Maak herfstkransen: een doe-het-zelfgids

Herfstkransen maken wordt beschouwd als een klassieker onder de Herfst decoratie. Met trendy planten en grassen als eucalyptus, hortensia’s en pampagras worden het bijzondere blikvangers. In deze post geven we je een doe-het-zelfgids voor drie modern herfst kransen.

verschillende herfstkransen

In slechts een paar stappen maak je deze drie moderne en individuele herfstkransen

In dit artikel:

 • Maak zelf een herfstkrans
 • Benodigde materialen
 • Handwerkinstructies
 • Zo ziet de voltooide DIY eruit

Maak zelf een herfstkrans

Herfstkransen zijn een echte Allrounder. Of het nu aan de muur, deur of tafel is – ze verspreiden overal een herfststemming. Tafelkransen kan prachtig in een schaal of op een dienblad worden geplaatst en is ideaal voor uw herfsttafeldecoraties. Als muur en Deurkrans zichzelf ook maken asymmetrisch herfstkransen goed gebonden en individuele accenten gelegd.

krans deur gang

Zodat uw gasten zich meteen welkom voelen

Kleurrijke bladeren en kastanjes passen goed bij de koudere seizoenen, maar ook materialen in natuurlijke tinten zoals Beige, groen en Pastel kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de herfstdecoratie. In overeenstemming met de eenvoudige Skandi-stijl kun je de klassieke herfstkrans op een moderne manier opvoeren. We laten je zien hoe je eruit ziet Pampagras, Hortensia’s, Eucalyptus en verse bloemen u kunt drie verschillende varianten van herfstkransen maken.

herfstkrans benodigde materialen

Je kunt creatief worden bij het kiezen van DIY-gebruiksvoorwerpen

Benodigde materialen voor de kransen

 • 3 pampagrassen
 • 3 heesters eucalyptus
 • 1 hortensia (snijbloem)
 • verse bloemen (bijv. lila, duizendblad, gypsophila)
 • groene takken (bijv. buxustakken)
 • 3 ringen (bijv. Goud, wit, hout)
 • 1 rol gouden draad
 • 1 rol bloemistenlint
 • 1 rol zijde- of jutelint
 • 1 blikje haarlak
 • 1 draadschaar

Handwerkinstructies

Voor de herfstkransen zijn vooral materialen geschikt die geschikt zijn om te drogen Kleur en vorm zoveel mogelijk bewaren. Naast pampagras en eucalyptus zijn dit vooral bloemen zoals hortensia’s, Lila, duizendblad of gipskruid. Bij het maken van de kransen kunt u in wezen het volgende doen drie stappen oriënteren.

Stap 1: planten rangschikken

Denk na over hoe je de planten en grassen leuk vindt regelen zou willen en ze dienovereenkomstig rond de ring doen

Stap 2: bloemen binden

Vervolgens knoop je de bloemen en grassen geleidelijk aan de ring vast stevig. Voor de twee groene herfstkransen is de groene bijzonder geschikt Bloemist band, omdat het heel goed in kleur harmoniseert en minder opvalt. Voor de krans met pampagras kun je het beste de gouden ambachtelijke draad.

Zorg ervoor dat geen hiaten ontstaan ​​en de planten zijn stevig aan de ring gebonden, omdat ze weer volume verliezen als ze drogen.

bind de herfstkrans vast met modeldraad

De verse bloemen in pasteltinten zorgen voor een samenhangend totaalbeeld

Stap 3: de finishing touch

Je snijdt de draad af en eventuele stelen van de bloemen en grassen die uitsteken met de draadscharen. Een mooie is geschikt voor de kransen zonder hangers Zijde of jute lintdie je bovenaan de krans knoopt. Zo bevestig je deze kransen eenvoudig aan de muur of deur.

Zet de krans vast met pampagras

Het fijne pampagras wint aan duurzaamheid met een simpele truc

Een kleine tip: Voor bevestiging kunt u de krans met pampagras gebruiken Haarlak spuiten. Op deze manier behoudt het zijn kleur en vorm langer. Met zijn eenvoudige en luchtige uitstraling past hij goed in vele inrichtingsstijlen zoals de Scandi of Boho-stijl en kan hij gemakkelijk worden gecombineerd met andere decoratieve elementen.

De krans met hortensia’s en eucalyptus is door zijn weelderige vorm een ​​echte eyecatcher en sproeit je aangename geur in uw appartement. In combinatie met de gouden metalen ring ziet deze herfstkrans er nobel en toch eenvoudig uit door de uniforme groene kleur.

herfstkrans met hortensia's

Hortensia’s maken zelfs in gedroogde vorm een ​​nobele indruk

Zo ziet de voltooide DIY eruit

Je bent klaar moderner individu Herfstkrans, waarvoor u nu een geschikte plaats kunt vinden aan de muren of deuren in uw appartement. Liever een Tafel krans maken, kunt u de ophanging eenvoudigweg weglaten met een lint of koord op de krans.

afgewerkt herfstkrans jutekoord

De verse bloemen zorgen voor een speelse maar toch herfstachtige look

de mooiste herfstkransen

De bloemen DIY zorgt voor een herfstsfeer in je eigen vier muren

Een stapsgewijze handleiding voor de herfstkrans verse bloemen is ook te vinden in onze nieuwe IGTV op Instagram.

We hopen dat je geniet van knutselen en een paar gezellige uurtjes in de herfst!

Creatieve herfstdecoratie

Bent u op zoek naar nog meer ideeën voor uw herfstdecoratie? We willen dat het deze tijd van het jaar bijzonder gezellig is. Of het nu gaat om een ​​zelfgemaakte tafeldecoratie, de juiste decoratie voor Halloween of met de juiste sfeer voor het Oktoberfest in je eigen vier muren.

Nog meer inspiratie vind je op Pinterest:

Ersten Kommentar schreiben

Antworten