Gelukkig herfst & Halloween decoratie

De bomen veranderen van rijk groen naar prachtig geeloranje en ook de straten worden gekleurd door het gebladerte! Het is dus tijd om onze deuren te openen en dat Vallen om ook bij ons in te trekken! De zomerse decoratie is door Pompoenen, struiken, kastanjes en goudbruine tinten uitgewisseld en zorgt voor een gezellig nest voor welzijn. Omdat een simpele pompoen als herfstdecoratie niet helemaal aan onze verwachtingen voldoet, hebben we een simpele Doe het zelf overwogen door uw klassiek en stijlvol Herfst decoratie met creatief Halloween decoraties kan verenigen.

Versierde pompoenen in herfstbladeren

Voor de Halloweendecoratie heb je nodig:

♡ pompoenen

♡ acrylverf

♡ spuitverf

♡ borstel

♡ Kunstwimpers

♡ wimperlijm

Hoe de pompoenen te versieren:

Het eerste wat je doet is op zoek gaan naar een geschikte plek waar je iets rustig en zonder angst vuil kunt maken werk met kleur kan. De beste manier om uw werkplek voor te bereiden, is door karton of krant op te maken. Dan zoek je de materialen en begin je daarmee Spuit gelijkmatig verf verspreid over de pompoen. Om ervoor te zorgen dat er geen “neuzen” aflopen, is het aan te raden om de verf op een afstand van 15 cm in één vloeiende beweging aan te brengen. Vervolgens laat je de pompoenen gewoon aan de lucht drogen.

Witte pompoen is bedekt met kunstmatige wimpers

Na het drogen kun je beginnen met het versieren van de pompoenen om de zoete te maken Halloween ziet eruit om te creëren. Neem hiervoor het smalle penseel bij de hand en schilder een gezicht voor de pompoen. Er zijn hier geen grenzen aan je fantasie. Je kunt alles schilderen, van puntige vampiertanden tot kusmonden om je er een te geven unieke gezichtsuitdrukking lenen. Om je zoete Halloween-decoratie de finishing touch te geven, neem je ze Nepwimpers bij de hand. Met de meegeleverde wimperlijm bevestig je de wimpers symmetrisch aan de pompoen. Ten slotte kun je ook het bovenste stuk van de pompoen in kleur markeren. We kozen voor goud. Laat het geheel weer drogen, daarna zijn je pompoengezichten helemaal versierd.

Witte pompoen is versierd met een mond

Het gaat verder met de volgende pompoenen. Het werkt harmonieus als je gewoon verschillende soorten Decoratieve pompoenen roept op. Gebruik ook de natuurlijke vormen voor je creativiteit. Pompoenen die er ronder uitzien, zijn bijzonder geschikt voor gezichten; citaten of individuele uitspraken komen goed tot hun recht op langwerpige pompoenen. We hebben de vloer op onze langwerpige pompoen “Booh” opgepoetst. Om het lettertype het enge uiterlijk te geven dat is vervallen, teken je eerst de vier letters voorzichtig op en creëer je vervolgens het Halloween-effect met verticale penseelstreken. De aandacht voor detail maakt deze pompoen ook bijzonder wanneer je de uiteinden bij de gouden hebt Acrylverf extra ingericht.

Gouden pompoenen zijn versierd met zwart en wit

Voor onze laatste twee pompoenen hebben we enerzijds besloten geometrisch patroon besloten met stippen en verticale lijnen en creëerde daarentegen een geweldig effect door voorzichtig vloeibare acrylverf op de reeds met goud gespoten pompoen te gieten. Het is het beste om twee keer een krant of karton eronder te leggen, omdat de pompoen relatief lang nodig heeft om te drogen en de kleur niet mag lekken.

Compleet beschilderde en gedecoreerde pompoenen in goud, zwart en wit

Als al je pompoenen zijn opgedroogd, gaan ze bijzonder goed samen in een rieten mand of als een Tafeldecoratie voor het Halloween diner. Gecombineerd met prachtige servetten, een beetje griezelige spinversiering en je favoriete naschi in een eng kleed staat niets een gezellige avond thuis in de weg. We hopen dat je veel plezier zult hebben bij het maken en decoreren van je herfst- en Halloween-decoratie-ensemble. 🍂🍁❤️🎃

Volledig geschilderde pompoenen liggen op een blad in de herfstbladeren

Ersten Kommentar schreiben

Antworten