12 eenvoudige manieren om van een oude melkkan een mooi accent voor de natuur te maken

Oude melkbussen behoren tot de vreemdste en meest ongebruikelijke items die worden gebruikt in interieur- en exterieurdesign. Tegelijkertijd zijn ze echt geweldig om kamers een rustieke of rustieke uitstraling te geven waardoor ze authentiek aanvoelen. Laten we met dat in gedachten eens kijken naar enkele van de verschillende manieren waarop deze dingen kunnen worden hergebruikt en gebruikt als decoratie.

Het is niet een oude melkkan die er goed uitziet als decoratie. Idealiter vindt u er een die er verweerd uitziet en een roestige afwerking heeft. Als u echter niet precies vindt wat u lekker vindt, zijn er altijd manieren om een ​​oud melkblik te transformeren. Bekijk het verhaal van deze melkkan op thenorthendloft, die oorspronkelijk zwart en rood was, maar dan eenvoudiger, rustiger en in elkaar geslagen wordt zoals het hoort.

Laten we nu eens kijken naar enkele van de coole projecten waarvoor u uw oude melkbussen kunt gebruiken. Een van de ideeën is om er een meubel van te maken, en een van de gemakkelijkste manieren is om een ​​melkblik te maken. Dit is heel eenvoudig, omdat er alleen een deksel op hoeft te worden geplaatst en de melkkan als basis moet worden gebruikt. U kunt beide delen eerst laten schilderen zodat ze bij elkaar passen. Meer informatie vind je op fussymonkeybiz.

Niet alle melkbussen zijn enorm groot en groot genoeg om er meubels van te maken. De kleinere zijn beter voor decoratie en kunnen als vazen ​​worden gebruikt. Bekijk dit prachtige middelpunt dat we hebben gevonden in Theroadtodomestication. Het is echt charmant en eigenlijk niets meer dan een verweerde melkbus gevuld met stokjes en wat kerstversieringen.

Om je vintage melk er speciaal uit te laten zien, kun je ook stencils gebruiken om er iets op te schilderen. Het kan een leuke welkomstboodschap zijn, een foto, een schattig silhouet of iets anders waarvan je denkt dat het in je interieur past. Je kunt ook een plantenbak aan de bovenkant bevestigen om een ​​beetje kleur en frisheid aan het ontwerp toe te voegen. De perfecte inspiratiebron vind je aan de creatieve kant.

Je decoraties kunnen met de seizoenen veranderen en dat betekent dat je van tijd tot tijd je prachtige vintage melk opnieuw kunt ontwerpen en nieuwe ideeën kunt uitproberen. Voor het winterseizoen kun je een kleine kerstboom in het blik doen en deze versieren met kerstverlichting en een paar andere dingen. Dit kan buiten op uw veranda blijven om gasten te verwelkomen en uw gezellige huis een bepaalde aantrekkingskracht te geven. Meer inspiratie en ideeën vind je bij chippingwithcharm.

Een ander cool idee is om van een oude melkkan een buitenbak te maken. Het is heel eenvoudig en u hoeft alleen maar een container te vinden die in de bovenkant past en deze vervolgens te vullen met aarde en planten. We houden van deze combinatie van getcottage en de manier waarop de planten door de melk lopen. Als je van deze look houdt, kun je ook andere soorten containers gebruiken, b.v. B. Verweerde gieters.

Zoals eerder vermeld, de gemakkelijkste manier om een ​​oude en roestige melkkan in een buitentafel te veranderen en te zien hoe charmant het is. De transformatie wordt getoond op adiamondinthestuff. Zoals je kunt zien, heb je alleen een rond stuk hout nodig om iets soortgelijks te maken. Het moeilijkste is natuurlijk om een ​​van deze geweldige melkbussen te bemachtigen.

Er is ook de mogelijkheid om een ​​oude melkkan te herstellen voor het geval je niet echt een fan bent van de roestige en verweerde look en wilt dat deze er schoner uitziet en een glad oppervlak heeft. Dit kan een beetje lastig zijn en je hebt wat speciale benodigdheden nodig, maar het kan zeker thuis worden gedaan. Bekijk de materialenlijst en de details van het lesmateriaal.

Hier is nog een prachtige melkkan die is veranderd in een bijzettafel en een gat in het midden bovenaan heeft. Dit gat heeft een heel specifiek doel: het laat een paraplubak erin passen, zodat u extra schaduw kunt hebben als u buiten op uw veranda of in uw tuin ontspant. Het is een heel slim en eenvoudig idee dat je meteen in de praktijk kunt brengen. Meer details over theininspired vind je hier.

Een ander idee is om de melkkan eenvoudig als decoratie te gebruiken. Je kunt een paar kleine dingen toevoegen om het mooi en mooi te maken, en je kunt er een plek voor vinden op je veranda of in je tuin of tuin, bij voorkeur in een beschutte ruimte met een dak eroverheen. Gebruik materialen zoals jute en bast om het blik te versieren en voeg wat seizoensdetails toe. Zie gottahaveprojecten voor meer inspiratie.

We houden van het verweerde uiterlijk van oude melkbussen, maar soms kan te veel roest de zaken verpesten. In dit geval is wat restauratiewerk nodig voordat u het blik daadwerkelijk kunt hergebruiken en er een prachtig nieuw meubelstuk of decoratie van kunt maken voor uw veranda. Leer hoe u er alles aan kunt doen om een ​​oma te maken.

Je kunt oude melk thuis laten voelen op je terras, zelfs als je daar geen vergelijkbare items hebt. Niet alles hoeft oud en roestig te zijn om te passen en er mooi uit te zien. Je kunt het dus combineren met alles wat goed voelt. Het kan soms handig zijn om een ​​paar terracotta plantenbakken toe te voegen, en een klein contrast is altijd welkom. Je kunt meer inspiratie en ideeën vinden over hoe je op een knickoftime met succes een oude melkkan in je ontwerp kunt integreren.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten