19 Ingenieuze en praktische glazen potten en transformaties

De glazen pot is misschien wel het eenvoudigste en meest toegankelijke element dat in doe-het-zelf-projecten kan worden gebruikt. Het kan op tonnen manieren op tonnen worden hergebruikt, waarvan sommige duidelijker zijn dan andere. Het idee is eigenlijk dat je altijd iets cools en nuttigs kunt vinden dat te maken heeft met glazen potten. Houd er dus een paar bij als je een idee hebt. We hebben vandaag een aantal voorbeelden voor u voorbereid. Laten we dus eens kijken of een van hen aan uw behoeften voldoet.

Mason-potten worden bijna uitsluitend gebruikt voor opslag, maar dit kan veel verschillende vormen aannemen. Dit is bijvoorbeeld een muurorganizer van een metselaarpot. U kunt iets doen voor uw keuken, badkamer of elke andere ruimte die wat extra opslagruimte aan de muur nodig heeft. Alles wat je nodig hebt voor dit project is een stuk hout, wat leren riemen, kussenpennen, een hamer en een bril. Drie glazen lijken hier het magische getal te zijn, maar je kunt er zoveel of zo weinig gebruiken als je wilt.

Hier is een geweldig idee voor een aantal goedkope en interessante Halloween-versieringen: verander een bril in mummies. Je kunt er een paar maken en een bril gebruiken in verschillende vormen en maten. Versier het met gaaswraps of iets dergelijks dat dun en rekbaar is. Zorg ervoor dat het materiaal dat je gebruikt niet helemaal ondoorzichtig is zodat er een beetje licht doorheen kan.

Mason jar-motieven zijn ook supergemakkelijk te vervaardigen en vereisen zeer weinig inventaris en weinig inspanning. Het idee is om de glazen te besproeien en er een patroon of ontwerp op te maken met schilderstape zodat het licht van de kaars kan passeren. Deze koperen spuitverf ziet er erg stijlvol uit, maar je kunt natuurlijk ook andere kleuren gebruiken.

Je kunt ook metselaarpotten gebruiken om prachtige centerpieces te maken. De bril zelf hoeft niet de focus te zijn. Je kunt er een of twee als vazen ​​gebruiken en ze vullen met mooie en kleurrijke bloemen. Anderen kunnen dienen als organisatoren en opslagcontainers voor bestek, rietjes en al het andere. Bind een lint en touwtje om de glazen en versier ze een beetje om ze er mooi uit te laten zien zonder te veel nadruk te leggen.

Een ander idee is om potten metselaar in lichten te veranderen. Het is niet zo moeilijk als je zou denken en het kan er heel charmant uitzien. Deze mason jar plafondlamp is perfect voor deze gezellige kleine hoekkamer. Ze verlichten het gebied echt en u kunt ze op elke gewenste hoogte plaatsen. Je kunt ook meer hanglampen toevoegen of een enkele gebruiken als je de voorkeur geeft aan een eenvoudigere look.

Het eenvoudig spuiten van een glazen pot of een deel ervan kan genoeg zijn om er iets moois en veelzijdigs van te maken dat kan worden gebruikt als een vaas, opslagcontainer of iets heel anders. Gebruik schilderstape om coole geometrische ontwerpen op je bril te maken. We houden echt van hoe eenvoudig deze gelakte glazen eruit zien en hoe elegant ze zijn, hoewel ze nog steeds niets anders zijn dan gedecoreerde glazen.

Er is ook een coole en vrij gemakkelijke manier om een ​​glazen bureaulamp te maken. Het glas zou niet dienen als lampenkap, maar als basis van de lamp. Het zou leuk zijn om het hele glas te schilderen, zodat je de bedrading erin niet ziet en een beetje kleur aan je ontwerp toevoegt. Je moet ook een gat in het glas boren om de draad door te laten. Het deksel is ook bovenaan nodig en kan ook worden geverfd om bij het glas te passen.

Soms zijn het de eenvoudigste ideeën die het meest briljant blijken te zijn. Zo is het zo gemakkelijk om een ​​glazen pot in een zeepdispenser te veranderen. Je bent waarschijnlijk geweldig waarom je het nog niet hebt gedaan. U kunt een pomp uit een andere zeepdispenser gebruiken en deze op het deksel plakken. Wat betreft het glas zelf, er zijn talloze ontwerpopties. We raden echter aan om vast te houden aan een eenvoudige look en het glas gewoon in een mooie kleur te spuiten.

Laten we nu teruggaan naar het idee van metselaarpotten en kijken naar een paar manieren waarop je de potten kunt versieren. Als je de voorkeur geeft aan een rustieke look, is het leuk om een ​​touwtje om het midden van het glas te wikkelen en vervolgens een ornament te knopen dat iets heel basaals kan zijn, zoals een zilveren ring. Je kunt wat details toevoegen als je wilt en verschillende patronen en configuraties ontwikkelen om elk glas er speciaal uit te laten zien.

Een ander heel leuk idee is om van een glas een mooie lantaarn te maken die je buiten kunt hangen, misschien op je terras of veranda, of in de tuin. Gebruik een touwtje om een ​​klein handvat voor de pot te maken en wat kant of lint om de pot aan de buitenkant te versieren. Zet er dan een kaars in en je bent klaar. Je kunt verschillende van deze metselaarkaars-lantaarns hebben, elk met een ander ontwerp. U kunt ook kaarsen op batterijen gebruiken om mogelijke brandschade te voorkomen.

Mason-potten kunnen u ook helpen enkele souvenirs te tonen die u van het strand hebt meegenomen. Het kan zo gemakkelijk zijn om het onderste deel van het glas met zand te vullen en er dan een paar schelpen, zeeglas en andere dingen overheen te doen. Als je wilt, kun je het glas ook versieren met een lint en een leuk hanglabel maken. Bekijk diys voor meer details en inspiratie.

Je kunt ook een bril gebruiken, zodat ze minder voor de hand liggen. Hiermee bedoelen we dat u het glas zelfs volledig verbergt en hoewel het een integraal onderdeel van uw ontwerp zou zijn, zal het geen aandacht trekken. Een mooi voorbeeld is deze prachtige vaas. Zoiets doen is vrij eenvoudig. Neem een ​​paar papieren rietjes en plak ze aan de buitenkant van de bril. Plak er dan een schattig lintje omheen. Meer details en instructies over Diyncrafts zijn hier te vinden.

Laten we een beetje praten over het hele decoratieproces en wat meer specifieke details en ideeën toevoegen. Zoals je nu weet, is het eenvoudig om een ​​glazen pot te versieren en er mooier uit te laten zien om hem een ​​geheel nieuwe identiteit te geven. Als je net zo van de rustieke stijl houdt als wij, bekijk dan dit doe-het-zelf-project. Het laat precies zien hoe dit prachtige glas was versierd met jutetouw, jute en kanten rand en een dun wit lint.

Is deze kippenvaas niet schattig? Het is echt schattig en grappig en net als alle andere projecten op deze lijst, is het gemaakt van een glazen pot. Eerst werd het glas helemaal geel geverfd, daarna werden de ogen en de snavel erop geverfd, wat garen werd om de rand gewikkeld en tenslotte werd de strik met het kleine lieveheersbeestje in het midden toegevoegd. Als je meer details wilt, ga dan naar Diyncrafts.

Mason-potten kunnen ook in bloempotten worden veranderd. Het creëren van een kruidentuin kan een cool idee zijn en het zou supergemakkelijk en goedkoop zijn als je maar een paar potten gebruikt die je al hebt. Leg wat kiezels op de grond voor drainage, voeg aarde en zaden toe, of plant reeds gekweekte kruiden. Je kunt ze dan op de vensterbank in je keuken bewaren. Het idee komt uit de hel.

Er is ook een heel mooi project op craftsbyamanda dat metselaarpotten op een zeer interessante manier gebruikt. Deze bril is omgevormd tot prachtige verlichting en versierd met gehaakte kleedjes. Dit geeft ze een rustieke uitstraling en betekent ook dat je een paar oude en verouderde kleedjes kunt hergebruiken. Kant zou ook als decoratie dienen.

Hier is iets dat je kunt doen voor Valentijnsdag. Je hebt vier glazen potten nodig, enkele papieren kleedjes, juteharten en houten letters: L, O, V en E. De kleedjes worden gebruikt om de potten te versieren, maar ook om mooie en kleurrijke papieren bloemen te maken die je kunt gebruiken om de potten te vullen. Maak een klein boeket voor elke pot en laat ze alle vier op een rij zien. Meer details over dit project vind je op designimprovised.

Herinner je je het allereerste project op deze lijst? Het was een organizer gemaakt van metselaarpotten. Hier is een vergelijkbare versie van, maar dan een die speciaal is aangepast voor de badkamer. Het is als een klein penseelstation met een pot voor elk gezinslid. De houten achterkant is ook versierd met witte vinyl letters. Je kunt hiervoor ook een sjabloon en wat spuitverf gebruiken. Dit projectidee komt uit craftsbyamanda.

Het laatste project dat we je vandaag willen laten zien, is ook het leukste van allemaal. Bekijk hoe schattig deze dingen zijn. Elke pot is omgetoverd tot een unieke opslagcontainer voor schoolspullen en heeft elk een ander design. Alles gebeurt met verf, tape, kleurpotloden en karton. U kunt uw eigen schattige ontwerpen bedenken die zijn geïnspireerd op tekenfilms of zeer origineel. Alle details die je nodig hebt, vind je op colormadehappy.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten