20 rustieke paasambachten met boerenmotieven en betoverende motieven


Een terugkerend thema waar we graag op terugkomen is dat van de inrichting en projecten van boerderijen, en we denken dat dit thema ook perfect zou zijn voor Pasen. In dit kader hebben we voor Pasen al een aantal toffe ideeën samengesteld die je met ons kunt delen zodat je in een gezellige en gezellige sfeer kunt genieten. Het zijn allemaal eenvoudige ambachten die je gemakkelijk zou moeten kunnen produceren. Laten we daar eens naar kijken.

Een super simpele decoratie die je voor Pasen zou kunnen maken is deze prachtige vaas. Zoals je kunt zien, is het eigenlijk een omgebouwde glazen pot die perfect bij het thema past en een leuke sfeer heeft die is geïnspireerd op de boerderij. U kunt dit doen door de buitenkant van het glas te schilderen en vervolgens enkele afwerkingen toe te voegen, zoals het kleine touwhandvat. Vul het met lentebloemen en geniet ervan. Op reinkatie vind je nog een paar mooie paasprojectideeën die daarbij horen.

Natuurlijk is het geen Pasen zonder paaseieren en we dachten dat je dit jaar misschien iets anders wilt proberen. We vonden dit idee voor met mos bedekte eieren op Lovegrowswild en vinden het best goed. Je kunt er een paar maken en ze op tafel zetten, misschien in een rustiek mandje. Zoals je kunt zien, zijn de eieren versierd met touwtjes en knopen, waardoor ze er heel schattig uitzien.

Over paaseieren gesproken, er is nog een leuk idee dat we op Tarynwhiteaker hebben gevonden met een paar eenvoudige benodigdheden zoals jute, vintage kant, lint, knopen, plastic paaseieren en een heet lijmpistool. Wikkel elk ei in jute en zet het vast met kleine lijmvlekjes. Versier vervolgens elk ei met veters of linten en voeg aan elk een schattig strikje of knoop toe.

U kunt inspiratie opdoen voor uw projecten en uw ambacht in de natuur. Omdat eieren meestal in nesten worden gevonden, kan dit een cool onderwerp zijn. Bekijk hoe deze mooie roodborstnestdecoratie werd gevonden op Nobiggie. Het is echt een prachtig middelpunt, perfect voor een rustiek of landelijk paasdecor. Het is ook vrij eenvoudig te maken, en het belangrijkste onderdeel is het glazen apotheekglas dat je misschien al hebt.

Een ander leuk idee voor een rustiek Pasen-middelpunt komt van build-basic. Dit keer gaat het om een ​​leuk mandje gemaakt van kleurpotloden en pluggen. Het is niet moeilijk of duur om te maken en je kunt het op verschillende manieren gebruiken, niet alleen met Pasen. Vul het bijvoorbeeld met bloemen of groen en het kan uw tafeldecoratie zijn, ongeacht de gelegenheid.

Konijntjes zijn altijd schattig, of het nu Pasen is of niet. Dit zou nu een perfecte gelegenheid zijn om iets met konijnen te maken te hebben, en we hebben het perfecte idee: een moskonijn op een canvas. Het is geen moeilijk project, maar wel interessant en vreemd. Je hebt een aantal dingen nodig, zoals een klein canvas, een konijnensilhouet van schuim (kleiner dan het canvas), wat kunstmos en een lijmpistool. U vindt alle details over creatief in Duitsland.

Sommige projecten en ideeën op deze lijst zijn niet noodzakelijk Pasen-specifiek. Ze zijn echter allemaal erg schattig en charmant en perfect voor interieurs in landelijke of landelijke stijl. Dit is bijvoorbeeld een fotolijst met een heel mooi ontwerp. Het is bedekt met takken en mos en heeft een zeer organische sfeer. Je vindt alle stokken in je eigen tuin of buiten en dan heb je alleen nog een fotolijstje, een beetje kunstmos en lijm nodig. U kunt alle instructies vinden op notjustahousewife.

Het is ook leuk om een ​​aantal aangepaste decoraties rond het huis te hebben voorafgaand aan Pasen of andere evenementen. Accent kussens zijn een geweldige optie. Dit is een schattig kussensloop met paashaaskussens dat gemakkelijk kan worden gemaakt met slechts een paar eenvoudige gereedschappen zoals een stuk jute, een konijnensjabloon, wat pom poms of bloemen voor het smeltbare staartnet en een strijkijzer. Als je geïnteresseerd bent, kun je alle details over dit project vinden op onsuttonplace.

Ik denk dat we al hebben ontdekt dat konijnen absoluut schattig zijn en dat je ze zeker je rustieke paasambachten moet laten inspireren, maar er is nog iets dat je misschien in je projecten wilt opnemen: wortels. Dit is een wortelslinger en het ziet er echt schattig uit. Het was gemaakt van 6-inch schuimwortels, jute, kleine houten potloden en een lijmpistool. Zie Raggedy Bits voor meer informatie.

Een ander project met betrekking tot paashazen komt uit apurdylittlehouse. Deze keer gaat het om met mos bedekte konijntjes, die niet moeilijk te maken moeten zijn en die je ook op verschillende manieren kunt aanpassen. Voeg schattige strikken en andere dingen toe aan je konijntjes om iedereen te laten opvallen. Je kunt ze op planken in het hele huis leggen, ze in het midden van de tafel verzamelen enzovoort.

Met een paar pagina’s uit een oud boek kun je gemakkelijk een leuke paaskrans maken met een eenvoudig en rustiek ontwerp. Naast de boekpagina’s heb je ook een touwtje, een pons, wat katoenen ballen voor de donzige konijnenstaarten, lijm en een konijnensjabloon nodig die je zelf kunt maken. Het project wordt in detail beschreven op de Purplehydrangea.

Piepschuimeieren kunnen worden gebruikt om allerlei prachtige paasdecoraties te maken, waaronder prachtige kransen. Een eenvoudig idee is om gewoon een paar eieren op een stuk draad te rijgen en de uiteinden in een cirkel te draaien. Je kunt de eieren schilderen of versieren zoals je wilt. Om het een door de boerderij geïnspireerde smaak te geven, plaats je de krans in een frame en gebruik je kippengaas voor het achterste gedeelte. Het is een idee dat we van restylerelove hebben gekregen.

Veel van de objecten zien er op zichzelf goed uit als individuele decoraties, maar kunnen ook worden samengevoegd om een ​​paastafellandschap te creëren. Sommige decoraties die je hier zou kunnen gebruiken, zijn kleine vogelnesten met gekleurde eieren erin, lentebloemen in glazen of vazen, twijgen placemats voor een rustieke charme, opladers van drijfhout en houten schijven, en verschillende andere aangepaste ornamenten waarvan je denkt dat ze er goed uitzien. zou deze context. Bekijk het Blesserhouse voor inspiratie.

Paaseieren kunnen op verschillende manieren worden gebruikt als decoratie of accent voor een mooi decor in landelijke of boerderijstijl. Je kunt er bijvoorbeeld een paar over de tafel verspreiden, in manden, schattige nesten of gewoon in plantenbakken. Je kunt van sommige eieren ook een soort alternatief voor een tafelkaart maken door er namen op te schrijven. Je moet Jennysteffens zeker eens bekijken voor andere gerelateerde ideeën.

We willen je ook dit andere mooie paastafellandschap laten zien vanuit wonderbaarlijke gedachten. We houden van het middelpunt met alle kleurrijke eieren in kleine nesten. Het is iets dat je helemaal opnieuw kunt maken met wat hout. Je moet bovenaan een paar gaten uitsnijden zodat alle eieren in een bepaalde ruimte passen. Verdeel ze gelijkmatig. U kunt dit in elke gewenste maat doen, afhankelijk van de grootte en vorm van uw tafel.

Als je toevallig houtblokken in je tuin hebt, kan het leuk zijn om een ​​paar plakjes uit te snijden en ze te combineren om een ​​mooie paashaasdecoratie te maken. Laat de schors zitten voor extra rustieke charme en zoek naar takjes of iets dergelijks dat u kunt gebruiken voor de snorharen. Zodra je alle schijven voor je lichaam, hoofd, oren en voeten hebt, kun je ze aan elkaar lijmen. Als je wilt, kun je ook een staart aan de achterkant toevoegen en er een vrijstaande decoratie van maken. Zie momunleashed voor meer informatie.

Een ander paasambacht in landelijke stijl dat u van hout kunt maken, wordt voorgesteld op myrecipeconfessions. Je kunt deze gigantische eieren maken van overgebleven hout of teruggewonnen planken, of multiplex gebruiken voor een gladdere afwerking. Het mag in ieder geval geen moeilijk project zijn. Zodra je de eivorm hebt en de randen hebt geschuurd, kun je deze schilderen en allerlei leuke patronen en ontwerpen maken.

Deze krans van moerbeiboomranken zou op zich niets bijzonders zijn. Het zijn de konijnenoren die het verschil maken. De grote jute strik hieronder is ook een leuke touch. Je kunt gemakkelijk iets soortgelijks doen met elke basiskrans en wat stukjes stof. Je kunt alle kleuren en patronen gebruiken die je wilt om de konijnenkrans er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Meer informatie over dit paasvaartuig vindt u op Sustainmycrafthabit.

Voor dit volgende project heb je wat schuimkegels nodig. Je kunt ze waarschijnlijk vinden in je plaatselijke winkels, ze online bestellen of ze gewoon uitsnijden als er een groot stuk schuim rondslingert. Het idee is in ieder geval om koorden om de kegels te wikkelen en ze op wortels te laten lijken. Bij het gebruik van wijnstokken is er geen lijm nodig om het aan de kegel te bevestigen. Bekijk zeker sunandseasalt voor alle details en instructies.

Als u ook van plan bent uw veranda te versieren en opnieuw in te richten voor Pasen, zijn er tal van ideeën voor boerderijen en rustieke projecten die u kunt gebruiken. Er is een hele gave verzameling bekentenissen. Dingen zoals hangende juteborden, manden met eieren, grote plantenbakken en vazen ​​met lentebloemen en soortgelijke dingen kunnen u helpen de hele veranda te transformeren en deze er bijzonder uitnodigend en mooi uit te laten zien.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten