Gezellige zijkruk – bekleding zonder naaivaardigheden

Wanneer we uitnodigen voor grotere diners of verjaardagen, komen veel mensen samen. In dat geval is extra zitplaats vereist. Helaas zijn ze klein Bijzet kruk meestal alleen praktisch en niet erg gezellig. Onze nabijheidsexpert Marie kan helpen. In één 5-staps instructies het laat ons zien hoe snel en snel we zijn eenvoudig met stukjes stof Cover kruk en kan er een comfortabele stoel van maken. Hier zijn keen naaivaardigheid noodzakelijk! Praktisch gezien gezellig en chic!

Wil je de hack opnieuw maken? We geven onder alle lezers een IKEA FROSTA kruk weg!

Veel plezier met opvullen!
Je Marie van “von mri”.

De Frosta-kruk ziet er stabiel uit. Maar stabiel flatteert je billen of ogen niet en zou zeker niet mijn eerste keuze zijn in een kamer met meerdere Zitplaatsen. De kruk moest dus aantrekkelijker worden. Hoe is dat mogelijk? Wat doet mijn hart sneller kloppen? Donker donkerblauw en Koper en Rose goud! Het moet ook zacht en gezellig zijn.

Omdat dit allemaal niet in de nieuwe kruk kon worden gehusseld, koos ik uit wat goed samen ging en wat ik thuis had. En iets met boren! Ik wilde boren …

Gestoffeerd en gespoten, de kruk zit stevig vast. Binnen twee uur was de kruk losjes uitgepakt, opgeknapt en in elkaar gezet. Hemel – deze schroeven wilden niet gemakkelijk naar binnen gaan …

Je hebt nodig:

♡ Volume fleece

Festen (effen) stof of meubelstof

♡ 2 knoppen

♡ (scheurvast) draad

♡ Bias tape

♡ spuitverf

♡ De crêpe van de schilder

♡ boor

♡ (lange) naald

♡ nietpistool

♡ hete lijm

Stap 1: spuit de benen

Allereerst worden de voeten 14 cm vanaf de vloer afgeplakt en met de verf bespoten. In de droogtijd kunt u een gat door het midden van de kruk boren. Overigens is markering niet nodig, aan de onderzijde is al een klein gaatje gefreesd.

Stap 2: maak de bekleding

Dan komt de stoffering. Ik heb het volume fleece in drie maten gesneden. De kleinste cirkel komt exact overeen met de stoel. De andere twee cirkels zijn elk ongeveer 3 cm groter dan de vorige om een ​​vloeiende overgang naar de bodem te creëren. De te bekleden stof wordt iets groter gesneden zodat deze gelijkmatig kan worden aangehecht bij het stofferen zonder in een tekort aan stof te komen. Plaats het volumevlies op de houten plaat (zitting van de ontlasting) als een omgekeerde drielagige cake, giet de stof erover.

Stap 3: bedek de ontlasting

Eerst bevestigde ik de stof met de nietmachine op vier punten, daarna geniet ik tussen deze punten en tenslotte naast elkaar totdat ik er een keer was. Daarna heb ik de overtollige stof afgesneden en het volume fleece eronder afgesneden. Ten slotte kunt u hete lijm gebruiken om een ​​biaisband over de nietjes te bevestigen.

Stap 4: bevestig de knop

De kop is bedekt met een stuk residu. Om dit te doen, trekt u de stof stevig over uw hoofd en bevestigt u deze met hete lijm op de achterkant van de knoop. Om de knoop met de naald aan de ontlasting te bevestigen, rijgt u de “tellerknop” eenmaal in en prikt u vervolgens door het geboorde gat, verzamelt u de afgedekte knoop en draait u de naald op deze manier een paar rondjes. Draai en knoop voorzichtig zodat de knop aan de bovenkant de lichte padding een beetje naar beneden duwt.

Stap 5: bevestig de poten

Verwijder na het drogen de poten en bevestig ze met de meegeleverde inbussleutel. Gedaan!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten