Lente krans van bloemen

Eindelijk klopt de lente op onze deur en presenteert zich in al zijn glorie! De zon schijnt, de dagen worden langer en alles bloeit in felle kleuren. Om dit mooie seizoen te vieren, hebben we een lenteachtige bloemenkrans gemaakt voor onze nieuwste DIY en laten we zien hoe je deze gemakkelijk kunt sleutelen.

DIY-bloemenkrans: materialen


Materiaal

♡ Metalen hanger

♡ wikkeldraad

♡ snijbloemen


DIY bloemenkrans: snijbloemen

Zodat je iets van jou langer hebt Bloemen krans wees voorzichtig met bloemen en twijgen die uitdrogen en niet verwelken. We kozen voor de klassiekers Pistacia lentiscus, Baby’s adem en Rozen besloten.

DIY-bloemenkrans: buig de boog in een ronde vorm

Zo werkt het

Om de krans gemakkelijk ergens op te hangen hebben wij er een Hangers gemaakt van metaal, dat we eerst in een ronde vorm hebben gebogen. U kunt dit met de hand doen of bijvoorbeeld een emmer gebruiken om een ​​gelijkmatige bocht te krijgen.

DIY-bloemenkrans: wikkel vulplanten om de hanger

Als basis zijn we begonnen met het afvullen van planten en branch per branch met één Wikkeldraad bevestigd aan de beugel. Takken en stelen die gemakkelijk te buigen zijn, zijn het meest geschikt.

DIY-bloemenkrans: wikkel gypsophila om de hanger

Gypsophila is een klassieker onder Vul bloemen en ziet er tijdloos en mooi uit vooral in combinatie met rozen.

DIY-bloemenkrans: wikkel rozen om de hanger

Als blikvangers hebben we grote rozenkoppen in één Roze gebruikt. In tegenstelling tot de groene bladeren van de Pistacia lentiscus zijn de rozen bijzonder effectief.

DIY-bloemenkrans: afgewerkte krans

En zo ziet onze lenteachtige bloemenkrans eruit, die u aan de voordeur, het raam of de muur kunt hangen om voor te zorgen Lente om mee naar huis te nemen. We hopen dat je geniet van knutselen 🙂

Ersten Kommentar schreiben

Antworten