Bloemen wanddecoratie – zo gaat het trendy wandkleed

A Bloemen muur hangen is momenteel een must in de binnenwereld. We zijn ook helemaal verliefd op de mooie bloemen Wanddecoratie en vertel je vandaag hoe je het zelf kunt ontwerpen.

Zelf bloemenwanddecoratie maken in 3 stappen

In veel interieurtips hebben we je al verteld dat planten in een kamer ongelooflijk groot zijn Levendigheid geven. Nu de dagen korter en steeds ongemakkelijker worden, brengen we liever tijd door in onze eigen vier muren. Het doet een beetje pijn groene aanmoediging niet.

Bloem wanddecoratie voor uw thuiskrans DIY

In deze post laat ik je zien hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Maak zelf een bloemenmuur

Deze magisch Wandkleden zorgen zeker voor verbluffende looks. Met een beetje Instinct en geduld is een geweldig effect.

Dit heb je nodig voor:

♡ snijbloemen

♡ nylon riem

♡ snoer

♡ Mooie, stabiele tak

DIY bloem wandgereedschap

Dat kan natuurlijk Florale decoratie gebruik ook kunstbloemen. We zijn er echter dol op speciale opmerkingdie echte bloemen geven aan een kamer.

Zo eenvoudig is het:

1e Bevestig het koord aan de tak zodat je de bloemenmuur later kunt ophangen.

Materiaal voor bloemenslinger zoals draad- en lampionbloemen.

2e Knip het lint van het nylon lint af en knoop het om de tak. De tapes hoeven niet dezelfde lengte te hebben, dan zal het resultaat er uiteindelijk levendiger uitzien.

DIY-bloemenslinger die op de deur hangt.

3e Leg nu de verschillende bloemen neer en knoop ze ondersteboven op de linten. De mix zorgt voor een heerlijk boho-effect.

Afgewerkte bloemenkrans aan de muur hangen met verschillende gedroogde bloemen.

Zie je, in een paar Handgrepen, heb je unieke decoraties voor je huis gemaakt. De nylon tape houdt de bloemen op hun plaats, maar kan ook gemakkelijk worden losgemaakt om verdorde bloemen te vervangen en te vervangen door nieuwe. Je kunt de muur dus ook op verschillende manieren ophangen Seizoenen pas je aan en je bent altijd op anders Boeketten bloemen verrukking.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten