Macrame muur hangen

Het hoeft niet altijd een kunstige penseelstreek te zijn voor een decoratief muurornament. Na uitgebreide virtuele inspiratie-uitstapjes waren we vooral onder de indruk van een verfijnd macrame-kunstwerk. We laten je in onze DIY zien hoe je dit fantastische voorbeeld van knoopkunst in je huis kunt oproepen.


Materiaal

♡ Een grote tak

♡ 100 m katoenen koord (2 mm ø)


DIY: macrame wall hanging - materialen

Zo werkt het

Deel de jouwe Katoenen koord in stukken van 40 x 2,5 m. Naar de Branch Om op te kunnen hangen heb je ongeveer een meter extra koord nodig, die je aan de twee uiteinden van de tak aan je knoopt Muur hangen hang op. Als je de tak aan de muur hangt, kan dat DIY gemakkelijker weven.

DIY: Macrame muur hangen - bevestig katoenen koorden aan de tak

Maak met de 40 katoenen koorden een lus om de tak en zorg ervoor dat alle draden even lang zijn.

DIY: Macrame Wall Hanging - Maak Macrame-patroonIn onze geïntegreerde video kunt u stap voor stap de Instructies Volg voor het maken van macrame en imiteer op een ontspannen manier.

DIY: macrame muur opknoping - katoenen vlechtkoorden

Na je Macrame patroon geknoopt, kunt u de resterende strengen aan elkaar knopen. Hier ben je natuurlijk helemaal vrij als het om het patroon gaat en creatief kunt leven. Met een beetje geduld wordt er een mooie gemaakt Wanddecoratie, die kale muren uitnodigt om te dromen naar verre oorden.

We hopen dat je geniet van knutselen 🙂

Ersten Kommentar schreiben

Antworten