Maak ruimte – met een station voor keukenapparatuur

Onze VIBler Stephie is een echte kunstenaar in de keuken en betovert ons meestal unieke recepten. Nu met je praktisch IKEA hack een fantasie Kookstation voor keukenapparatuur gesleuteld waarmee je netjes ruimte kunt creëren op je werkblad. Eén station – alles bij de hand!

Veel plezier met koken met je nieuwe station!
Je Stephie van “My Kitchen Battle”.

Een IKEA krukuitdaging voor de VIB’s van WOHNKLAMOTTE? Het klinkt niet alleen opwindend, het is het! Omdat zo’n meubelstuk eigenlijk door de uitvinder zijn doel had gekregen.

Bij de postbode drie weken geleden, heel onverwachts, één IKEA Frosta kruk von WOHNKLAMOTTE, en de taak was om iets te creëren uit deze eenvoudige houten kruk, mijn ambitie was gewekt en ik dacht na over hoe ik de kruk en de foodblog bij elkaar kon brengen. Het moet praktisch zijn en integreren in het dagelijks leven.

Omdat ik in een vrij klein appartement woon en het grootste deel van mijn foodiebaan bezet is, lag het voor de hand om hierheen te gaan om ideeën op te doen. Zo gezegd, zo gedaan. Toen vielen mijn ogen op de mijne Keukenhulpdat staat op mijn werkblad. Omdat hij maar liefst 10,5 kg weegt, wordt hij niet zomaar opzij geschoven. En de meng- en kneedhaken staan ​​op de een of andere manier altijd op een andere plek omdat ik simpelweg niet genoeg opslagruimte heb. Dus waarom niet zomaar een oprolbaar exemplaar Station voor keukenmachine met alles dat als basisuitrusting op één plek wordt beschouwd?

Je hebt nodig:

Drie kleine zwenkwielen met remfunctie

D-c fix (zelfklevende film)

Vier tot zes kleine haakjes

Houtschroeven

Accuboormachine

1. Plak op de kruk

Eerst plak je de D-c fix zelfklevende film op de achterkant van de zitting van de kruk. Vervolgens monteer je de kruk. Hiervoor bevestig je de originele krukpoten ondersteboven op de zitting van de kruk.

2. Monteer de rollen

Vervolgens schroef je de rollers op de voet van de krukpoten.

3. Bevestig de haak

Ten slotte schroef of lijm je de kleine haken aan de lange zijden van de krukpoten, de hoogte en het aantal variëren, afhankelijk van het keukengerei dat je wilt bevestigen.

Het station kan naar wens worden gerold en verplaatst en geeft uw keukenapparatuur een upgrade. En als de machine werkt, worden de remmen op de wielen aangetrokken en staat alles vast. Er is niets meer nodig om dit, denk ik, een heel coole en eenvoudige hack te maken.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten