Mooie inloopdouches die je kunnen en moeten inspireren

Een inloopdouche is de perfecte mix van stijl en comfort. Het is een must geworden voor alle moderne en hedendaagse huizen en biedt een verscheidenheid aan geweldige ontwerpen die inspiratie bieden in lay-out, stijl, materialen en afwerkingen, evenals verschillende kleine details en functies die u kunt opnemen in uw eigen inloopdouche-ontwerp.

Wit marmer is een zeer populaire keuze voor veel badkamers. Omdat dit als tijdloos materiaal wordt beschouwd, kun je niet fout gaan, zelfs niet als het in grote hoeveelheden wordt gebruikt. Een marmeren inloopdouche ziet er altijd chic en stijlvol uit, zoals dit bij desiretoinspire.

Meestal werd een inloopdouche gescheiden van de rest van de badkamer, meestal door minimalistische glaspanelen. Dit is echter niet altijd het geval, zoals deze prachtige badkamer ontworpen door Archterra Architects hier laat zien.

Zoals eerder vermeld, zijn marmeren tegels ongelooflijk veelzijdig en ideaal voor inloopdouches en badkamers in het algemeen, omdat ze stijl en glamour toevoegen aan de kamer zonder dat het er te druk uitziet en zonder het risico snel verouderd te raken. Een ander mooi voorbeeld in deze zin is de moderne badkamer ontworpen door Architecton.

We houden ervan hoe schoon en eenvoudig deze badkamer ontworpen door Studio Tiago do Vale Arquitectos eruit ziet, inclusief een inloopdouche. De kamer is klein maar ziet er niet krap uit, zelfs als de douche, wastafel en toilet in principe allemaal in dezelfde kamer zijn.

Integendeel, men kan zeggen over deze badkamer, die groot en ruim is en een aparte inloopdouchecabine heeft met zwarte wandtegels die zich onderscheiden van de rest van de kamer. De vloer is echter een doorlopend oppervlak. Bekijk Masdebigot om mooiere foto’s van deze accommodatie te zien.

Ben je niet zo dol op de afwerking van de muren van deze prachtige Victoriaanse badkamer? Ze geven de kamer veel karakter. We vinden het ook leuk hoe naadloos de inloopdouche en het vrijstaande bad niet alleen met elkaar, maar ook met de rest van de kamer in wisselwerking staan. Zie Shootfactory voor meer informatie.

Het visgraatpatroon op de badkamervloer is ook bevestigd aan de wanden van de inloopdouche. Het is gaaf hoe de twee kleuren worden verdeeld over de tegeloppervlakken. Deze badkamer maakt deel uit van een door Design Platform gerenoveerde boerderij uit de jaren 50.

Deze badkamer, ontworpen door Estúdio Penha, heeft een zeer aangename vintage sfeer. De inloopdouche en het ligbad worden gecombineerd in een aparte behuizing met ruiten en een slank metalen frame. Zeshoekige tegels bedekken de vloer en een groot deel van de muren zowel in de doucheruimte als in de rest van de badkamer en zorgen voor een soepele en naadloze overgang daartussen.

Voor deze badkamer heeft Heirloom Studio gekozen voor een mooie combinatie van oude en nieuwe details, die tot uiting komen in een veelzijdig design. De zwart-wit combinatie is tijdloos en werkt in dit geval uitstekend, zodat de inloopdouche naadloos aansluit.

De interieurontwerpstudio Freadman White heeft deze badkamer samen met de rest van de eens verouderde boerderij waartoe deze behoort, gerenoveerd, waardoor een zeer frisse en moderne sfeer is ontstaan. De inloopdouche bevindt zich tussen het bad en de wastafel en heeft een scheidingswand van helder glas, waardoor de hele kamer licht en luchtig overkomt.

Over lichte en luchtige badkamers gesproken, hier is nog een cool voorbeeld van verlangen naar inspiratie. Witte metrotegels geven de hele kamer een stijlvolle en tijdloze sfeer, en door de glazen inloopdouche lijkt de kamer vrij groot.

Symmetrie lijkt het bepalende kenmerk te zijn van deze badkamer door Design Platform. In het midden staat een ovale vrijstaande kuip met aan beide zijden grote potplanten en daarachter een hoog en smal raam. Er zijn niet slechts één, maar twee inloopdouches, die op hun beurt tegenover elkaar op muren staan.

Visueel is er veel aan de hand, ook al is het ontwerp van Isabel López-Quesada in wezen vrij eenvoudig. Zwart en wit met gouden accenten is het hoofdthema en de gekke patronen laten de inloopdouche bijna onopgemerkt.

Deze badkamer, ontworpen door Janet Gridley, is groter dan sommige woonkamers en heeft alles, inclusief een glazen inloopdouche, een ligbad, een grote wastafel en veel opbergruimte. Het heldere en neutrale kleurenpalet past daar heel goed bij.

Inloopdouches zijn meestal bovenaan open, wat ze een frisse en luchtige uitstraling geeft, maar ook dat al het vocht ontsnapt. Dit ontwerp, ontworpen door AUX Architecture, geeft de douche daarentegen een meer gesloten en gesloten uitstraling terwijl de luchtige sfeer behouden blijft.

Het bijzondere en bijzondere aan deze inloopdouche is niet per se het simpele ontwerp, maar het feit dat de entree in de inloopkast zit. De douche is ook zichtbaar vanuit de slaapkamer waartoe hij behoort. Deze combinatie is gemaakt door Susanna Cots Interior Design.

Inloopdouches worden meestal in hoeken of aan de muren geplaatst om ruimte te besparen, of gewoon omdat de indeling dit vereist. Deze badkamer is echter anders. De inloopdouche staat in het midden van de kamer en is bedekt met glas. De buisvoetplaat is hiervoor perfect.

Een lange en smalle plattegrond maakt deze badkamer nogal onpraktisch, maar is eigenlijk ontworpen om te profiteren van deze negatieve eigenschap. Een inloopdouche neemt het andere uiteinde van de kamer in beslag en de glazen wanden laten natuurlijk licht door.

Deze badkamer heeft ook een heel cool design. De inloopdouche bevindt zich op een platform met het ligbad. De overgang daartussen is naadloos omdat er geen fysieke barrière tussen is.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten