Moderne badkamer-douche-ideeën in de context van het stijlvolle interieur

De badkamer is zeker niet het middelpunt van elk huis, maar het heeft zeker veel potentieel om een ​​prachtige ruimte te worden die opvalt. Voor sommigen lijkt dit misschien een beetje vreemd, omdat de douche in de badkamer vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd, maar er is veel om rekening mee te houden wanneer je het opzet en de ruimte eromheen ontwerpt. Daarom hebben we een aantal interessante interieurs geselecteerd die we vandaag met u willen delen. Ze laten verschillende ideeën zien voor badkamerdouches die op verschillende manieren zijn geïmplementeerd.

Dit is een kamer ontworpen door Birgitte Pearce. Het hele huis wordt gekenmerkt door een veelvoud aan patronen en accentkleuren, die ertoe bijdragen dat elke individuele kamer er speciaal uitziet en aanvoelt. Voor een badkamer is gekozen voor een zwart-wit kleurenpalet. De inloopdouche heeft een combinatie van witte metrotegels op de wanden met een zwarte nis en een zwarte vloer. De deur van metaal en glas ziet er enigszins industrieel uit.

Voor deze vrij kleine badkamer in een herenhuis ontworpen door Studio Barlow & Barlow is gekozen voor een warm en neutraal kleurenpalet. Het visgraat tegelpatroon overspant alle muren, inclusief de inloopdouche, die een nis in de muren heeft ingebouwd. De douche heeft ook een verhoogde vloer en transparante glazen scheidingswanden met gouden accenten. Hierdoor oogt de badkamer ondanks zijn kleine voetafdruk licht en luchtig.

In deze badkamer hangt een landelijke chique sfeer. De ruimte maakt deel uit van een Edwardiaans herenhuis en heeft, zoals u kunt zien, zowel een douche als een bad. De stijl van het decor is veelzijdig en combineert vintage en antieke kleine details met moderne elementen. We houden van de kleine accenttafel / kruk in de douche en het tapijt met patronen. Ze laten deze ruimte echt samenkomen en voelen ontspannen en huiselijk aan. {gevonden op Skonahem}.

Dit is een van de badkamers in een door mode ontworpen resort: lina studio. Het combineert moderne en traditionele elementen op een zeer harmonieuze manier. Deze zwart-witte badkamer heeft een inloopdouche die door glazen deuren van de rest van de kamer is gescheiden. De gemeenschappelijke muur is bedekt met witte metrotegels met afgeschuinde randen en grenst aan een zwarte muur bedekt met grotere platte tegels. Het is een look waar we ons zeker door kunnen laten inspireren.

Grote badkamers zoals deze zijn altijd spectaculair. In dit geval is de minimalistische en eigentijdse ontwerpbenadering bijzonder verleidelijk. De doucheruimte is bijzonder interessant omdat deze, zoals in de meeste gevallen, niet duidelijk is afgebakend of aan de muur is bevestigd. In plaats daarvan fungeert deze doorzichtige glazen doos als een scheidingswand. Dit badkamerontwerp is gemaakt door Anderman Architects voor een appartement in Tel Aviv.

Formzero koos voor deze bijzondere badkamerstudio voor een groene, spa-achtige aanpak. De douche is bedekt met glas en verbonden met een open buitenruimte zoals een kleine binnenplaats. De glazen deur laat natuurlijk licht in de badkamer en geeft het interieur een zeer luchtige en tropische uitstraling.

Wit marmer ziet er fantastisch uit in de badkamer en is hier veel gebruikt. De inloopdouche beslaat een hoekgedeelte en is bedekt met transparant glas met zeer weinig zichtbare fittingen. De met marmer betegelde wanden en vloer lopen door in de douche en geven de gehele badkamer een zeer samenhangende uitstraling. Dit is een ontwerp van de architect Bourgeois / Lechasseur.

De minimalistische ontwerpbenadering die ZOOI-ontwerp voor deze badkamer heeft gekozen, lijkt echt te werken. Wat deze badkamer er zo natuurlijk uit laat zien, heeft iets te maken met de indeling. Het feit dat de inloopdouche een eigen ruimte achterin de kamer heeft, geeft de kamer een zeer strakke uitstraling. Alle verschillende texturen en oppervlakken zorgen voor een gezellige en uitnodigende inrichting in het hele gebied.

Beton en hout zijn de twee belangrijkste materialen van deze hele retraite in de bergen, ontworpen door architectuurcollectief null17. Je kunt ze hier naast elkaar zien. De badkamer is helemaal grijs en oogt erg minimalistisch en lineair. De doucheruimte bevindt zich achter een betonnen scheidingswand, maar blijft door de glazen wanden blootgesteld aan de aangrenzende ruimte.

Zelfs kleine badkamerdouches hebben hun charme. Ze passen goed in hoeken en het helpt om glazen wanden en deuren te hebben om de kamer een luchtige en ruime uitstraling te geven. De focus ligt hier op de doucheruimte en onderscheidt zich van de rest van het meubilair. De behuizing heeft een geometrisch, hoekig ontwerp dat bochten vermijdt en de kamer een traditionele sfeer geeft. De blauwe en grijze accenten worden aangevuld met warme en neutrale tinten waardoor de badkamer eruit ziet als een zeer uitnodigende en gezellige kamer.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten