10 doe-het-zelf-projecten voor beginners die u vanuit huis kunt doen met eenvoudige elementen

Kleine doe-het-zelf-projecten zijn de beste manier om de tijd te doden. Er zijn veel coole en mooie dingen die je alleen kunt doen met eenvoudige alledaagse items en verbruiksartikelen die je waarschijnlijk al in huis hebt. Er is dus geen reden om sommige ervan niet zelf te proberen. Veel van deze ambachten zijn gebaseerd op het idee om ze opnieuw te gebruiken en je te leren hoe je basisitems op nieuwe en interessante manieren kunt gebruiken. Ze moedigen je creativiteit aan en zijn ook leuk. Laten we gemakkelijk 10 DIY-projecten bekijken die u nu kunt doen. Deze video-tutorials leiden u door de individuele tutorials.

Je zou gemakkelijk takken moeten kunnen krijgen, vooral als je een tuin of een tuin hebt. Je hebt er niet veel nodig voor dit project, dus een klein stel zou het doen. Zoek naar dunne en slanke takken en probeer die min of meer recht te vinden, zodat ze gemakkelijker op het glas kunnen worden gelijmd. Je kunt er een make-overproject van maken als je al een simpele kaars of votief hebt die je wilt transformeren, maar je kunt ook iets nieuws maken als je een stap verder wilt gaan. Een rustieke kandelaar met takken zou in ieder geval mooi staan ​​in elk huis.

Werken met houten wasknijpers is erg leuk. Je herinnert je waarschijnlijk nog dat je als kind met ze speelde en ze met elkaar verbond om funky uitziende robots en andere dingen te maken. Nu kunt u deze vreugde herbeleven en iets nuttigs doen. Een zak wasknijpers zou voldoende moeten zijn om een ​​cool ogende lampenkap te maken. Je hoeft ze alleen maar aan elkaar te lijmen om vier rechthoekige sets te maken en ze vervolgens te combineren tot een lampenkap. Je kunt de bovenkant open laten en een stuk hout als basis gebruiken. Deze zou ook over een bestaande tafellampvoet kunnen passen. Je nieuwe wasknijper tafellamp kan ook worden aangepast en gedecoreerd als je extra inspanningen wilt leveren. Misschien wil je het spuiten of een paar kleine ornamenten toevoegen.

Misschien heb je een oude fotolijst in huis die je niet meer gebruikt of niet leuk vindt. In dit geval maak je van het frame een dienblad. De ombouw zou gemakkelijk zijn en als je klaar bent heb je een nieuw vak dat je goed kunt gebruiken. De eenvoudigste en snelste manier is om simpelweg twee handvatten aan de zijkanten van het frame te bevestigen en het een dienblad te noemen. We willen echter laten zien hoe u een beetje extra charme aan uw ontwerp kunt toevoegen door het glas te versieren met kantstof en de lijst in te kleuren voordat u de onderdelen weer in elkaar zet.

Als je nog geen nachtkastje hebt, kijk dan hoe gemakkelijk het is om een ​​van de vier houten hangers en een bord te maken. De hangers worden tafelpoten en worden gecombineerd in twee groepen van twee voordat ze aan het bord worden bevestigd. De allereerste stap is om de metalen hangerstukken te verwijderen en de hangers zo te plaatsen dat ze elkaar overlappen, zoals weergegeven in de video. Boor een gat door beide hangers en zet ze vast met een bout. Doe hetzelfde voor de andere twee en je hebt het, de basis voor je nieuwe nachtkastje. Het ontbijt op bed wordt vanaf nu veel aangenamer.

Plastic flessen zijn overal en waarschijnlijk heb je er zelfs een paar in huis. Eenmaal geleegd, kun je er niet veel meer mee doen, zo lijkt het wel. Met een beetje creativiteit komen er veel coole ideeën naar boven, zoals het veranderen van een plastic fles in een organizer / etui. Je hebt voor dit project eigenlijk twee flessen nodig omdat je alleen het onderste gedeelte gebruikt. Je hebt ook een ritssluiting nodig die lang genoeg is om de fles te bereiken. Je kunt de kleur van de ritssluiting aanpassen aan de fles als je wilt, en je kunt met allerlei andere ideeën spelen als je je ontwerp meer wilt personaliseren.

Als je een tafel hebt die een nieuwe koffer nodig heeft, is er een hele leuke manier om er zelf een te maken. Het is een boek en een rubberen band. Je hebt eigenlijk alleen de omslag nodig zodat alle pagina’s verwijderd moeten worden. Het zou makkelijker zijn om een ​​notebook met een stevige kaft te gebruiken, maar je kunt ook een boek kiezen dat je leuk vindt of dat er cool uitziet. Lijm wat elastiekjes aan de binnenkant van de hoes om deze gevouwen hoekstukken te maken die de tablet op zijn plaats houden. Zorg ervoor dat ze precies passen. Lijm ook een stuk vilt aan de binnenkant van de tegenoverliggende hoes om het scherm van de tablet te beschermen. Dit is een zeer snelle en gemakkelijke tablethoes die je voor jezelf of als cadeau kunt maken.

Sisal touw is erg veelzijdig en je hebt er een paar waarmee je leuke accessoires kunt maken, waaronder deze trendy sisal touwschaal. Het enige dat je nodig hebt, is het touw, een heet lijmpistool en een echte kom of container van de grootte en vorm die je eigen sisalkom is ontworpen om na te bootsen. Het idee is om het touw om de kom te wikkelen en de lagen aan elkaar te lijmen bij het lijmen. Als je klaar bent, kun je de geleidebeker verwijderen en een stand-alone sisalbeker hebben die je kunt gebruiken.

Je hebt deze kleine kurken plantenbakken misschien gezien omdat ze zo schattig zijn. Ja, ze zijn gemaakt van wijnkurken en zijn heel gemakkelijk te maken. Je hoeft alleen maar een klein potje in de kurk te snijden en er een kleine zaailing in te doen, samen met wat aarde. Als je wilt, kun je ook een kleine magneet aan één kant van de kurk plakken en je kleine plantenbak op de koelkast of op een metalen plaat, kast, enz. Je kunt ook kunstplanten gebruiken als je wilt dat ze langer meegaan en onderhoudsvrij zijn.

Glazen flessen zijn super eenvoudig te hergebruiken en je kunt ze op elk moment in een vaas veranderen zonder iets te veranderen. Het zou echter erg leuk zijn om de fles opnieuw te ontwerpen. Een manier is om het te versieren met een touw of touw. Lijm het uiteinde van het touw op de bodem van de fles en wikkel het rond. Voeg lijm toe totdat je het hele oppervlak hebt bedekt. Je kunt dan het overtollige touw afknippen en het andere uiteinde vastzetten met meer lijm, dan de fles versieren met een lint of kant en ook een zoete bloem toevoegen.

Je kunt zelfs je eigen accentmeubels maken door enkele basiselementen te hergebruiken. Dit is bijvoorbeeld een bijzettafel gemaakt van houten kisten. Het klinkt precies zo: een houten kist werd een tafel. Het enige wat je hoeft te doen is een plank met steunen en vier kleine stuurwielen toe te voegen. Daar heb je het: een chique bijzettafel met plank en wieltjes zodat je hem gemakkelijk kunt rondrollen. Voeg hem toe aan uw leeshoek, plaats hem naast de bank of gebruik hem zelfs als nachtkastje.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten