Schilder de aquarelafbeelding zelf

Foto’s in uw eigen huis hebben een grote invloed op de stemming en de feel-good-factor in uw huis. Individueel ontworpen afbeeldingen zijn bijzonder geschikt als Wanddecoratie en zorg voor een extra kavel Gezelligheid. We hebben het momenteel Aquarel schilderijen bijzonder onder de indruk. Omdat je niet veel schildervaardigheden nodig hebt om een ​​creatieve en expressieve aquarelfoto te maken. In onze DIY we hebben een artistieke aquarelfoto gemaakt die u zelfs op uw muren kunt decoreren zonder de gebruikelijke fotolijst.

Het leuke van aquarel is dat de kleuren, een penseel en een beetje water het plaatje bijna helemaal alleen schilderen. Hoe meer water je gebruikt, hoe dunner de kleur. Je gebruikt minder water voor intensere kleuren. Bij het ontwerpen kunt u uw intuïtie de vrije loop laten. Het hangt niet af van perfect geplaatste penseelstreken, maar eerder van een coherente en individuele compositie. De imperfecte look maakt de aquarel op zijn eigen manier zo spannend en perfect.

Afgewerkt aquarel foto

Dit heb je nodig voor de aquarelfoto:

♡ aquarel papier

♡ aquarelverf (hier)

♡ aquarelborstel

♡ water

♡ Houten strips

♡ natuurlijke draad

♡ Gouden punaises

Materialen voor de aquarelfoto

Hier is hoe:

Voordat je gaat schilderen, moet je je werkplek eerst goed voorbereiden. Leg iets onder het aquarelpapier en zet een glas met schoon water opzij. Je hebt ook wat keukenpapier nodig waarop je af en toe je penseel kunt borstelen. Voordat we begonnen met de eigenlijke foto, probeerden we de aquarelverf op een stuk papier en zagen hoe ze zich gedragen op het aquarelpapier in combinatie met veel water.

Aquarelverf wordt aangebracht met een aquarelpenseel

Na voldoende oefenen hebben we het aquarelpapier met helder water bevochtigd, omdat hierdoor de aquarelverf beter loopt en het effect bereikt dat we voor ogen hadden voor de aquarelfoto. Vervolgens hebben we de verf met wat meer en soms met wat minder water aangebracht en zijn we doorgegaan met schilderen totdat we tevreden waren met het resultaat.

Eerste oefeningen voor de aquarelfoto

In de volgende stap hebben we het frame gemaakt voor onze aquarelfoto. Deze bestaat simpelweg uit twee houten strips en gouden punaises, waaraan we de natuurlijke draad hebben bevestigd. We bevestigden de kopspijkers aan de voorkant van ons frame als de gouden accenten upgrade het frame een beetje.

Frame voor de aquarel foto

Ondertussen is onze foto voldoende opgedroogd zodat we hem alleen met dubbelzijdig plakband op de houten lijst hoeven te plakken.

Bloemen en aquarel foto

De prachtige aquarelfoto is klaar, die zeker geweldig zal staan ​​in je vier muren. Maar ook zoals klein cadeau idee deze foto is gewoon perfect!

Wij wensen u veel plezier bij het kopiëren en decoreren.

Uw team voor levende kleding 💗

Ersten Kommentar schreiben

Antworten