Praktische caketribune met decoratie-ideeën voor feestjes

Onze partyexpert Steffie tovert de IKEA Frosta kruk om tot een heel simpele Hack op een caketribunedie voor elke gelegenheid te gebruiken is. Bovendien geeft het je praktisch en chic Decoratie-ideeënwaarmee jouw tafel zal schitteren!

Ikea hack een taartkraam uit onze VIB-feestverhalen

Veel plezier tijdens het vieren!
Jouw Steffie uit “Party Stories”.

Ben je zo’n grote fan van Upcycling en (feestversiering) hacks zoals ik? Wees dan voorzichtig, want hier komt een groot deel van “willen” -ideeën, allemaal met de IKEA Frosta-kruk.

Er zijn hacks als zand aan zee. Of, zoals ik het altijd graag zeg: “Zo kleurrijk als Confetti!”. En vooral met de meubels en producten van IKEA is er waarschijnlijk niets dat niet zomaar is Hack in veel coole variaties shows. Maar ik wilde echt iets anders: een kleintje Taartstandaarddie ik voor alle gelegenheden kan gebruiken, ongeacht in welke tijd van het jaar en idealiter zodat ik deze mini caketribune volledig kan gebruiken kan variabel worden gebruikt. Tadaa, en voor de VIB Challenge van Wohnklamotte, met de IKEA Frosta-kruk, is er een voor mij DIY hack-idee bedenk ideeën die je supersnel kunt implementeren!

Kortom, u hoeft alleen de stoelpoten in te korten tot de gewenste lengte en zag, u heeft er een Mini caketribune: voor taarten, snoep, drankjes of zelfs hele trendy Snackborden in Pinterest-stijl. Hoe zou dat precies moeten werken? Heel eenvoudig, ZO!

Jij hebt nodig:

Sta Frosta kruk

♡ houtzaag

♡ 4 schroeven

♡ Inbussleutel

♡ liniaal

♡ waterpas

1. Taartstandaard

Of het nu gaat om taarten, taarten of zoete snacks: de IKEA Frosta kruk in de vorm van een caketribune ziet er echt goed uit op tafel, want welke tafelvorm je ook hebt als eettafel, je kunt hem eenvoudig plaatsen en je zoete lekkernijen verdelen. Let op de juiste hoogte van uw caketribune zodat de voorwerpen ofwel boven ofwel onder de ogen van de zittende worden geplaatst. Er staat niets in de weg en we kunnen goed praten met de gasten.

Gedecoreerde caketribune met cake

2. Drankstations zoals een frisdrankbar of salontafel

Drankbars en drinkstations zijn mega IN en super praktisch, want het volgende is van toepassing: Zelfbediening alstublieft! Vaak worden de trendy drankautomaten zonder standaard geleverd, zodat je een verhoging nodig hebt om de glazen te vullen met frisdrank en co. Hier is de caketribune van de Frosta-kruk ook zeer geschikt, omdat de plank stabiel genoeg is om gevulde drankautomaten en accessoires zoals glazen, rietjes enzovoort te plaatsen. Zelfs zonder dispenser is er genoeg ruimte voor een kleine gin-tonic bar, whiskybar of een pimp-your-prosecco station met mousserende wijn, fruit, siropen en natuurlijk vruchtensappen.

Taartkraam versierd met koffie-accessoires
Taartkraam met frisdrank- en drankautomaat

3. Snackborden zoals kaasplateau of antipastibord

Groot, groter, het grootst: “Epic platters” zijn erg trendy, ongeacht of er kaasborden bij zitten Crackers, fruit en noten of heerlijke antipasti-schotels met alles wat ons hart nodig heeft begeerd. Op een groot bord kunt u dit soort lekkernijen smeren en plaats deze dan op de Frosta caketribune zodat je gasten hier gemakkelijk kunnen zitten kunt u zelf bedienen. En aangezien zulke borden natuurlijk chutneys, brood, boter, borden, Bijpassende wijnen en drankjes mogen niet ontbreken, is de tafel (of anders de Ladenkast) Geen probleem met de caketribune, want met een of zelfs Bij twee van dergelijke verhogingen heb je genoeg ruimte om alles op tafel te krijgen.

Gedecoreerde tafel met koffie en cake

Ik zeg ja: super simpel en je kunt je creativiteit de vrije loop laten!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten