Beste snelle varkensmarinade

Dit Beste snelle varkensmarinade is alles wat je nodig hebt om je volgende varkensfilet te kruiden. Deze marinade is een beetje pittig, een beetje pittig, garlicky en vol Italiaanse kruiden en specerijen. Het houdt je vlees zacht en je watertanden. Probeer vanavond dit eenvoudige, heerlijke recept voor varkensfilet!

Op zoek naar snellere marinades? Zoek niet verder, ik heb hier geweldige Garnalen, Biefstuk, en Kip.

Beste Quick Pork Marinade Easy Pork Filet Dinner Recept lazymodee.com

Marinades zijn de perfecte manier om vlees mals te maken en op smaak te brengen, voor een smaak en textuur die tegelijkertijd zacht, zacht, sappig en ronduit heerlijk is. Ik hou van een goeie Varkenshaasen tegenwoordig draait het allemaal om snelle en gemakkelijke smaken.

Deze marinade is geïnspireerd door een vriend die erop staat dat ze alleen een goede fles Italiaanse dressing nodig heeft om een ​​snelle varkensmarinade te bereiden. Ik ben het ermee eens, het is zo snel en gemakkelijk als maar kan. Maar de Italiaanse dressing alleen mist de diepe smaken die ik in een varkensfilet wil proberen. Ik wil wat azijn. Ik wil echt de knoflook proeven, niet alleen een vleugje. In wezen hou ik van het idee om Italiaanse dressing te gebruiken, en ik hou van de kruiden en specerijen in de dressing, maar ik wilde het allebei een beetje beter doen en de exacte smaken van het vlees beheersen.

Dit alles betekent dat deze eenvoudige marinade van varkensvlees meerdere keren is aangepast om precies de juiste smaak te krijgen, wat volgens mij uw varkensfilet heerlijk smaakt en werkt zoals u hem eet – alleen, op rijst of pasta. dun gesneden en op een bedje van sla gelegd – de enige beperking is je eigen fantasie.

Beste Quick Pork Marinade Easy Pork Filet Dinner Recept lazymodee.com

HOE MAAK JE EEN SNELLE VARKENSMARINADE?

U kunt varkensvlees marineren met veel ingrediënten die u waarschijnlijk al bij de hand heeft in uw voorraadkast of koelkast.

Giet eenvoudig olijfolie, appelazijn, knoflook, zout, peper en andere kruiden in een glazen pot of een andere pot met een goed sluitend deksel. Schud goed en giet de marinade samen met de filet in een ritssluitingszakje.

U kunt de filet minimaal 30 minuten tot een nacht marineren.

Beste Quick Pork Marinade Easy Pork Filet Dinner Recept lazymodee.com

WAT IS APPLE CIDER AZIJN?

Appelazijn is azijn gemaakt van gefermenteerde appels. Kortom, de alcoholen die appels afgeven als ze allemaal worden geperst en ontleden, veranderen het sap in azijn. Een beetje zoals wijn en druiven. Afgezien van het feit dat het appelsap wordt versterkt door de toevoeging van bacteriën en gist om de suiker om te zetten in alcohol. Zuren in de sappen geven de azijn een zure smaak.

WELKE TEMPERATUUR MOET EEN VARKENSVLEESKOOK WORDEN GEKOOKT?

Varkensfilet moet worden gekookt tot een interne temperatuur van 145 tot 160 graden, afhankelijk van of je het medium rood of medium lekker vindt. Als je wilt, kun je het vlees nog 10 minuten laten rusten en stijgt de binnentemperatuur met nog eens 10 graden. Gebruik een vleesthermometer om de mate van koken te testen.

Beste Quick Pork Marinade Easy Pork Filet Dinner Recept lazymodee.com

IS HET OK DAT PORK TENDERLOIN EEN WEINIG ROZE IS?

Het hangt allemaal af van hoe je je varkensvlees lekker vindt. Het is oké als het van binnen een beetje roze is, maar je wilt niet dat het er rood of bloederig uitziet. Dit betekent dat het niet klaar is en nog 10 minuten in de oven moet staan. Ik heb liever dat de mijne niet roze is van binnen en ik kook het helemaal door.


Hoeveel minuten per pond kook je een varkenslende?

Meestal duurt een varkensfilet op 400 graden ongeveer 20 minuten per pond. Afhankelijk van hoe groot uw filet is, kunt u gemakkelijk achterhalen hoelang deze in de oven moet worden gekookt.

Als je varkensfilet grilt, hoef je het niet zo lang te koken. Het duurt slechts ongeveer 15 minuten voordat de twee pond varkensfilet goed gaar is.

Ik denk dat je zult merken dat deze snelle marinade van varkensvlees de beste marinade is die je ooit hebt geprobeerd.

Beste Quick Pork Marinade Easy Pork Filet Dinner Recept lazymodee.com

Beste Quick Pork Marinade Easy Pork Filet Dinner Recept lazymodee.com

Bereidingstijd: 5 Protocol

Marineren tijd: 25e Protocol

 • 1/2 Beker Olijfolie
 • 1/2 Beker Appelazijn
 • 2e Theelepel gehakte knoflook OF 1 theelepel knoflookpoeder of geroosterd knoflookpoeder
 • 2e Theelepel Zout
 • 1/2 Theelepel Peper
 • 1e Theelepel Ui poeder
 • 1/2 Theelepel gerookte paprika’s Niet gerookt werkt ook goed
 • 3e Theelepel Italiaanse kruiden OF kruiden de Provence
 • 2e Pond Varkenshaas
 • Meng alle marinade-ingrediënten (behalve varkensvlees) in een glas, dek af en schud krachtig.

 • Giet de marinade samen met het varkensvlees in een Ziploc-sachet, pers zoveel mogelijk lucht uit, sluit het sachet en laat het 30 minuten afkoelen.

Om te grillen

 • Wikkel het varkensvlees in folie en gril 15 minuten. Draai het om voor een gelijkmatige bereiding. Uitpakken, direct op de grill leggen en blijven grillen tot alles helemaal gaar is en in het midden niet meer roze is. Snijd in plakjes en serveer.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten