Bouw zelf een laptoptafel in 10 minuten

Wie weet het niet, je wilt op de bank ontspannen en na het werk op internet surfen – maar waar moet je je laptop neerzetten? Hier is de oplossing: Aan goedkopere IKEA hack van tien minuten, waar je snel een stijlvolle kunt maken Laptoptafel je kunt jezelf bouwen vanuit de Frosta kruk. Ruimtebesparend, praktisch en stabiel. Onze VIBler Lena laat je stap voor stap zien Instructieshoe het te doen!

IKEA Hack laptoptafel

Veel plezier met het implementeren ervan!
Met vriendelijke groeten, Lena from “Cloud Flower”

Het bekende probleem: de laptop wordt erg warm op schoot, je zit scheef of de salontafel staat te laag.

Met de IKEA Hack wilde ik de veranderlijkheid van de Frosta kruk bewijzen en binnen tien minuten, zo makkelijk mogelijk Laptoptafel bouw jezelf! Zei! Gedaan!

Je hebt nodig:

1x kruk Frosta van IKEA

een paar schroeven van ongeveer 4 cm lang

Zelfklevende folie, bijvoorbeeld in marmerlook

Gouden spray

Schaar

Accu-schroevendraaier

Stap 1: schroef de poten aan elkaar

Er zitten vier poten in het IKEA Frosta-pakket. Zet twee benen bij elkaar zodat de twee lange zijden rug aan rug uitsteken en de korte uiteinden naar links en rechts gaan. Dit geschroefd.

Stap 2: stabiliseer de tafel

IKEA Hack laptoptafel schroef de poten aan elkaar

Nu leg je het derde been erop zodat de lange kant er vanaf wijst en de korte kant de andere twee raakt. Schroef het op de andere twee poten.

Stap 3: bevestig de beugel voor het tafelblad

Plaats het vierde been op het eerder geschroefde derde been, zodat de lange kant iedereen raakt en het korte stuk naar boven uitsteekt. Het geschroefd.

Stap 4: leg op het tafelblad

IKEA Hack Lena laptoptafel van Wolkenblume

Schroef de eigenlijke zitplaat op de vierde poot. Gebruik gewoon de meegeleverde schroeven.

Stap 5: Verf of spuit in je eigen stijl

Laptoptafel in marmerlook

U kunt nu de kruk schilderen, spuiten, op de kruk plakken of gewoon in de natuurlijke look laten, zoals u dat wilt en in uw interieurstijl. Omdat ik er veel in mijn appartement heb gouden accenten en een Marmeren salontafel eigen, ik heb gespoten en vast aan de ontlasting.

Stap 6: marmeren look als blikvanger

Spray en plak IKEA Hack laptop tafelpoten

Daarvoor gewoon met Gouden spray spuiten, laten drogen en daarna met een zelfklevende film erin Marmerlook bedek het bovenste tafeloppervlak. Gedaan!

Het is zo eenvoudig om uw eigen laptop, lees-, ontbijt- of bijzettafel te bouwen! De tafel is nu een echte Blikvanger. Het lange been op de grond kan gemakkelijk onder de bank verdwijnen en biedt nog meer stabiliteit!

Veel plezier met knutselen en laat de jouwe achter Creativiteit ren vrij!

Bouw je eigen IKEA Hack laptoptafel in marmerlook

Ersten Kommentar schreiben

Antworten