20 eenvoudige doe-het-zelf-ambachten die u kunt maken met items uit de dollarwinkel

Niemand kan echt zeggen dat ze klaar zijn met het inrichten van hun huis, want dit is een enorme klus en nieuwe ideeën en nieuwe projecten zijn altijd mogelijk. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos en er zijn veel ideeën die heel gemakkelijk en zeer goedkoop te implementeren zijn. Dat is precies waar we ons vandaag op concentreren met deze fantastische lijst met ideeën voor doe-het-zelf-dollarwinkels, en we denken dat je het echt leuk zult vinden om ze uit te proberen.

Iedereen heeft op een gegeven moment een paar glazen potten in huis. Zodra je de inhoud hebt geleegd, heb je een perfect en herbruikbaar item. U kunt van het glas een prachtige vaas maken met slechts één spuitverf. Dit is het deel waar je echt creatief kunt zijn. Je kunt schilderstape gebruiken om allerlei interessante patronen en ontwerpen te maken en elke pot heel bijzonder te maken. Bekijk onze home madeeasy als je meer informatie nodig hebt.

Lege blikjes kunnen voor andere doeleinden worden gebruikt en er zijn talloze coole ideeën om uit te kiezen. Een voortreffelijk project ging over de vraag hoe je een popcornblik gemakkelijk in een gegalvaniseerde metalen plantenbak kunt veranderen. De truc is om grijze, witte en zwarte ambachtelijke verf te gebruiken om het blik een verweerde look te geven, het patina dat meestal wordt geassocieerd met gegalvaniseerde metalen oppervlakken.

Veel andere huishoudelijke artikelen kunnen worden hergebruikt, zelfs dingen als potdeksels. Zo maak je van een potdeksel een mooi dienblad. U hoeft slechts een paar kleine voetjes te bevestigen, zodat de bak iets omhoog komt en er genoeg ruimte is om de hendel uit te steken. In het reddingsproject zijn deze voeten eigenlijk hergebruikte houten poppenkoppen. Als je er geen vindt, zoek dan naar iets anders dat zou werken.

Dit omgekeerde canvas-project van risshomedesign is ook goedkoop, leuk en gemakkelijk te doen, vooral als je wat versieringen aan de muren in je huis wilt toevoegen. Er zijn natuurlijk eindeloze mogelijkheden als het gaat om het daadwerkelijke ontwerp. Neem dus de tijd om een ​​paar verschillende ideeën op te schrijven en kies dan de beste.

Met items uit de dollarwinkel kun je prachtige decoraties maken voor jezelf en je vrienden en familie, zoals deze houten blokkalender die we op Musthavemom vonden. De benodigdheden die hier nodig zijn, zijn onder meer een Jenga-spel (/ Tumbling Tower), grote schuimblokjes, wat houtvlek, een lijmpistool en witte krijtverf. Er zijn verschillende technieken die u kunt gebruiken om alle letters en cijfers toe te voegen. Kies dus degene die voor u het meest logisch is.

Een ander ding dat je kunt maken met dollarartikelen is een opslagcontainer met een stijlvolle, industriële uitstraling. Dit alles kan alleen worden bereikt met een zwarte draadmand, wat jutegaren en een lijmpistool. Het enige wat u hoeft te doen is het koord om het handvat wikkelen en lijm toevoegen om het koord mooi op zijn plaats te houden en te voorkomen dat het langs het handvat glijdt. Als je geïnteresseerd bent, kun je een meer gedetailleerde beschrijving van het proces vinden op northcountrynest.

Dit gelaagde dienblad bestaat ook uit eenvoudige items die werden gebruikt voor één ingenieus project. De lijst met verbruiksartikelen die hier wordt gebruikt, is vrij ongebruikelijk en is te vinden op craftylifemom, maar zoals bij elk doe-het-zelf-project is er ruimte voor interpretatie. U kunt het ontwerp en de structuur aanpassen op basis van de beschikbare materialen.

Dit is een van de gemakkelijkste doe-het-zelf-projecten ooit. Het enige wat je nodig hebt is een touw (je kunt elk type touw gebruiken dat je wilt), een heet lijmpistool en een stuk kurk. Wat je krijgt is een set prachtige onderzetters die gemakkelijk aan te passen zijn. Hoewel deze onderzetters niet meer verzegeld hoeven te worden, kun je dit wel doen als je een extra beschermingslaag wilt toevoegen. Alles wat u moet weten over dit project is te vinden op diyncrafts.

Een oude snijplank lijkt misschien niet erg handig, maar er zijn eigenlijk veel interessante manieren om hem opnieuw te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een klein station maken voor zaken als boodschappenlijstjes, aantekeningen, afbeeldingen en al het andere dat u maar kunt bedenken, en de snijplank kan een oppervlak zijn waarop alles is bevestigd. U kunt verschillende dingen aan uw snijplank toevoegen en deze versieren en aanpassen zoals u wilt, passend bij de inrichting van uw keuken. Bekijk diyncrafts voor meer details en ideeën.

Niet alles wat u doet, hoeft nuttig en functioneel te zijn. Sommige dingen zijn gewoon decoratief en dat is ook geweldig, omdat deze kleine dingen je huis uitnodigender kunnen maken en je kunnen helpen je eigen stijl en ideeën uit te drukken. Als je ergens nog wat garen over hebt, kun je het samen met karton, rood papier en lijm gebruiken om schattige hartvormige decoraties te maken die je rond het huis kunt hangen of om een ​​Valentijnsdagkrans te maken. U vindt de instructies op diy’s.

Tote bags zijn echt geweldig omdat ze herbruikbaar en erg praktisch en veelzijdig zijn. Dus de volgende keer dat u erachter komt dat het een mooie vorm en grootte heeft, neem het dan mee naar huis en pas het snel aan uw stijl aan. Een simpele boodschappentas is een leeg canvas waarop je kunt schilderen. Maak dus een papieren sjabloon zodat u deze kunt aanpassen. Dit hartontwerp is heel gemakkelijk te maken en spreekt voor zich, maar als je meer informatie nodig hebt, kun je ze op doe-het-zelf vinden.

Deze hangende touwplank is supergemakkelijk en ook erg goedkoop om te maken, op voorwaarde dat u het benodigde gereedschap voor de klus heeft. Je hebt een boormachine, een touw, een zware schaar, klemmen en 2 rechthoekige stukken triplex nodig. U kunt ook kleur gebruiken om de planken aan te passen en te matchen met het omringende decor. U moet ook overwegen waar en hoe u de plank gaat ophangen wanneer deze klaar is.

Een laadstation zou een mooie aanvulling zijn op uw bureau of nachtkastje, maar u wilt er waarschijnlijk niet veel geld aan uitgeven. Gelukkig kun je er voor bijna niets zelf eentje doen. Je kunt dingen als een houten kist (of een andere herbruikbare container) en een stuk kurkvel gebruiken om een ​​laadstation voor je apparaten te maken dat niet alleen handig maar ook leuk is om naar te kijken.

Een ander ding dat u kunt doen als u zich thuis verveelt of wat vrije tijd heeft, is om uw kussens een beetje bij te werken. Dit pom-pom kussen ziet er echt schattig uit en zoals je waarschijnlijk kunt zien, is het niet bepaald moeilijk om iets soortgelijks te maken. Je kunt dit kussen laten maken terwijl je een film kijkt. Het enige dat je nodig hebt, is een pom-pom-slinger en een naald en draad.

Als je een boormachine hebt met verschillende bits die je kunt gebruiken, zou deze vergulde DIY-penhouder geen probleem moeten zijn. Het is eigenlijk gewoon een blok hout met een reeks gaten van verschillende afmetingen. Zodra de gaten zijn gemaakt, hoeft u alleen maar alle randen te schuren en het blok een glad oppervlak te geven. Breng vervolgens een paar lagen spuitverf aan. Je kunt ook houtbeits gebruiken als je dat liever hebt.

Dit zeshoekige dienblad kan ook een zeer mooie aanvulling zijn op een bureau, tafel of aanrecht. Je kunt het gebruiken om verschillende kleine items zoals sleutels, sieraden, telefoon, etc. te groeperen en op te slaan. Je kunt het dienblad helemaal zelf maken van multiplex en het in elke gewenste kleur schilderen. Het kan ook leuk zijn om met schilderstape een interessant geometrisch patroon te maken met verschillende kleuren.

Je kunt deze prachtige, in kleur ondergedompelde touwmand ook helemaal opnieuw maken en als een schattig klein opbergblikje of als decoratie voor je huis dienen. Het enige wat je nodig hebt is een touw, een heet lijmpistool, een schilderstape en spuitverf. Begin vanaf de onderkant en maak eerst het onderste deel van de mand door het touw om jezelf heen te wikkelen om een ​​plat cirkelvormig patroon te krijgen. Til vervolgens de randen van de cirkel iets hoger op en de mand krijgt vorm.

Een eenvoudige branch kan mogelijk op veel interessante manieren worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld een takjuwelenhouder maken door de tak eenvoudig schoon te maken en te spuiten en vervolgens aan een muur of een ander vlak oppervlak te bevestigen. Je kunt hem gebruiken als standaard voor je kettingen en armbanden. Met dit in gedachten, zoek naar omgevallen bomen en cool ogende takken op de volgende camping.

Een boomstronk in een bijzettafel veranderen is een van de gemakkelijkste dingen ooit, vooral als je de schors achterlaat voor extra textuur en karakter. U kunt zwenkwielen op uw stump-tafel plaatsen, zodat u deze gemakkelijk kunt verplaatsen tijdens het schoonmaken of als u hem ooit ergens anders wilt neerzetten. Hij zou er zowel in huis als op een terras of veranda erg mooi uitzien.

Als je een deel van de stronk moet verwijderen bij het maken van je nieuwe bijzettafel, bewaar dan de rest omdat je deze prachtige halve boekensteunen kunt maken. Ze kunnen zo doordacht of dun zijn als je wilt, en je kunt ze aanpassen door kleur in je favoriete kleuren te gebruiken.