3 in 1 nem – plantenkruk, klok en wandplank IKEA HACK

De Lente niet alleen verhuist naar onze tuin, maar ook naar ons appartement: onze VIBler Dani heeft hiervoor de perfecte oplossing. In één beknopte handleiding roept het op van de Frosta kruk niet slechts één Plant ontlasting in een frisse, lenteachtige stijl, maar met een bijpassende klok en een wandplank!

IKEA Hack plantenkruk, wandplank en klok

Veel plezier met knutselen!
Je Dani van “gingeredthings”.

Ik hou van hacks. In principe is er altijd een klein beetje Upcycling erachter, omdat je het een nieuwe glans geeft of een nieuwe functie geeft. Toen ik van de WOONKLEDING VIB Gehoord over de actie, dacht ik meteen aan 1000 ideeën. Maar het moet zeker iets zijn dat ik nog nooit eerder heb gezien. Ik kwam uit 2 krukken, zelfs 3 hacks gemaakt.

Ik vind het leuk Plant ontlasting bijzonder goed, omdat het perfect aansluit bij de huidige trend Stedelijke jungle en Groen wonen.

Je hebt voor de plantenkruk nodig:

1x Frosta kruk

Kompassen

Jigsaw

Boor

U heeft voor de klok en het wandrek nodig:

1x Frosta kruk

Uurwerk

Washi tape

Boor

Canvas

Stap 1: Meet de snijrand

In de eerste stap moet je de diameter van de bloempot meten, een cm aftrekken en een cirkel tekenen met een cirkel op de stoel.

Stap 2: zag het gat

De cirkel is nu uitgesneden met een puzzel.

Stap 3: verkort de benen

Ikea Hack plantenkrukpoten verkorten

Nu moeten de poten van de ontlasting worden ingekort zodat ze niet in het gat steken.

Stap 4: bevestig de benen

Fix Ikea Hack plant stool legs

In de volgende stap boor je nieuwe gaten zodat ze elk op twee plaatsen aan de plaat vast zitten.

Plantenkruk Ikea Hack door VIBlerin Dani

En dat is het al Plant ontlasting gedaan. We hebben sinds een paar weken steeds meer planten in huis en het is er allemaal praktischals niet alles op de grond ligt, maar als je een lichte stijging hebt. Tuurlijk wel Bloempot leg het gewoon op de kruk, maar de plantenkruk zorgt ervoor dat alles er wat coherenter uitziet.

Ikea Hack 3 in 1 plantenkruk, klok en wandplank

Als je nog een kruk over hebt, kun je ook de andere twee hacks proberen.

Met behulp van een beetje washi-tape en een uurwerk kun je er snel een in een stoel veranderen Uur knutselen. En van de krukpoten en een canvas heb je een chique, eenvoudige uitstraling Plank sleutelde.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten