Bouw je eigen stijlvolle nachtkastje

Of het nu bijzettafel, nachtkastje of zelfs als Krantenrek. Onze VIBler Michaela van “Littlebee” laat ons in haar IKEA hack zien hoe we de simpele Frosta kruk omzetten in een praktische Statief kruk kan transformeren. De Allrounder is geschikt voor bijna elke kamer!

Veel plezier met de IKEA HACK.
Met vriendelijke groeten, Michaela van “littlebee”.

Ik ben dol op het meubilair Zweden en al zijn producten. Maar ik vind het nog leuker om het te gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor het bedoeld is. Ik hou gewoon van Ikea hacks. Het was dus hoe dan ook duidelijk dat ik bij de Frosta Challenge met mij. Ik had een paar ideeën in mijn hoofd rondzweven en toen koos ik er een uit stijlvolle driepoot kruk besloten. Past perfect in mijn slaapkamer als plank naast het bed. Maar hij ziet er ook geweldig uit Tafeltje voor Planten, Salontafel of Bijzettafel uit.

Het kan in een paar eenvoudige stappen aan elkaar worden geschroefd. En als je wilt, geef het dan nog een individuele look en geeft hem een ​​mooie verflaag.

Je hebt nodig:

Frosta kruk

Accu-schroevendraaier

Schroeven

kleine hoeken en connectoren

(Verf en penseel)

Stap 1: bevestig de hoek

Aan de bovenranden van de pijpen 2 cm meet naar beneden en bevestig de kleine hoeken.

Stap 2: bevestig de krukpoten

De pootjes worden andersom gebruikt, vormen aan de onderkant een driehoek en worden met kleine koppelstukken aan elkaar geschroefd.

Stap 3: aan elkaar schroeven

Plaats de plaat op de beugels en schroef hem dan van onderen vast.

Het is klaar Statief kruk. Als je wilt, kun je de kruk de finishing touch geven en hem een ​​mooie verflaag geven. Ik heb de bovenplaat nu gebruikt als opslagruimte en tijdschriften zijn opgeslagen in het onderste gedeelte.

Een makkelijke Ikea-hack, vind je niet?

Ersten Kommentar schreiben

Antworten