Bereid de maaltijd Chicken Burrito Bowls voor

Bereid de maaltijd Chicken Burrito Bowls voor zijn de perfecte manier om onderweg een gezonde, heerlijke maaltijd te bereiden. Vol bonen, rijst, kip, avocado, tomaat en alles wat je maar kan wensen voor een burrito, verpakt in een eenvoudig bakje om maaltijden te bereiden.

U kunt meer smakelijke, tijdbesparende recepten vinden voor het bereiden van maaltijden die het raden van uw maaltijden gemakkelijker kunnen maken door mijn berichten te lezen op Maaltijd Prep Chicken Fajitas, Bereid maaltijd Griekse kip Gyro Bowls, en Taco salade maaltijdvoorbereiding.

Chicken Burrito Bowl in een voedselbereiding lade

Maaltijden bereiden is een gebied dat ik soms mis. Ik concentreer me veel op de ene grote maaltijd van de dag (meestal het avondeten), maar vergeet maaltijden te plannen als we onderweg zijn. Natuurlijk houden we allemaal van restjes, maar dat betekent dat je restjes moet hebben (of wilt plannen). En soms werkt het, en soms hebben we geen restjes of niet genoeg voor ons allemaal, en uiteindelijk maken we, zoals gewoonlijk, sandwiches (of eten we onderweg).

Daarom is het bereiden van maaltijden zo belangrijk. Als u van plan bent om van tevoren maaltijden te bereiden, zorg er dan voor dat u een gezonde maaltijd krijgt tijdens de lunch en het diner, of wanneer u ook onderweg bent. Het bereiden van maaltijden bespaart tijd, kan de portiegrootte die u eet verminderen en kan u ook geld besparen: geen afhaalbestellingen meer omdat er thuis niets goeds te eten is!

Dit recept is ideaal voor het bereiden van maaltijden voor kipburritokommen. Ik bedoel, is er iets beters? Allereerst zijn ze heerlijk. Er is niets aan de combinatie van kip, rijst, bonen, maïs, kaas, avocado, zure room, salsa en nog veel meer dat ik niet lekker vind.

En het beste eraan? Je kunt ze precies doen zoals JIJ ze leuk vindt. Voeg ingrediënten toe of trek ze af, maak ze vegetarisch, gebruik bruine rijst, ga nog een stap verder en pak guacamole in – ze zijn zo veelzijdig!

Drie kippenburritokommen in voorbereidingscontainers

WELKE INGREDIËNTEN ZIJN IN MAALTIJD KIP BURRITO KOMMEN?

Dit zijn de ingrediënten die ik voor dit recept heb gebruikt. Vergeet niet om het van jou te maken en alles toe te voegen of af te trekken in je burrito-kom.

 • Gehakte of fijngehakte kip, volledig gekookt
 • Geconserveerde of gegrilde gele maïs
 • Ingeblikte zwarte of pinto bonen
 • Gekookte witte rijst
 • Geraspte kaas

Optionele ingrediënten:

 • Salsa
 • Avocado
 • Citroenen
 • Koriander
 • Zure room

HOE MAAKT U DE VOORBEREIDENDE KIP BURRITO KOM?

Het bereiden van deze kommen voor het bereiden van maaltijden is eenvoudig, vooral als je alle voorgemaakte en voorgekookte ingrediënten gebruikt!

Dit recept maakt vier maaltijden van bereide gerechten. Haal de containers die u gebruikt eruit en verdeel uw ingrediënten over de containers. Voeg dus gelijke delen rijst, bonen, maïs en kip toe aan de vier maaltijdbereidingscontainers.

Verdeel vervolgens dezelfde hoeveelheid kaas over alle vier de burritokommen. Voeg vervolgens alle extra kruiden die je wilt met je kommen toe aan individuele sauscontainers met deksels en verdeel ze gelijkmatig over de vier maaltijden. Plaats de hoofddeksels op alle ingrediënten en bewaar ze in de koelkast tot je klaar bent om te eten.

Als je klaar bent om de kipburrito-kommen te eten, verwijder je het deksel en haal je alle topping-containers eruit. Verwarm het hoofdgerecht 1 minuut in de magnetron, roer de ingrediënten erdoor en voeg de toppings toe voor het eten. Of eet ze koud, rechtstreeks uit de koelkast – precies zoals jij ze lekker vindt!

Kip, rijst, bonen, kaas, limoenen, guacamole, salsa in een bakje voor het bereiden van maaltijden

WAT IS MAALTIJD PREP?

Voedselbereiding betekent in wezen het vooraf plannen van maaltijden. Dit kan ontbijt, lunch, diner en snacks zijn – alle maaltijden kunnen “bereid” worden. Voedselbereiding betekent dat restjes opzettelijk klaar zijn om te eten wanneer je ze wilt.

Mensen bereiden om verschillende redenen voedsel. Of u nu tijd of geld bespaart, u zorgen maakt over voeding of aandacht besteedt aan wat u eet, maaltijden bereiden kan een redder in nood zijn.

Er zijn verschillende manieren om maaltijden te bereiden, maar ik geef de voorkeur aan het type vooruit / individueel geportioneerd. (U kunt bijvoorbeeld ook maaltijden in porties koken en invriezen.) Op deze manier maak ik eenvoudig een recept, verdeel het in porties en koel en verwarm het wanneer ik klaar ben om het op te eten.

Welke maaltijden zijn goed voor het bereiden van maaltijden?

Naast deze kipburritokommen zijn er nog vele andere maaltijden die gemakkelijk te bereiden, goedkoop te bereiden en goed voor je zijn!

Bereid de maaltijd Chicken Burrito Bowls voor

Bereid de maaltijd Chicken Burrito Bowls voor zijn de perfecte manier om onderweg een gezonde, heerlijke maaltijd te bereiden. Vol bonen, rijst, kip, avocado, tomaat en alles wat je maar kan wensen voor een burrito, verpakt in een eenvoudig bakje om maaltijden te bereiden.
Keuken Amerikanen, Mexicanen
Cue 30 minuten, kipburrito-gerechten, maaltijdbereiding
 • 2e Bekers gehakte of gehakte kip, volledig gekookt Doe het zelf, of bevroren reepjes kipfilet of gebraden kip werken prima
 • 1e 15 ounce blik gele maïs (uitgelekt) zie opmerking
 • 1e 15-ounce blik zwarte of pinto bonen (uitgelekt)
 • 2e Bekers gekookte witte rijst
 • 1e Beker geraspte kaas
 • Optionele toppings: salsa, avocado, limoen, koriander, zure room
 • Verdeel de rijst, bonen, maïs en kip in vier bakjes.

 • Strooi er kaas over.

 • Voeg alle toppings toe in sauscontainers met deksels.

 • Om te eten, verwijder alle toppings en verwarm de burrito-trays in de magnetron gedurende ongeveer 1 minuut, roer en voeg toe voor het opdienen, OF je kunt ze direct uit de koelkast eten zonder dat ze moeten worden verwarmd. Geniet de hele week!

Gegrilde maïskolven gebruiken in plaats van blikjes: Verwarm de grill of grillpan voor, wrijf de maïs in met olie en breng royaal op smaak met peper en zout. Laat het 8-10 minuten koken, draai het om de paar minuten om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig kookt totdat de maïskorrels beginnen te verkolen. Laat het een paar minuten afkoelen voordat je de korrels met een scherp mes van de kolf snijdt en ze tussen de bereidingscontainers verspreidt.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten