Slowcooker rosbief

Sappig, mals Slowcooker rosbief met gekruide groenten is het perfecte zondagsdiner voor alle groepen – groot of klein. Rond het af met een eenvoudige en gemakkelijk te bereiden saus voor een dinerwinnaar!

Bent u op zoek naar langzamere recepten zoals deze rosbief met slowcooker? U zult genieten van Slow Cooker Creamy Beef Stroganoff en Slow Cooker Honey Beef Brisket.

Het recept voor SLOW COOKER BEEF ROAST maakt het bijzonder sappig, zacht en heerlijk in je crockpot (of snelkookpan) lazymodee.com

Dit bericht is een samenwerking met Beef. Het is iets voor het avondeten. namens de Beef Checkoff. Ik heb een vergoeding ontvangen, maar alle meningen zijn van mij.

Dat is alles, allemaal samen: de beroemde zondagse lunch van mijn moeder in een notendop. Technisch gezien is dat niet haar recept, het is van mij. Maar dat is wat we bijna elke zondag moesten eten toen we opgroeiden. Rosbief met aardappelen en wortelen. En salade. En rollen. En Jello. Mijn moeder heeft constant behoefte om te koken alsof ze een leger voert, zegen haar hart.

Aan de andere kant had ze negen kinderen … dat is bijna een leger. Of een honkbalteam.

Ik vraag me altijd af waarom ze deze maaltijd keer op keer voor zondag koos. Ze had de handdoek in de ring kunnen gooien en wat pizza’s kunnen bestellen. Ze had eenvoudige spaghetti of zelfs hotdogs kunnen eten.

Mijn moeder is een geweldige kok, ja. Maar ze is ook een bedachtzame kok. En ik denk dat een van de redenen waarom ze voor deze slowcooker rosbief koos, was omdat ze wist hoe goed het voor ons zou zijn. Ongeacht leeftijd en geslacht, ze wist dat het serveren van een stevig gerecht als slow cooker rosbief zou betekenen dat we een uitstekende eiwitbron zouden krijgen, om nog maar te zwijgen van 10 essentiële voedingsstoffen. Ze wist dat de voedingsstoffen in rundvlees ons lichaam de kracht zouden geven om te gedijen in alle levensfasen.

En bovendien willen we het allemaal zonder klachten eten. Ik bedoel, het is een hoop als je een ouder bent, nietwaar?

Het recept voor SLOW COOKER BEEF ROAST maakt het bijzonder sappig, zacht en heerlijk in je crockpot (of snelkookpan) lazymodee.com

HOE KOOK JE RUNDVLEES IN DE SLOW COOKER?

Ik ben dol op het koken van gebraad in de slowcooker. Het is ongelooflijk eenvoudig en levert altijd een perfect mals en sappig gebraad (en is nog nooit uitgedroogd – hallelujah!). Het beste is dat je alle groenten bij het gebraad kunt gooien, waardoor het een geweldig alles-in-één diner is, gewoon in je slowcooker.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de biefstuk en Italiaanse kruiden mengen en deze kruiden vervolgens over het gebraad wrijven. Spuit je slowcooker in met kookspray of vet hem in op een andere manier die volgens jou goed is. Doe het met kruiden gegrilde gebraad, de bouillon, aardappelen, wortels, uien en selderij in de slowcooker. Doe het deksel erop en kook gedurende 9 uur op laag vuur of gedurende 6 uur op hoog vuur.

Dus als je klaar bent om te eten, is het tijd voor het jusseizoen. Giet de vloeistof van de bodem van de slowcooker in een sauspan. Voeg zout, peper, knoflookpoeder en uipoeder toe en breng aan de kook.

Klop maizena en koud water in een kleine kom. Doe deze slurry in de pot en zet het vuur op middelhoog. Laat het koken en roer af en toe tot de saus dikker wordt. Het duurt maar ongeveer 3-5 minuten.

Om het gerecht te bedekken, plaats je het gebraad op een grote serveerschaal en verdeel je het met vorken. Giet de saus over het gebraad en voeg de groenten erbij.

Het recept voor SLOW COOKER BEEF ROAST maakt het bijzonder sappig, zacht en heerlijk in je crockpot (of snelkookpan) lazymodee.com

HOE MAAK JE RUNDVLEES IN EEN DRUKKOKER?

Ga voor het bereiden van dit gerecht in een snelkookpan verder met het volgen van alle instructies in stap 1. Als het echter tijd is om het rundvlees te koken, plaats de instantpan dan 90 minuten op de snelkookpan. Laat de instant-pot 10 minuten op natuurlijke wijze los en laat de rest van de druk snel los. Gebruik een lepel met gleuven om het gebraad te verwijderen, schakel dan over naar de soepstand en voeg je maizena-drijfmest toe.

Het recept voor SLOW COOKER BEEF ROAST maakt het bijzonder sappig, zacht en heerlijk in je crockpot (of snelkookpan) lazymodee.com

WAT IS ER GOED MET RUNDVLEES?

Hoewel dit slowcooker rosbief een behoorlijk voedzame maaltijd is, hebben we bij dit rundvleesgerecht ook veel bijgerechten gehad, want 9 kinderen!

 • Salade. De hele salade. Mijn moeder maakte ook een grote schaal met gegooid groen omdat iedereen het lekker vond en als ze dat niet deden, konden ze de onderdelen eruit halen die ze deden.
 • Rollen. Welnu, deze categorie is een beetje vaag omdat er zoveel verschillende soorten broodjes zijn die het zou maken. Over het algemeen maakte ze echter een dinerbroodje. Maar stop niet als je iets hartigs of zoets wilt. Er zijn veel broodrecepten.
 • Jelly. Ha. Ik weet dat dit op de een of andere manier verouderd is, maar ik ben nog steeds een grote Jello-fan! Wees niet bang om te rotzooien met hoe je het kunt doen. Er zijn zoveel mogelijkheden.
 • Aardappelpuree. In mijn meest perfecte wereld werd rosbief altijd geserveerd met (of net erboven) een hoop aardappelpuree. Hoe je ze maakt, is aan jou. Er zijn zoveel manieren om heerlijke aardappelpuree te maken. Probeer ze allemaal!

Wat zijn de voordelen van het eten van rundvlees?

Deze vraag wordt mij vaak gesteld. Waarom serveer ik graag rundvlees? Nou, rundvlees is een geweldige bron van eiwitten. Als u tijdens een maaltijd eiwitten eet, heeft u minder kans om te veel te eten of ongezonde snacks te pakken bij de volgende maaltijd. Dit komt omdat proteïne je vult en je langer een vol en vol gevoel geeft. Eiwitten zijn ook ideaal voor mensen die veel reizen. Het geeft je veel energie om door te gaan, of je nu op jacht bent naar je kinderen of 5 km hardloopt.

Naast al het eiwit, geeft elke hap van heerlijk rundvlees je zink-, ijzer- en B-vitamines.

U zult merken dat dit recept ook gemakkelijk kan worden aangepast of aangepast aan uw groepsgrootte. Hoewel de vermelde ingrediënten voor de saus voldoende zijn om een ​​braadstuk tot 8 te voeren, kunt u het recept op elk moment verdubbelen als u een grotere hoeveelheid voert.

Het recept voor SLOW COOKER BEEF ROAST maakt het bijzonder sappig, zacht en heerlijk in je crockpot (of snelkookpan) lazymodee.com

Wat mensen zeggen over dit slowcooker rosbief

“Hallo! Ik wilde je even laten weten dat mijn familie van dit recept houdt, het wordt vast een nietje in ons huis!” – Carolyn

‘Dat heb ik gedaan voor een heel groot familiediner. Ik was een beetje nerveus omdat ik het nog niet eerder had gemaakt, maar het was een absolute hit! Iedereen was enthousiast en verschillende mensen vroegen naar het recept. Ik zal dit toevoegen aan mijn favoriete receptenmap. ‘- Melissa

“Ik heb dit vandaag gedaan en hoewel ik bang was dat de groenten droog / blauw zouden zijn, ontwikkelden ze zich perfect en was het binnen 4 uur klaar. Ik heb het een uur warm gelaten en alles was geweldig. ‘- Nancy

‘Ik heb dit vanavond voor het avondeten gedaan en het was ongelooflijk! Ik haat gestoofd vlees omdat het meestal smaakloos en droog is. Het smaakte heerlijk. Ik zal het keer op keer doen. ‘- Ashley

Slowcooker rosbief

Sappig, zacht, langzaam gekookt rosbief.

Cue Rundvlees, wortelen, aardappelen
Totale tijd 6 Uur 10e Protocol
 • 3e Pond Chuck of gebraden romp (zie opmerking)
 • 2e Eetlepels Steak kruiden
 • 1e Eetlepels Italiaanse kruiden
 • 2e Bekers Runderbouillon
 • 1e Pond Baby wortelen
 • 2e Pond Aardappelen (ik gebruikte rood), in stukken van 2 inch gehakt
 • 1e geweldig witte of gele ui, in stukjes gesneden
 • 1e Stam Selderij, gehackt
 • 2e Theelepel Zout (of meer naar smaak)
 • 1e Theelepel zwarte peper (of om te proeven)
 • 2e Theelepel Knoflookpoeder
 • 1e Theelepel Ui poeder
 • 3e Eetlepels koud water
 • 3e Eetlepels Maïszetmeel
 • Klop steak kruiden en Italiaanse kruiden. Wrijf het gebraad in met het kruidenmengsel. Vet een slowcooker in. Voeg gebraad, runderbouillon, aardappelen, wortelen, uien en selderij toe. Dek af en kook 9 uur op een lage stand of 6 uur op een hoge stand.
 • Bereid de saus minuten voor het opdienen. Giet de vloeistof uit de pan in een middelgrote sauspan. Voeg zout, peper, knoflookpoeder en uipoeder toe. Breng aan de kook.

 • Klop maizena en koud water. Plaats in de sauspan en zet het vuur laag tot medium laag. Laat 3-5 minuten intrekken.

 • Leg het gebraad op een groot bord of serveerschaal. Trek het gebraad voorzichtig uit elkaar met een vork. Giet saus over het gebraad (en eventueel groenten) en serveer. Geniet ervan!

* Deze methode werkt ook goed met grotere braadstukken tot 8 pond. Pas eenvoudig de hoeveelheid wortels en aardappelen aan om te voeden hoeveel er in uw groep zijn. Volg de instructies zoals geschreven. Verdubbel het hele recept voor gebraad van meer dan 8 pond.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten