20 eenvoudige dingen om te doen terwijl je thuis vastzit

Thuis vastzitten vanwege de pandemische quarantaine die momenteel over de hele wereld plaatsvindt, is niet geweldig, omdat velen van ons zich moeten aanpassen, offers moeten brengen en veel dingen moeten opgeven. We mogen echter niet toestaan ​​dat dit grote negatieve gevolgen voor ons heeft. Laten we van deze gelegenheid gebruik maken om projecten rond het huis uit te voeren. Er zijn veel handwerken die u kunt gebruiken om de tijd te doden en uzelf en het hele gezin te vermaken. We hebben een lijst gemaakt met onze favorieten waarvan we denken dat je ze ook leuk zult vinden.

Omdat er waarschijnlijk een paar blikjes rondslingeren, kan het leuk zijn om ze te gebruiken en opnieuw te gebruiken zodra je de inhoud leegmaakt. Je kunt wat blikjes versieren en er mooie containers van maken die je vervolgens kunt gebruiken als potloodhouders, plantenbakken, etc. Bekijk dit prachtige rustieke ontwerp. Het bestaat uit jute, kantlint en jutegaren.

Deze schattige kleine dingen zijn fotohouders van walnoot. Ze zijn ongelooflijk gemakkelijk te maken en alles wat je nodig hebt zijn walnoten in schelpen, draad en een paar gereedschappen zoals boren, tangen en blikscharen. Je kunt sommige op een plank, op je bureau bewaren of ze op verschillende locaties in huis nonchalant tentoonstellen.

Glazen flessen zijn ook gemakkelijk te verkrijgen en kunnen op veel interessante manieren worden hergebruikt. Een idee is om van een enkele glazen fles een windgong te maken die je in je tuin, tuin of zelfs op het balkon kunt ophangen. Je moet de onderkant van de fles afsnijden en dan een ketting toevoegen met wat ringen en iets op de bodem, zoals een stenen hanger.

Als je hout hebt van eerdere projecten, kun je een kaasplank maken. Het is heel eenvoudig en je kunt het in elke gewenste maat of vorm maken. Gebruik een voedselveilige afwerking om kleur toe te voegen en alle randen en hoeken af ​​te schuren. Zorg er echter voor dat de natuurlijke charme van het hout behouden blijft.

Een ander ding dat je zou kunnen maken en dat nuttig zou kunnen zijn, is een garderobe voor de ingang. Je kunt hem ook ergens anders plaatsen, b.v. B. in uw slaapkamer, aan de achterkant van de badkamerdeur enzovoort. In ieder geval heb je alleen een dunne strook hout, wat schuurpapier, een boormachine, polyurethaan en draadhaken nodig om dit te maken. Als u een van deze elementen mist, kunt u mogelijk alternatieve oplossingen vinden.

Het is ook niet erg moeilijk om kleine en eenvoudige meubels en accessoires van hout te maken. Een van de dingen die je kunt doen is een hangend wijnrek. Je zou het eventueel groter kunnen maken als je dat wilt. In dit geval moeten er enkele aanpassingen worden gedaan. In ieder geval heb je een paar stukken hout nodig en wat basisgereedschap zoals een zaag, boor, hamer en wat spijkers, evenals wat houtlijm. Het kan cool zijn om het rek te schilderen en het iets meer aan te passen.

Plakjes hout zijn ook een geweldige hulpbron voor alle soorten huisverbetering, zoals deze rustieke caketribune. Om dit te bereiken, kunt u een dikke ronde hout gebruiken voor de basis en een bundel dunne plakjes voor alle platforms. U kunt meerdere lagen maken, de deelvensters in elk patroon rangschikken en desgewenst uw eigen originele ontwerp maken.

Maak je huis extra gezellig door wat arm gebreide kussenslopen als deze toe te voegen. Alles wat je nodig hebt voor dit project is volumineus garen. Misschien heb je er al een paar, en dit zou een geweldige kans kunnen zijn om ze verstandig te gebruiken. Je kunt zachte en zachte hoezen maken voor sommige van je kussens en er mooie decoraties van maken. Als je niet weet hoe je moet breien, is dat prima, want je kunt het in een mum van tijd leren.

Een Kokedama-plantenbak kan iets anders zijn dat u met slechts een paar eenvoudige benodigdheden kunt maken. Voor dit project heb je een plant, wat mos, bonsai-compost en een touwtje of koord nodig. Het is een cool idee als je de planten in je huis interessanter wilt maken of gewoon iets anders wilt proberen terwijl je thuis vastzit.

Over planten gesproken, bekijk deze prachtige rieten plantenbakken die je kunt maken. Je kunt sommige ervan aan de muur hangen en een soort groene galerij creëren, of je kunt er gewoon een maken en er een mooie decoratie of een mooi middelpunt van maken. Luchtplanten zijn het beste voor dit project, maar je kunt ook andere soorten kleine planten of zelfs kunstplanten gebruiken. Daarnaast heb je geweven manden, garen en een grote naald nodig.

Als je de uitdaging aankan en alle benodigde componenten hebt, kun je misschien zelfs een wandlamp op maat maken voor je slaapkamer, gang of een andere kamer die dat nodig heeft. Het is niet het gemakkelijkste doe-het-zelf-project ter wereld, maar aangezien je de tijd hebt, kun je voor de verandering iets nieuws proberen. We houden in dit geval erg van de wereldbol en de koperen details, maar je kunt je wandlamp natuurlijk naar eigen wens aanpassen.

Hier is iets dat je aan een muur kunt hangen om de kamer er bijzonder mooi en gezellig uit te laten zien. Het is een parelkwast die heel gemakkelijk te maken is en slechts een paar basisartikelen nodig heeft, zoals wat houten kralen (meer specifiek 7), een houten plug, een bundel garen en wat kleur als je wilt dat de parels en kwastjes passen.

Werken met de betonmix is ​​superleuk en er zijn heel veel leuke dingen mee te doen, waaronder veel leuke decoraties. Een voorbeeld is deze kandelaarplaat, die u kunt omtoveren tot uw nieuwe tafelstuk. Het kan drie kaarsen bevatten, maar je kunt het natuurlijk aanpassen om er meer te plaatsen als je wilt. Je kunt de jouwe ook laten schilderen en decoreren als je hem een ​​individuele look wilt geven.

Als je toevallig een houten dienblad hebt dat je niet echt meer gebruikt, is het misschien gaaf om het opnieuw te gebruiken en er een bekerhouder aan de muur van je keuken van te maken. De transformatie is eenvoudig en hoeft geen esthetische of decoratieve veranderingen te bevatten, tenzij u dat wilt. Neem gewoon de lade en bevestig er een paar knoppen of haken aan. Hang dan aan een muur zoals je zou doen met een fotolijst.

Herinner je je het idee voor het ophangen van kwastjes dat we eerder noemden? Hier is een ontwerp dat lijkt op dat waarvoor geen houten kralen nodig zijn. Het is een vereenvoudigde versie die je alleen kunt maken met een houten plug (of iets dergelijks, misschien een stok of tak) en wat garen. De dikke kwastjes zien er hier heel schattig uit en je kunt een vergelijkbare look kiezen als je het project eenvoudig wilt houden.

Sommige multiplexkunstwerken kunnen er ook cool uitzien en leuk en interessant zijn om te maken. Dat zou natuurlijk een vrij speciaal type project zijn, waarvoor je multiplex, vlekken, polyurethaan en tape en wat spuitverf nodig hebt. Het idee achter het project is heel eenvoudig. Je kleurt het triplex en maakt met plakband een geometrisch patroon. Daarna is het tijd om het hele ding te spuiten en de tape te verwijderen.

Een kurkbord zou ook gemakkelijk te maken en aan te passen zijn. Een leuk idee kan zijn om ze te combineren met een kaart en een prikbord te maken. U kunt pennen gebruiken om de locatie op de kaart te markeren die u hebt bezocht of waar u naartoe wilt, of u kunt er eenvoudig een decoratie van maken. Het is in ieder geval een leuk en eenvoudig project waar je de tijd mee kunt doorbrengen.

Misschien is het nu een goed moment om sommige plantenbakken te versieren en ze een interessantere en persoonlijkere uitstraling te geven. Het hoeft geen ingewikkeld project te zijn en u kunt alle beschikbare materialen gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een plantenbak schilderen en dan wat kleine details toevoegen met koperfolie. Als je geen dia hebt, kan een kleur in een andere kleur werken.

Gebruik de extra vrije tijd die je hebt om een ​​nieuwe vaardigheid te leren en probeer iets nieuws dat je nog niet eerder hebt gedaan, bijvoorbeeld B. Maak je eigen geurkaarsen. Het is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Je hebt een houder voor de kaars nodig, wat kaarsvet, etherische olie, katoenen draad, een metalen lontvoet, een houten spies en een pot. Bekijk deze schattige Citronella-kaarsen voor extra inspiratie.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten