Ibiza mandtas

Voor ons is de Ibiza rieten tas de Zomertrend 2017 en naar onze mening mag het niet ontbreken in het assortiment handtassen van vrouwen. Of het nu op het strand is, voor een beetje winkelen of een korte weekendtrip. De mandentas is super praktisch en een echte Uniek, want het is handgemaakt en gepersonaliseerd met uw initialen. We hebben een eenvoudige kleurencombinatie gekozen voor de mandentas. Zwart en zilver passen perfect bij elkaar en kunnen worden gecombineerd met bijna elke outfit en gelegenheid. Maar felle kleuren zijn ook een echte eyecatcher, zeker in de zomer.

Je hebt toch de versierde Mandentas met initialen Heb het af en toe gezien en heb ook gemerkt dat ze niet helemaal betaalbaar zijn. Om deze reden hebben we gewoon de gepersonaliseerde rieten tas gekopieerd en zijn we absoluut enthousiast. Omdat het niet zo moeilijk is. In onze DIY laten we je stap voor stap zien hoe je zelf de zomer must-have kunt bereiken.

Afgewerkte mandentas met bloemen

Voor je Ibiza mandentas heb je nodig:

♡ mandtas (hier)

♡ acrylverf

♡ Borstels in verschillende sterktes

♡ tape

Stap 1: Masker de omtrek op de mandzak

Voordat u de borstel gaat slingeren, moet u de omtrek zorgvuldig van de stroken afplakken. Het is het beste om te beginnen met de buitenste strepen en in het midden een iets dikkere streep te laten. Als u tevreden bent met de plaatsing, drukt u op het plakband zodat er zo min mogelijk kleur onder de tape kan komen.

Stap 2: Nu is het tijd om te schilderen

Nu schilder je de strepen die je eerder hebt getapet met je eerste kleur. Je moet heel voorzichtig en voorzichtig werken, zodat de strips daarna mooi recht zijn. We raden een wat steviger borstel aan om in te kleuren. Zodra de verf is opgedroogd, kunt u de tape voorzichtig verwijderen. Kleine oneffenheden kunnen nu worden gerepareerd en gecorrigeerd met een dunnere borstel. Vervolgens schilder je de ruimte tussen de zwarte strepen met de tweede kleur. Je moet een rustige hand tonen en de randen zorgvuldig afbakenen.

De rieten tas is gekleurd

Stap 3: Verf je initialen op de mandentas

Zodra het geheel is opgedroogd, gaat het naar de initialen. We hebben de letters uit de vrije hand geschilderd en gebaseerd op een sjabloon. Neem de tijd en teken de omtrek met een potlood om je te helpen. Hiervoor hebben we een fijne haarborstel gebruikt, waarmee kleine details gemakkelijker kunnen worden geverfd.

Afgewerkte Ibiza mandentas

Je handgemaakte en gepersonaliseerde Ibiza mandtas is klaar. Een metgezel voor verschillende gelegenheden die gewoon praktisch is en anderen verbaast.

Laat u inspireren door ons Pinterest bord en maak uw eigen persoonlijke Ibiza tas. Als u vragen heeft, kunt u altijd een opmerking achterlaten.

Veel plezier met knutselen!

Uw team voor levende kleding 💕

Ersten Kommentar schreiben

Antworten