Kerstkrans met een gezegde – een doe-het-zelfgids

Laten we gelukkig en vrolijk zijn – Kerst komt dichterbij en we hebben het al druk, ons huis met de juiste Kerstdecoratie om de te versieren winterse magie om bij ons in te trekken. Een geweldige DIY-kerstkrans mag niet ontbreken – we laten u zien hoe u dit moet doen.

diy kerstkrans met eindresultaat

De kerstkrans is perfect voor een eenvoudige en individuele kerstdecoratie

In dit artikel:

  • Maak zelf een kerstkrans
  • Materialen
  • Handwerkinstructies
  • Zo ziet de voltooide DIY eruit

Maak zelf een kerstkrans

Een kerstversiering met dennentakken, kaarsen en mooi Kransen zorgt ervoor dat het in de winter bij ons thuis is gezellig zal. Met onze DIY kerstkrans maak je een geheel individueel decoratief stuk integreer in uw huis en verspreid een kerstboodschap. Of het nu gaat om een ​​deurkrans, aan de muur of aan het raam – met een beetje handvaardigheid kun je de grote krans maken met de onze Gratis afdrukbaar ontwerp jezelf en laat de kerstsfeer bij je intrekken.

Materialen

1 rol boetseerdraad (1 mm) voor de krans

♡ 1 rol groen boetseerdraad (fijn) voor de pijnboomtakken

♡ 1 rol jutelint

♡ 1-3 pijnboomtakken

Neem 1 zijsnijder voor de draden

♡ 1 schaar

Tube 1 tube vloeibare lijm

Gratis printables

diy kerstkrans zeggen materialen

Voor de kerstkrans heb je maar een paar gebruiksvoorwerpen nodig

Handwerkinstructies

Zelf stap voor stap een kerstkrans maken met een gezegde.

Stap 1: vorm de krans

Eerst maak je er een van de modelleerdraad grote cirkel met een diameter van ca. 30 cm. Aan de bovenkant bevestig je er een klein oogje gemaakt van draad, zodat de krans later kan worden opgehangen.

Stap 2: wikkel jutelint rond de krans

Wikkel in de volgende stap het jutelint om de draad zodat het verborgen is. Het stabiliseert ook de modelleerdraad en geeft de krans een mooie uitstraling natuurlijke uitstraling.

wikkel diy kerstkrans met jute lint

In plaats van de jute tape, kunt u een andere tape naar keuze gebruiken

Stap 3: Bind dennentakken vast

Nu komen ze eraan Pijnbomentakken te gebruiken. Dit knoop je vast met de fijnere groene draad op de plek van de krans waar je het het leukst vindt. We kozen rechtsonder zodat de fijne naalden van de dennentak beneden bengelen. Natuurlijk kunt u in plaats van de dennentakken ook dennentakken of een andere groene tak gebruiken die u mooi vindt.

tie-in-diy-kerst-krans-gezegde-pijnboomtakken

De groene draad is in combinatie met de groene pijnboomtakken nauwelijks zichtbaar

Stap 4: bevestig de jutetape voor de belettering

Nu bind je dat vast Jute lint in drie horizontale rijen over de kerstkrans. Vervolgens kunt u de letters eraan bevestigen.

maak diy kerstkrans vast en zeg lijnen

Je kunt het jutelint eenvoudig aan de krans knopen

Stap 5: afdrukbare bijvoegen

We hebben onze eigen voor u Gratis afdrukbaar ontworpen om uw krans een heel speciaal tintje te geven. Knip nu voorzichtig het afdrukbare “Laten we gelukkig en vrolijk zijn” uit en bevestig de individuele letters Lijm op de jute riem. Hiervoor zijn kleine lipjes voorzien, die je naar achteren vouwt rond het jutelint.

diy-kerst-krans-gezegde-letters-plakken

De uitgesneden letters lijm je met de gevouwen flap op de jute tape

Zo ziet de voltooide DIY eruit

Het is het beste om de lijm kort te laten drogen voordat je de zelfgemaakte en gaat gebruiken individuele kerstkrans prachtig opgevoerd bij u thuis. Of het nu bij de voordeur, in het raam of in de Woonkamer, de krans kan overal geweldig worden versierd en verspreidt de kerstsfeer. We vinden het vooral leuk in combinatie met andere natuurlijke materialen, zoals een paar Dennenappels of een mooie kaars in een lantaarn. We hopen dat je geniet van winterambachten en decoratie!

diy kerstkrans eindresultaat

Een simpele maar niet minder feestelijke kerstkrans is klaar

Ook tijdens de kerst is een adventskrans een absolute must. In onze DIY we laten u een individuele variant van glazen flessen zien.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten