Maak een creatief geldcadeau voor de bruiloft

A Monetair geschenk voor bruiloft is erg populair. Meestal is de enige vraag hoe de bankbiljetten creatief moeten worden verpakt. In deze post laten we zien hoe je een Globe een heel origineel cadeau voor Tinker bruiloft kan. Over het zelf avontuurlijk Jonggehuwden zullen zeker blij zijn.

Geldgeschenk voor de bruiloft: geschilderde wereldbol erop gelijmd met gevouwen bankbiljetten.

Dankzij de schoolbordverf kan de globe overal met krijt worden gedecoreerd

In dit artikel:

  • Vereiste materialen voor het geldbedrag
  • Handwerkinstructies
  • Zo ziet de voltooide DIY eruit

Creatief en persoonlijk geld inpakken

Bruiloft is Geschenk tijd en bovenal geven we graag geld weg. U mag zelf bepalen hoeveel bankbiljetten het huwelijksgeschenk bevat. Meestal is een cruciaal punt hoe dichtbij Je staat de bruid en bruidegom en hoe exclusief het huwelijksfeest is ontworpen.

Met een creatief verpakkingsidee is het bruidspaar daar echter meer blij mee Monetair geschenk dan over de tiende slakom. Dit vermijdt ook het probleem dat het goedbedoelde geldgeschenk er onpersoonlijk uitziet. We zullen je er daarom een ​​laten zien origineel verpakkingsideemet de Uw volgende huwelijksgeschenk en het daadwerkelijke geldgeschenk zijn gegarandeerd Laat zien steelt.

Hier kun je ook een video-tutorial van de DIY bekijken

Vereiste materialen voor het geldbedrag

  • 1 wereldbol
  • 1 blik schoolbordverf
  • 1 flesje acrylverf
  • 1 penseel
  • 1 rol plakband
  • 1 stuk krijt
  • 1 paar rekeningen

Handwerkinstructies

Zijn Bruid en bruidegom avontuurlijk en liefhebbers van honger voor reizen, de beste manier om ze te verzenden is met deze mooie Globe naar je nieuwe, spannende reis. De bruid en bruidegom kunnen dit geschenk ook gebruiken voor hun huwelijksreis.

Globe beschilderd met schoolbord waarop gevouwen bankbiljetten zijn geplakt.

Eenvoudig gemaakt en toch een echt hoogtepunt op de geschenktafel van de pasgetrouwden

En dit is hoe je het creatieve geldelijke cadeau voor de bruiloft kunt maken:

Stap 1: maak keukengerei klaar

Veeg de wereld eerst goed schoon zodat er geen is Stofresten zijn meer aan de oppervlakte.

Stap 2: Continenten schilderen

Voor de geometrische look je plakt het met plakband Contouren van de continenten. Vervolgens schilder je de continenten met een eerste laag Acrylverf op. Laat het geheel een paar minuten drogen en ga met één mee een andere laag erover. Afhankelijk van Dekking deze stap moet een paar keer worden herhaald.

Als je de continenten hebt geverfd, kun je nu de afplaktape en voilà verwijderen, je hebt heerlijk gladde randen en mooie geometrische vormen opgeroepen.

Stap 3: Breng schoolbordverf aan

Het gaat verder met de Blackboard verf. U past dit nu toe op de resterende delen van de wereld. De schoolbordverf is erg dekkend, dus hier is genoeg twee lagen. Laat het nu grondig drogen en het nieuwe kleurenschema van de wereld is klaar. Een kleine tip: beschilder ook de basis met de vernis, dus je kunt dit ook of later beschrijven met Krijtstof de hele Gebruikte look lenen.

Stap 4: de laatste hand

Daarna kunt u nog steeds de Globe houder verf met de acrylverf. Hierdoor ziet de wereld er harmonieus uit en maakt u van de huwelijksreis gegarandeerd de huwelijksreis.

U kunt de bankbiljetten nu in enkele stappen verkleinen Harten vouw en bevestig aan de wereld met plakband. Hoe precies dit origineel verpakkingsidee werkt, laten we u zien in onze Video-instructie.

Geschilderde wereldbol met gelijmde bankbiljetten als creatief cadeau voor de bruiloft.

De afgewerkte wereldbol werkt geweldig als woonaccessoire, zelfs na de bruiloft

Geldgeschenk, gastenboek, wenskaart – de fantastische drie

De gebruikelijke Wenskaart Je hebt hem niet meer nodig, want dankzij de praktische schoolbordverf gebruik je de jouwe Felicitaties aan de pasgetrouwden schrijf op de hele wereld. Als u met andere vrienden doneert, kunnen zij ook op de hele wereld tekenen.

Ook zo bijzonder Plakboek de wereld is ideaal. Dus alle gasten kunnen een paar aan de pasgetrouwden toevoegen beste wensen en laat gedachten over de hele wereld achter.

Je hebt nodig meer inspiratie voor een gastenboek? Bekijk dan ons geweldige idee voor een Low budget gastenboek op. Meer ideeën voor huwelijksgeschenken vindt u in onze Gids voor huwelijksgeschenken.

We hopen dat je veel plezier beleeft aan het knutselen en plezier hebt op je volgende huwelijksfeest!

Ersten Kommentar schreiben

Antworten