Vleesliefhebbers pizza

Vleesliefhebbers pizza zit boordevol worst, hete pepers en spek en zal elke vleesliefhebber op uw lijst tevreden stellen. Perfect voor filmavonden met het gezin, het ontmoeten van buren of wanneer pizza nodig is!

Geef me alle pizza! Ben je bij mij? Voeg deze pizza’s toe aan je arsenaal: Mediterrane vegetarische pizza, Gegrilde BBQ Chicken Pizza, en Philly cheesesteak pizza.

Vleesliefhebbers pizza recept lazymodee.com

Deze bijdrage wordt gesponsord door Fleischmann’s® Yeast. Alle meningen zijn van mij.

Er gaat niets boven zelfgemaakte pizza-avond in mijn huis! Ongeacht of alleen wij vijven of mijn broers en zussen voorbij zijn of vrienden of buren of iemand die net langs is gekomen en hen vraagt ​​om te blijven eten, omdat je het gesprek zo lang mogelijk wilt verlengen.

Het maken van je eigen pizza is niet moeilijk, en je zult geen tijd besteden aan wachten tot je korst stijgt, vooral als je een snel stijgende gist gebruikt zoals Fleischmann’s Pizza Crust-gist.

Vleesliefhebbers pizza recept lazymodee.com

Iedereen die mij kent, weet dat ik niet lang stil kan zitten. Als je in mijn huis bent, ben ik waarschijnlijk aan het multitasken. En met multitasken bedoel ik iets doen voor een van mijn kinderen of koken. Ik ben er goed in en lang geleden heb ik het idee opgegeven om rustig op een bank te zitten en te entertainen. Voor mij waren de beste tijden thuis toen mensen een kruk aan het loket trokken en deelnamen aan de maaltijd (en de leuke) voorbereiding. Er zijn zoveel dingen die uw gasten, kinderen, echtgenoot en wie dan ook kunnen doen, zolang u maar een beetje controle kunt opgeven.

Kleine handen kunnen deeg kneden.

Grote handen kunnen ingrediënten snijden.

Elke hand kan ervoor zorgen dat de hete pepers goed smaken precies goed.

Kunt u het zich voorstellen?

Het goede nieuws is dat je niet veel hoeft te doen om in deze scène te komen. Met enkele eenvoudige ingrediënten die je in je plaatselijke supermarkt kunt vinden en een envelop met Fleischmann’s Pizza Crust-gistmi casa kan su casa zijn, waar je ook bent en wanneer er pizza-avonden plaatsvinden.

Vleesliefhebbers pizza recept lazymodee.com

HOE MAAK JE MEAT LOVER PIZZA?

Deze pizza maken voor vleesliefhebbers is leuk en makkelijk. Nadat je alle ingrediënten hebt verzameld, wil je eerst je worst koken. Op die manier is het tijd om een ​​paar minuten te zitten en af ​​te koelen voordat je hem weer op de pizza legt. Van daaruit verwarm je je oven 425 ° F.

Vervolgens kun je beginnen met de korst. In een mengkom combineer ik wat bloem, onopgeloste gist, suiker en zout in een grote kom. Voeg zeer warm water en olie toe om de PIzza-korstgist van Fleischmann aan de praat te krijgen. Meng opnieuw tot alles bij elkaar is, ongeveer een minuut.

Aan het begin van de korstmix voeg ik meer bloem toe totdat het deeg zacht wordt. Je kunt er een bal van maken die op dit moment een beetje plakkerig is. Haal het eruit en kneed het op een met bloem bestoven oppervlak. Voeg zo nodig hier en daar bloem toe tot het deeg glad en rekbaar is. Dit duurt slechts ongeveer 4 minuten. (Zorg ervoor dat u uw gast het kneedgedeelte aanbiedt – dit is het favoriete onderdeel van iedereen.)

Als je RapidRise Yeast hebt gebruikt, laat het deeg dan snel 10 minuten rusten terwijl je een frisdrank of drankje naar keuze pakt.

Vleesliefhebbers pizza recept lazymodee.com

En nu voor het magische deel: druk het deeg in een korst op de bodem van een ingevette pizzapan of een bakplaat. Zorg ervoor dat je de pan invet zodat je deeg niet blijft plakken. Als je het in een cirkel wilt rollen, kan dat ook. Gebruik eenvoudig de ingevette pizzapan of bakplaat om uw ronde cake vast te houden. En als je het over cake hebt, geef de randen dan een klein snufje om de rand van je deeg te vormen, zodat je iets kunt vasthouden terwijl je je pizza voor vleesliefhebbers verslindt.

Last but not least is het tijd om de saus over de korst te verdelen en zonder saus een halve centimeter aan de rand te laten. Strooi de kaas er gelijkmatig over, voeg dan je drie vleeswaren toe en voeg de Italiaanse kruiden eraan toe. Zet het 12-15 minuten in de oven op het laagste rooster of tot de kaas begint, bakt de korst bruin.

Snijd en serveer!

Vleesliefhebbers pizza recept lazymodee.com

HOE KAN IK EEN VLEESMINDER PIZZA AANPASSEN?

Het kan niet eenvoudiger zijn om deze pizza je eigen te maken. Pizza’s zijn als salades, je kunt * bijna * elk ingrediënt erin gooien dat bij jou of je gasten past. Hoewel er zeker een tijd en plaats is voor groentepizza’s en andere niet-vleesvariëteiten, zal ik me aan dit recept houden om het te matchen met het vlees.

 • Voeg vlees toe of trek het af. Dubbele hete pepers, hete pepers en ham, spek en hete pepers, kip … alles is mogelijk! Volg gewoon de onderstaande metingen om ervoor te zorgen dat het nog steeds kookt.
 • Ben jij een van die mensen die van een Hawaiiaanse pizza houden? Kent u ham en ananas? Zo ja (bruto), maar ook yay doe het!
 • Voeg gesneden groene of zwarte olijven of bananenpepers toe aan het vlees.
 • Mix je kaas: gebruik desgewenst een combinatie van mozzarella met provolone, een zakje voorgesnipperde pizzakaas of zelfs verse buffelmozzarella.
 • Meng een beetje kruiden door je saus met hete saus of pepervlokken. Of neem het kruid op met verse of gepekelde jalapenoplakken.
 • Voeg wat gebakken uien of groene paprika’s (of beide) toe aan het mengsel.

Ik denk dat het niet uitmaakt hoe je het snijdt, je zult een hernieuwde liefde voor pizza-avond in je huis ontdekken die nog gemakkelijker wordt met Fleischmann’s Pizza Crust Yeast.

Vleesliefhebbers pizza recept lazymodee.com

Vleesliefhebbers pizza

Vleesliefhebbers pizza zit boordevol worst, hete pepers en spek en zal elke vleesliefhebber op uw lijst tevreden stellen. Perfect voor filmavonden met het gezin, het ontmoeten van buren of wanneer pizza nodig is!

Voor de korst

 • 1 3 / 4-2 1/4 Bekers Bloem voor alle doeleinden
 • 1e Envelop Fleischmann’s® Pizza-korstgist OF Fleischmann’s® RapidRise-gist
 • 1 1/2 Theelepel Suiker
 • 2/3 Beker zeer warm water 120 ° tot 130 ° F)
 • 3e Eetlepels Olie

Topping

 • 1e Beker Pizzasaus
 • 2e Bekers geraspte mozzarella kaas
 • 1/2 Pond gemalen Italiaanse worst
 • 3e Spekreepjes, gekookt en verkruimeld
 • 1/4 Beker Pepperoni plakjes of Canadese ham
 • 1e Theelepel Italiaanse kruiden

Stel de pizza samen

 • Verdeel de pizzasaus over de korst en laat een halve centimeter rond de rand. Strooi kaas over de saus. Voeg worst, spek en hete pepers toe. Strooi er Italiaanse kruiden over.

 • Bak 12-15 minuten in de voorverwarmde oven op de onderste plank tot de kaas is gesmolten en de korst goudbruin is. Snijd in stukken en serveer.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten