Honey Coconut Lip Scrub

Als je de geur van honing en kokosnoot nauwelijks kunt weerstaan, is deze DIY een geweldige keuze Honey Coconut Lip Scrub probeer het zeker. Met simpele ingrediënten die je al in huis hebt, tover je in een mum van tijd een verleidelijke lipverzorging tevoorschijn!

Ondanks een paar stormachtige dagen heeft de lente al zijn mooiste kant laten zien. De jaarlijkse voorjaarsschoonmaak kan komen en ons lichaam is klaar voor een detoxkuur. Voor een klein wellnessmoment tussendoor laten we u drie verschillende varianten zien die zelfs eetbaar zijn – oh lekker!

Het gebruik van Kokosolie wordt steeds populairder – en niet zonder reden: kokosolie bevat een overvloed aan gezonde ingrediënten en maakt ook indruk met zijn verbluffende geur. Gekoppeld aan de bekende klassieker Honing, die uit ongeveer 120 smaken bestaat, zorgt voor een ongelooflijk geweldige combinatie. Omdat beide ingrediënten niet alleen lekker ruiken en smaken, maar ook heerlijk in combinatie met suiker Peeling voor onze lippen hebben we een snel en eenvoudig recept voor een voedende lip-scrub met honing en kokos geprobeerd.


Fris op

1 theelepel kokosolie

2 el honing

100 g witte rietsuiker

2 el sap van een citroen

Verse munt


Doe de munt en het citroensap in de vijzel en meng alles tot een lichtgroene pasta. Meng de honing en kokosolie met de pasta en voeg dan de suiker toe.


Chocoholic

1 theelepel amandelolie (of kokosolie)

2 el honing

100 g bruine rietsuiker

2 eetlepels gebakken cacao

1 theelepel kaneel


Roer nu alle ingrediënten door elkaar tot je een gelijkmatige massa krijgt – mhh, hoe ruikt dat!


Kus me

1 theelepel kokosolie

2 el honing

100 g witte rietsuiker

Rozenblaadjes

Verse of gedroogde lavendel


Meng de bloemen in een vijzel tot een pasta. Voeg de andere ingrediënten toe en meng alles door elkaar tot een mooie roze peeling.

Nog een kleine tip: Honing verschilt vaak in de vloeistof. Als je zeer vloeibare honing hebt gebruikt, kun je je nieuwe lipverzorging ook een tijdje in de koelkast zetten, dan wordt alles wat steviger.

Veel plezier met kopiëren en genieten!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten