Bloemen krans

De festivals staan ​​voor de deur en het trouwseizoen staat op het punt te beginnen. Zelfs de hoofden van bekende bloggers zijn onmisbaar geworden voor bloemenkransen. Elk meisje ziet er ook geweldig uit met de bloemendecoratie op haar eigen bevestiging of bal. De geweldige bloemstukken benadrukken de natuurlijke schoonheid en zien er bijna sprookjesachtig uit.

Zelf een bloemkroon maken kost niet veel tijd. De prachtige bloemendecoratie voor het haar is perfect voor elke grote dag! Als je de bloemenkrans ‘s nachts in de koelkast zet, kun je zelfs de levensduur van de bloemen verlengen verlengen.

Bloemkroon op het hoofd van een donker blonde vrouwen achtermening


Materiaal

Schnitt Verse snijbloemen

♡ bloemendraad

♡ tang

♡ Snoeischaar

♡ satijnen lint

♡ bloemenlint

Bloemen, schaar, draad, tang, satijnen lint, keukengerei voor doe-het-zelf


Hier is hoe:

Om een ​​krans te vormen, plaatst u de draad twee keer om uw hoofd. Vlecht de overtollige draad met de onderste draadcirkel om de krans stabiliteit te geven. Masseer de draadeinden af ​​met bloementape om letsel te voorkomen.

Cirkelgaas bevestigd met tape

Om de ranonkelsteel meer stabiliteit te geven, doorboort u de stengel en bloemkop met een recht stuk draad. Zo kan de bloem achteraf ook naar een andere positie worden verplaatst.

Hand houdt een ranunculus doorboord met een draad

Kort de planten in tot de gewenste lengte en bind ze in een klein boeket. Bind het geheel samen met de bloementape zodat het aan de krans kan worden bevestigd.

Regeling van een schaar en een klein boeket bloemen

Bevestig het bloemstuk aan de draadkrans door beide met een bloemenlint te wikkelen. Als de bloemen die je koopt echter erg zwaar zijn, kun je ze ook omwikkelen met draad. Zorg ervoor dat de draadeinden uw hoofd later niet storen.

Hand houdt een klein boeket bloemen omwikkeld met tape

Wikkel het uiteinde van de krans of de plaats waar de bloemen samenkomen met een satijnen lint en werk af met een strik. De tape kan natuurlijk ook weggelaten worden. Het ziet er echter ook heel mooi uit als er meerdere linten zijn ingeweven.

Bloemenkrans verpakt in roze satijnen lint

De bloemenkransen zien er bijzonder goed uit wanneer bloemen worden geselecteerd die er in combinatie vers uit de weide uitzien. Als je, net als wij, lavendel in de Flower Crown verwerkt, zal een heerlijke geur je de hele dag vergezellen.

Close-up van krans van ranunculus bloemen in roze en lavendel

Onze mooie collega Kristina heeft de bloemenkrans gekregen en is al helemaal in festivalkoorts.

Bloemenkrans is klaar

We zijn natuurlijk blij als u ons uw resultaten toestuurt!

Uw team voor levende kleding

Ersten Kommentar schreiben

Antworten