Cadeauverpakking deel 3 – Kerstuitsparingen

Het adventseizoen komt dichterbij en daarom gaat het vandaag verder met onze serie voor creatieve geschenkverpakkingen. We hebben al laten zien wat je kunt doen met natuurlijke schatten uit het bos en de keuken (Cadeaupapier deel 1) en hoe je eenvoudig individuele stempels kunt maken (Cadeaupapier deel 2). Vandaag presenteren we een ander idee waarmee je geweldige 3D-effecten op je kerstcadeautjes kunt toveren: uitsnijdingen!

Om dit te doen, moet je vormen zoals harten, sterren of sparren op de achterkant van het inpakpapier tekenen, de helft van de vorm uitknippen en vouwen. Draai nu het papier om en plak achter de uitsparing verschillend gekleurd papier. Meest geschikt voor deze techniek Inpakpapier of gewoon inpakpapier. Zie er hier ook heel mooi uit Glitter effecten. En als je wilt, kun je natuurlijk ook letters knippen in plaats van kerstvormen en het cadeau labelen met een leuke boodschap.

Pinterest bord: uitsparingen

Wij wensen u veel plezier bij het knippen, vouwen en lijmen! We hebben meer inspiratie verzameld voor het verpakken van kerstcadeautjes op ons Pinteres bord.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten