Gouden ei

Nog een paar dagen en Pasen staat voor de deur. Tijd om de decoratie een fijne toets te geven met nobele accenten. In onze Golden Egg DIY laten we je zien hoe je met heel weinig wow-effecten kunt bereiken.

Dit jaar geven we er de voorkeur aan dat Pasen eenvoudig en stijlvol is. De combinatie van wit en goud is hiervoor perfect. Kaarsen en porselein met een fijne glans ronden de paastafel af. Voeg een paar witte tulpen toe en je gasten zullen versteld staan ​​van Pasen.

Paaseieren met bladgoud DIY


Materiaal

♡ Witte eieren

♡ pin

♡ Melk

♡ goudfolie

♡ borstel


Golden egg materialen

En zo werkt het
  • Was de eieren grondig, steek een klein gaatje in de boven- en onderkant en blaas de eieren uit in een kom. Het helpt om het ei tussendoor te schudden.

Stap 1: ei

  • Bestrijk delen van de eieren met melk. U kunt het beste een klein bakje gebruiken om het op te zetten, zodat de vingers niet plakkerig worden.

DIY gouden ei stap voor stap instructies

  • Pak nu met de penseelpunt deeltjes goudfolie op en druk op het oppervlak van de eieren. Een bijzonder mooi effect wordt bereikt als de film niet dekkend, maar gedeeltelijk wordt aangebracht.
  • Laat het gouden ei vervolgens goed drogen.

Borstel de eieren voorzichtig met goud

Complete gouden paaseieren

Wij wensen u veel plezier bij het kopiëren! Zoals altijd zijn we helemaal blij als je ons foto’s van je gouden eieren stuurt 🙂

Uw golden egg-team!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten