Voor mijn kinderen – een kruiwagen om mee te spelen

Zelfgemaakt Speelgoed is gewoon het mooiste! In een eenvoudige IKEA hack laat onze VIBler Tina ons zien hoe ze een geweldige is Kruiwagen gebouwd voor haar zoon. Of als Maltafel, als transportmiddel voor zijn speelgoed of als Loophulp de eerste stappen: deze hack kan het allemaal! Met een waterdicht Stapsgewijze instructies Tina legt uit hoe het werkt.

Ikea Hack VIB Tina's favoriete kruiwagen voor kinderen

Veel plezier met knutselen!
Uw Tina van “Tina’s favoriete plek”.

Daar maak ik me grote zorgen over Frosta Challenge blij voor ons levende kleding VIBs en ik Ik bedenk meteen hoe ik de IKEA Frosta-kruk kan transformeren. Het werd me al snel duidelijk dat ik iets wilde bouwen waar mijn zoon plezier aan zou beleven. Op dit moment is hij nog veel te klein, nog maar een paar maanden oud, maar uiterlijk in een jaar kan hij het bij hem doen IKEA hack begin iets.

Ik heb de Frosta-kruk in een kleine Kruiwagen waarmee hij zelfs transformeert Verfkrijt en kan krabbelen.

Je hebt nodig:

♡ eIKEA Frosta kruk

twee kleine houten pinnen van ongeveer 20 cm lang

een houten kist (ong. 40 x 30 x 24 cm)

Schroeven, ringen, een moer

een verbindingsplaat

♡ szwarte isolatietape

Verf en schoolbordverf

Stap 1: boor de gaten

IKEA Hack kruiwagenmaterialen

Het eerste dat een gat in het midden van de stoel kreeg. Twee van de echte Poten van de kruk hebben een gat aan de lange zijden en aan het einde. Dit is waar het wiel (de zitting van de kruk) tussen moet zitten. De andere twee poten heb ik aan de korte uiteinden verbonden met een verbindingsplaat.

Stap 2: bereid de fiets voor

Wiel in elkaar geschroefd Ikea Hack Tina's favoriete plek

Nu schroef je het wiel tijdelijk tussen de twee poten om te zien welke afstand je nodig hebt om ze op de andere poten die je hebt aangesloten vast te schroeven. Er moet een ring zijn tussen het wiel en de poot zodat het wiel ook kan bewegen is! Omdat de pootjes iets te lang en uitpuilend zijn, zag je aan de korte kanten twee centimeter.

Stap 3: schilderen en plakken

Zwart-wit geschilderde Ikea Hack-waaier
Verf en plak de kruiwagen Ikea Hack

Ik heb het wiel en het frame voor de kruiwagen met wit, kinderspeelgoedvriendelijk Geschilderde verf. Ik heb het loopvlak van de fiets geplakt met zwarte isolatietape zodat de fiets beter rolt en geen geluid doet. Hout op tegels kan veel lawaai maken.

Stap 4: Als extra – het schilderoppervlak

Kruiwagen voor schilderen met krijt Ikea Hack

Ik heb de doos ook wit van binnen en zwart van buiten geverfd Geschilderde schoolbordverf. Dus de kleine kruiwagen doet later niet alleen dienst als Transportmiddelen voor speelgoed, maar ook zoals Schilderen gebied. Als de kleuren zijn opgedroogd, kan het wiel weer tussen de geleider worden geschroefd zijn.

Stap 5: schroef de voeten aan elkaar

Schroef de voeten vast Ikea Hack Tina's favoriete plek

De houten haringen worden als voetjes vastgeschroefd zodat de Kruiwagen kan goed staan. De doos komt bovenop het frame. Zodat u de schroeven niet in de doos heeft je kunt meer zien, je kunt nog steeds een restant van stof, tapijt of iets dergelijks gebruiken dekking.

Kruiwagen Ikea Hack Tina's favoriete plek

Zodra mijn zoontje leert lopen, kan de kruiwagen hem in het begin ondersteunen. Hij kan ertussen staan ​​en zich stevig vasthouden. En dan kan hij natuurlijk alles van hem doen Speelgoed rijd door het huis. Ik kijk erg uit naar dit moment! Je kleintjes zullen heel blij zijn met zo’n kleine kruiwagen, dus heel veel Leuk!

Kruiwagen voor kinderen om te spelen, schilderen en als hulpmiddel bij het lopen Ikea Hack

Ersten Kommentar schreiben

Antworten