, een troffel, een tegelsnijder, een reeks accessoires voor mortel en een oscillerend gereedschap voor snijden het deurkozijn indien nodig. De vloertegels van de badkamer passen meestal als puzzelstukjes. Zodra de grote stukken op hun plaats zitten, kunt u het project voltooien door de kleine randen en hoekstukken toe te snijden en toe te voegen.

Marmeren badkamertegels zien er echt mooi uit, behouden die klassieke en tijdloze uitstraling en vergroten de hele ruimte. Als je een marmeren fan bent, moet je dit zeker doen voor je eigen badkamer. Het moeilijke in dit geval is dat je de tegels misschien niet in de juiste maat of vorm kunt vinden, maar dat is prima omdat je ze zelf kunt snijden. Begin met grote rechthoekige tegels die gemakkelijk te vinden en redelijk goedkoop zijn. Je kunt 12 x 12 tegels in drieën snijden en ze hebben de perfecte maat en vorm voor een visgraatvloer. Bekijk brightyourlightblog om te zien hoe dit hele proces werkt.

Er is ook een manier om de vloer van je badkamer te vernieuwen zonder de oude tegels te verwijderen, omdat dit rommelig is en allerlei complicaties kan veroorzaken. Het idee is om bakstenen vloeren op de bestaande tegels te plaatsen. Dit snelle proces is vrij eenvoudig. U wilt natuurlijk dun baksteenfineer gebruiken, zodat u de badkamervloer niet te veel optilt. Selecteer de stenen die je wilt gebruiken, leg ze op de vloer om er zeker van te zijn dat je de plaatsing en het patroon mooi vindt en installeer ze vervolgens op hun plaats. Alle details die je nodig hebt, vind je op carlascoastalcreations.

Geschilderd stencilidee – geen tegels nodig

Als u uw badkamertegels wilt opfrissen zonder ze daadwerkelijk te vervangen, is dit ook volkomen begrijpelijk. Er is een manier om dit te doen zonder de tegels te hoeven verwijderen of vervangen. De truc is om een ​​sjabloon te gebruiken. Je zou in principe je bestaande vloertegels overschilderen om ze een compleet nieuwe look te geven. Dit werkt het beste als je effen witte tegels hebt of alleen een effen kleur als achtergrond in plaats van een patroon. Natuurlijk moet u eerst de tegels reinigen voordat u de sjabloon gaat toepassen. Als je iets soortgelijks wilt doen voor je eigen badkamertegel en meer details wilt leren, kijk dan eens naar lifeonshadylane.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten