Last minute paasdecoratie: paaseieren verven met nagellak

Je bent bij hen Voorbereidingen voor Pasen laat dit jaar? Geen probleem! Met onze Last minute paasdecoraties je wordt mooi gemarmerde eierenvoor jou weinig materialen nodig hebben. Je vindt er een in de post eenvoudige stapsgewijze instructies voor een vrolijke en mooie last-minute paasdecoratie.

De paasdecoratie op het laatste moment is snel en kan snel in de woonkamer worden geïnstalleerd

In dit artikel:

  • Last minute paasdecoraties
  • Benodigde materialen
  • Last-minute paasdecoraties zijn zo eenvoudig
  • Zo zien de gemarmerde paaseieren eruit

Last minute paasdecoraties

Met Feestdagen het is zo: we kijken er al heel lang naar uit en – zack! – plotseling staan ​​ze voor de deur en we zijn nog niet goed voorbereid. En zo is het ook deze keer, want het zal over een paar dagen zijn Pasen viering voor de deur. Maar raak niet in paniek! Omdat de onze Last minute paasdecoraties is snel en gemakkelijk gemaakt. En het beste deel? De Materialen voor de gemarmerde paaseieren je bent waarschijnlijk al thuis.

Benodigde materialen

  • (Uitgeblazen) eieren
  • enkele nagellakkleuren naar keuze
  • een paar draadhangers
  • 1 rol Jute koord
  • Tandenstoker
  • een Shell met warm water

De meeste materialen die je nodig hebt, zijn al in huis

Last-minute paasdecoraties zijn zo eenvoudig

Met slechts weinig moeite je kunt deze materialen gebruiken om mooie, individueel gemarmerde te creëren Paaseieren kleur.

Stap 1: hang eieren

Het eerste dat u moet doen, is er voorzichtig een in het bovenste gat van het geblazen ijs plaatsen Bevestig de draadhanger.

Om de draadhanger aan het ei te kunnen bevestigen, moet u mogelijk het gat op het smallere ovaal van het ei vergroten

Stap 2: Bereid de kleuren voor

Vul vervolgens een kom warm water. Het water in de kom moet zo hoog staan ​​dat een ei er helemaal onder kan. Dribbel nu twee nagellakkleuren naar keuze in het water. We kozen voor een rode en een roze tint. Als je meer een Skandi-stijl fan bent, kan dat natuurlijk ook subtiele kleurnemen n. Je hebt maar een paar druppels verf nodig.

Een paar druppels nagellak zijn voldoende

Stap 3: Mix

Mix met behulp van de tandenstoker de twee nagellakkleuren op het wateroppervlak.

Hoe meer je de nagellakkleuren met elkaar mengt, hoe kleurrijker het patroon achteraf op de eieren

Stap 4: Kleur het ei

Nu is het tijd om snel te zijn, want de nagellak vormt snel een korst op het water. Doop het ei in het nagellakmengsel en trek het eruit bij de draadhanger. Hang het op dan om te drogen op. Als het draadlabel te kort voor je is, kun je gewoon een gebruiken Lus van het jute lint verlengen.

Zodat het ei van alle kanten gemarmerd is, druk het voorzichtig onder water

Zo zien de gemarmerde paaseieren eruit

Tadaaa – het is klaar Last minute paasdecoraties voor thuis! De mooie last-minute paasdecoratie straalt vrolijk uit Vakantie vibes en kan volledig gewoon gedrapeerd zijn. De gemarmerde eieren zijn bijvoorbeeld bijzonder goed op decoratieve takkendat in een Vaas staan. Coole stijlgenoot is er ook een Pasen-decoratie in bohostijl. Als je er een hebt Balkon je kunt natuurlijk ook de marmer eieren gebruiken daar hangen, of heel klassiek op een struik in de jouwe Tuin. Het maakt niet uit waar de paasdecoratie op het laatste moment zijn plaats vindt: we hopen dat u die had veel plezier hiermee DIY en wens je fijne paasdagen! 🐰

De last-minute paasdecoratie is klaar! In felle kleuren wordt het een eyecatcher, zachtere tinten gaan wat onopvallend in je huis op

Ersten Kommentar schreiben

Antworten