Mooie en inspirerende ideeën voor badkamerinrichting van Instagram

Het inrichten van de badkamer is vaak niet de leukste opgave, maar het is zeer de moeite waard om de resultaten te zien. Maar eerst moet je een idee krijgen van hoe de kamer eruit moet zien en wat voor sfeer je wilt creëren. Er zijn veel inspirerende ideeën die u online kunt vinden, en we hebben er een aantal samengesteld, zodat we ze vandaag met u kunnen delen. Hieronder staan ​​enkele van onze favoriete Instagram badkamer-decors.

Deze badkamer is erg schoon en eenvoudig, maar ziet er tegelijkertijd erg uitnodigend uit. De combinatie van witte tegels en houten meubelen is erg prettig om naar te kijken en de inloop glazen douche fleurt de ruimte echt op. Dit is een ontwerp dat wordt gedeeld door @n northernestates.

Zwart is geen populaire interieurkleur, maar het kan er in bepaalde contexten erg elegant en mooi uitzien. Deze badkamer, gedeeld door @suszi_saunders, heeft bijvoorbeeld zwarte muren, die worden aangevuld met gedessineerde vloertegels en vintage meubels en meubels.

Deze badkamer op zolder is erg luchtig en luchtig. De vloer is bedekt met zeshoekige zwarte tegels, de muren zijn wit en de doucheglazen van helder glas. Er zijn ook elegante gouden details verspreid over de kamer, waardoor het decor op een zeer stijlvolle manier wordt voltooid. Deze badkamerinrichting werd gedeeld door @mmlighting.

Zwart en wit zien er altijd mooi uit als ze in elkaar zitten, en de combinatie zorgt ervoor dat de badkamer er echt elegant en tijdloos uitziet. Deze badkamer heeft ook een retro uitstraling. De kroonluchter is een mooi brandpunt en er is ook veel groen dat de algehele sfeer in de kamer echt verandert. Volg @kmanningcoach voor meer details en andere geweldige ideeën.

Het zwart-wit gecombineerd met kleine gouden accenten en houten details ziet er fantastisch uit in dit gastenbadkamerdecor gedeeld door @arazilevinedesign. Er is ook een marmeren plaat en een bijpassende backsplash. Het geometrische patroon van de vloertegels geeft de ruimte extra karakter.

Een willekeurig vloertegelpatroon kan er ook best cool uitzien in een badkamer. Dit is een manier om een ​​interessante focus en een leuk ontwerpidee te creëren voor een kleine badkamer. Het past goed bij eenvoudige witte muren en meubels, zoals blijkt uit dit ontwerp dat wordt gedeeld door poulsommiddlehurst.

Een staldeur is echt een coole functie voor een badkamer en een geweldige manier om het een op een boerderij geïnspireerde look te geven die bijzonder uitnodigend en gezellig aanvoelt. Deze kleine badkamer gedeeld door @goldenfoxcottage maakt gebruik van de charme en schoonheid van deze deur. Er zijn ook witte metrotegels op het onderste deel van de muren en een heel cool tegelpatroon op de vloer.

Bekijk dit idee van een gegalvaniseerde metalen douche gedeeld door @hunkerhome. Het geeft de hele badkamer zeker een rustieke uitstraling en wordt aangevuld met houten vloeren die een mooi rond gordijn om de douche wikkelen. De vloer heeft ook een verweerd oppervlak dat er in deze specifieke context goed uitziet.

Dit kleurrijke badkamerdecor, dat @hunkerhome deelt, heeft zeker een thema en ziet er letterlijk perzikkleurig uit. Het douchegordijn, de mat en het wanddecor passen bij elkaar, terwijl al het andere eromheen schoon, eenvoudig en modern is.

Dit is een ander voorbeeld van een zeer mooie badkamerdecoratie met een rustiek thema. De houten luiken zijn in dit geval echt een gaaf detail. Ze dienen als decoratie en geven de kamer textuur en kleur. De kroonluchter is een ander mooi brandpunt en geeft de hele kamer een elegante toets. Volg @careyscountrygarden voor interessantere ideeën.

Dit is zo’n geweldig uitziend badkamerdecor. Aan het plafond hangen houten stammen en drie mooie wastafels die eruit zien alsof ze uit steen gehouwen zijn. Deze elementen bevinden zich in een zeer schone en eigentijds ogende ruimte en de verlichting is hier ook zeer slim geïntegreerd. Meer details en inspiratie vind je in dit bericht van @westwingnl.

Hier is nog een buitengewoon mooi badkamerinterieur, dit keer gedeeld door @comparethetradie. Er is een dakraam dat natuurlijk licht van bovenaf binnenbrengt, en een ingetogen maar krachtig kleurenpalet dat draait om grijstinten en beige. De doucheverdeler van metaal en glas wordt een designkenmerk en details zoals de ladderhanddoekhouder, de hangende hanglamp en alle lampen dragen bij aan een zeer organisch en harmonieus ontwerp.

Deze stijlvolle badkamer heeft een zeer interessante accentmuur. Het is versierd met donkerblauwe metrotegels, die zijn gerangschikt in een visgraatpatroon met bijpassende blauwe mortel. Het is opvallend, vooral omdat de rest van de kamer wit is en bedekt met grote tegels met elegante grijze marmeren aderen. Alle kleine koperen accenten passen ook heel goed bij het blauw. Volg ancorarenovate voor meer details.

De eenvoud van deze badkamerdecoratie is erg verfrissend. Dit is natuurlijk een zeer ruime badkamer die zeker helpt om een ​​luchtige en verfijnde look te creëren. Het vrijstaande bad is het middelpunt, omgeven door marmeren oppervlakken en met een opvallende kroonluchter in het midden. Dit ontwerp werd gedeeld door @ imagicasa.be.

Er zijn veel verschillende manieren om een ​​badkamer een warme en uitnodigende inrichting te geven. De gebruikte kleuren, materialen en oppervlakken en de verlichting zijn allemaal belangrijk. Dit bijzondere badkamerinterieur is in elk opzicht een goed voorbeeld. Het maakt gebruik van marmer, hout en gouden accenten en heeft een extra grote spiegel, waardoor het bijzonder ruimtelijk aanvoelt. Volg @ savvy.elements voor meer ideeën.

Er zijn ook enkele speciale planten die gedijen in vochtige en donkere omgevingen, en u kunt ze naar de badkamer brengen om een ​​fris en levendig decor te creëren. Het zou leuk zijn als de kamer dakramen heeft of op zijn minst een raam voor een beetje natuurlijk licht. We houden van hoe dit ontwerp gedeeld door @ hippie.tribe is geworden.

Onnodig te zeggen dat een badkamer met uitzicht absoluut fantastisch is en dit is een perfect voorbeeld. Het ovale vrijstaande bad dat strategisch is gecentreerd voor het panoramavenster en het hele deel van de badkamer beslaat. Het decor als geheel is eenvoudig, maar niet zonder karakter, en het vloertegelpatroon en de schuifdeur zijn leuke details. Volg @luna_groupatare voor meer details en ideeën.

Wat dacht je van dit prachtige roze bad op pootjes en het charmante badkamerdecor eromheen? Het is een beetje retro en dat maakt de kamer erg warm en uitnodigend. De bloemenwanden, de donkerblauwe vlakken en het geometrische vloertegelpatroon evenals enkele details maken deze kamer tot een hele mooie en mooie kamer. We vonden het via

Je hoeft niet overboord te gaan met alle decoraties als je wilt dat een badkamer er mooi en uitnodigend uitziet. Dit decor gedeeld door @rwpropertysolutions is vrij eenvoudig. Naast het patroon van de vloertegels is de douchecabine een van de grootste attracties. Al het andere is heel eenvoudig.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten