Met een krukje aan de gin-tonic bar

Fris, verser, gin-tonic. Het warme seizoen is begonnen en dat Tuin- en grillfeesten beginnen te gaan. Onze VIBler Martina bedacht iets heel bijzonders en zette snel de IKEA Frosta-kruk in één Gin-tonic bar getransformeerd.

Deze hack is niet alleen bijzonder verfrissend, maar ook ruimtebesparend, zodat de bar zelfs op het kleinste balkon past.

Ingangsfoto IKEA Hack Gin Tonic Bar NINAManie

Ik heb van de IKEA Frosta kruk een kleintje Gin-tonic bar gemaakt. Dit bood niet alleen mijn jeneverflessen een nieuw huis, het is ook erg praktisch vanwege zijn minimale formaat en kan flexibel worden gebruikt in huis en tuin.

Je hebt nodig:

♡ IKEA Frosta kruk

Acrylspray in twee kleuren

♡ houten letters G en T

♡ ambachtelijke lijm (voor hout)

♡ Gin-tonic om de reep te vullen

Stap 1: spuit de ontlasting

Eindproduct IKEA Hack Gin Tonic Bar

Het eerste wat ik heb is de kruk Acryl spray (bijv. van Edding of Marabu) helft met zwarte kleur, de andere helft met Koperkleur gespoten. Ik hield de overgang soepel door geen beetje koper over de zwarte rand te spuiten. Ik heb de verf een nacht laten drogen.

Stap 2: spuit de letters

Gin Tonic Bar houten letters

Dan heb ik de Houten letters gespoten – de G voor gin in koper – de T voor tonic in zwart. Nadat de verf was opgedroogd, lijmde ik de koperkleurige G op het zwarte oppervlak met knutsellijm, de zwarte T op het koperkleurige oppervlak.

Stap 3: de bar is klaar

Gin Tonic Bar

En heb al mijn mooie Gin flessen vond een elegante nieuwe fase. Nogmaals bedankt voor de geweldige I.KEEen Frosta Hack Challenge! Ik hoop dat je het leuk vindt wat ik ervan heb gemaakt!

Met vriendelijke groet van Martina

Ersten Kommentar schreiben

Antworten