Huwelijksgeschenk voor gasten: bloemzaden in een pot

De Bruiloft seizoen is begonnen en naast alle voorbereidingen blijft er vaak weinig tijd over om voor de kleine dingen te zorgen Feestartikelenom voor te zorgen. Hier vind je er een gratis afdrukbaar en een snelle doe-het-zelfgids voor je feestelijke tafeldecoratie!

Tafeldecoratie

Bloemrijke tafeldecoraties op de trouwdag

Op de dag van de Bruiloft het gaat zo ongeveer Love en daarna zou het leuk zijn om je gasten te herinneren aan deze groeiende liefde. Voor deze aanbieding Bloemzaden die de bruiloftsgasten zelf kunnen zaaien en zo herinnerd worden aan de bijzondere dag van de pasgetrouwden. We hebben “Let Love Grow” onze boodschap en de kleintjes daarvoor gemaakt Printables gemaakt, die u gratis kunt downloaden en aan de potten of zakjes met de bloemzaden kunt binden.

Een bruiloft feest gedekte tafel

Een feestelijk gedekte tafel is het einde van een geslaagd huwelijksdiner

Serviesgoed

Over het product
Bestekset

Over het product
Houten stoelen

Over het product
Wijnglazen

Over het product

Naast klassiekers, zoals zelfgemaakte jam of zelfgemaakte koekjes, ontbreekt het vaak aan ideeën voor creatieve en emblematische weggeefacties. Daarom hebben we er een supereenvoudige en eenvoudige DIY bedenkt hoe bruidsparen niet alleen hun gasten kunnen verrassen, maar ook hun groene duimen kunnen gebruiken. Met mooi ingepakte bloemzaden wordt de tafeldecoratie een echte eyecatcher. Hier leest u hoe het werkt en wat u daarvoor nodig heeft.

DIY-materiaal

Voor de zelfgemaakte tafeldecoratie zijn slechts enkele materialen nodig

Bril met kurken

Over het product
Kunstbloem

Over het product
Servet roze

Over het product
ronde eettafel

Over het product

Boodschappenlijst voor bloemzaden in kleine potjes

  • Kartonnen vellen in twee verschillende kleuren
  • Onze gratis printables
  • Jute koord
  • Punch tang
  • Kleine glazen flesjes
  • Bloemzaden
  • Verse bloemen waaraan de glazen flacons kunnen worden bevestigd

Handwerkinstructies

Als je alle materialen bij elkaar hebt, ben je klaar om te gaan! Met onze eenvoudige stapsgewijze instructies kan er niets fout gaan.

Stap 1: Print de printables uit en knip ze op maat

Nadat je de gratis printables hebt uitgeprint (we raden sterker papier aan), knip je ze uit en maak je een gat op het gemarkeerde punt. Als er geen ponstang is, kunt u ook andere gereedschappen gebruiken, zoals een pen.

Stap 2: Bevestig het gezegde papier op de fles

Nu kunt u de tags met een lint om de flesjes binden en deze met de respectievelijke bloem versieren – zodat uw gasten tegelijkertijd kunnen zien wat er uit de zaden groeit.

Stap 3: versier

Schik nu uw gevulde glazen flessen op de gedekte tafel. Met extra bloemen geef je de tafeldecoratie een extra, romantisch tintje. Uw gasten zullen versteld staan!

Collage: Flowery gifts

Et Voilà! De feestartikelen zien er geweldig uit en maken uw gasten blij

Wat je met de printables doet, is helemaal van jou Creativiteit en laat de rage voor ambachten. Naast de hierboven beschreven glazen flesjes met bloemzaden, is het een manier om de boodschap aan individuele bloemen te binden. Deze tafeldecoratie is ook geschikt voor een klein huwelijksbudget. Elke gast kan dan de verse snijbloem mee naar huis nemen. Een geweldige herinnering aan het feest en een echt succesvolle tafeldecoratie!

Borden en bestek

Enkelvoudige bloem met groot effect

Nog meer inspiratie en geweldige doe-het-zelfideeën vind je in ons online magazine en op Pinterest!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten