23 chique en praktische doe-het-zelf-kledingrekken die pronken met je garderobe

Ons uiterlijk is belangrijk voor ons en daarom besteden we veel tijd, moeite en geld aan dingen waardoor we er goed en anders uitzien dan de anderen. We besteden veel zorg aan onze kleding en accessoires en laten ze soms zelfs zo zien dat ze de aandacht trekken. Voor ons is kleding wat de kleurrijke veren zijn voor de paradijsvogel en het verschil is dat we ze aan het eind van de dag kunnen uittrekken en nieuwe kunnen voorbereiden voor morgen. We zetten ze op kledingrekken en soms maken we ze zelfs onderdeel van onze woninginrichting. Als je het idee van een open kledingrek leuk vindt, hebben we enkele suggesties die je misschien leuk vindt.

Chique rekken die je zelf kunt samenstellen

Overweeg eerst het idee van een doe-het-zelf-kledingrek. Dit kan een kans voor u zijn om het concept “less is more” te omarmen en voor de verandering eens iets anders te proberen. In plaats van je kleding in een kast te verstoppen, kun je een deel ervan buiten bewaren. U kunt een eenvoudig frame samenstellen van koperen buizen en fittingen. Het is heel eenvoudig en het minimalistische en open ontwerp maakt de kleding in het middelpunt van de belangstelling. Bekijk Burkatron voor meer details.

Heb je er ooit aan gedacht om je kleding aan het plafond te hangen? Natuurlijk klinkt het raar als we het zo zeggen, dus we zullen je nog een paar details geven. Stel je een kledingrek voor dat niets meer is dan een houten paal die aan twee leren lussen aan het plafond hangt. Je kunt eigenlijk precies zien hoe het eruit zou zien als je naar dit project kijkt dat we op Burkatron hebben gevonden. Het is een rek dat je zelf in elkaar kunt zetten en dat vergt heel weinig inventaris. Op deze manier kunt u het meeste uit deze dode ruimte in uw slaapkamer halen. Dit frame zou eigenlijk de beroemde stoel kunnen vervangen, die alle kleding bevat die we hebben gedragen of weer willen dragen, maar om de een of andere reden niet geschikt zijn om bij de anderen in de kast te blijven.

Aangezien we “de stoel” noemden, denken we dat dit roosterframe op Fallfordiy ook een goed alternatief zou kunnen zijn. Zoals je kunt zien, is het idee heel eenvoudig: een rasterachtige structuur die veel dingen kan bevatten, waaronder kleding, handdoeken, sieraden, sjaals, zelfs schoenen en vrijwel elk ander modeaccessoire. Het is iets dat je in een paar minuten zelf kunt maken en dat op veel coole manieren kan worden aangepast. Je zou het kunnen schilderen, het uitrusten met plantenbakken, planken en nog veel meer.

Je kunt veel doen met metalen buizen (niet per se koper). Eenvoudige kledingrekken zoals die van Flair zijn super eenvoudig te bouwen. U kunt de volledige beschrijving lezen om erachter te komen wat u nodig heeft voor het project, en natuurlijk kunt u alles aanpassen aan uw eigen opslagbehoeften en de beschikbare ruimte in de kamer. Het bevestigen van de hangers aan het frame is absoluut een leuke touch.

Kledingrekken zijn niet alleen bedoeld voor slaapkamers en kleedkamers, maar ook voor entrees. In feite is het een must voor dit deel van het huis. Naast een hangerrail of op zijn minst enkele haken, heb je waarschijnlijk ook wat planken nodig om schoenen en andere accessoires op te bergen. Deze kunnen worden gecombineerd tot een praktische en ruimtebesparende show en garderobe die je zelf kunt bouwen door de instructies op Celestefohl.squarespace te volgen.

We houden van alles aan dit rollende kledingrek. Het is eenvoudig, gemakkelijk te verplaatsen dankzij zwenkwielen, heeft planken voor schoenen en andere accessoires en maakt gebruik van eenvoudige en toegankelijke materialen. Maar het beste is dat je er een kunt maken als je gewoon de stappen volgt die op Freshmommyblog worden beschreven. Het is een eenvoudig project, maar vooral een die je huis op een chique en praktische manier afmaakt.

Dit is absoluut een cool accessoire voor kinderen, hoewel het er ook geweldig uit kan zien in een grote slaapkamer. Het is een tipi kledingrek en om er zo een te bouwen heb je vier dunne stukjes hout nodig, een plug en wat verf. Nadat u de uiteinden van de vier stukken hout in een hoek van 15 graden hebt bijgesneden, steekt u ze twee keer twee keer over en markeert u waar ze elkaar overlappen, zodat u een gat voor de plug kunt boren. Verf het hout en monteer het frame. {gevonden op stylecurator}.

Een andere optie is om een ​​kleine kast of nachtkastje te gebruiken dat je al hebt en er een kledingrek omheen te bouwen. Je kunt het gebruiken als basis voor je ontwerp zoals voorgesteld op Atelierdecuriosite. Als je dit ontwerp leuk vindt, heb je het volgende nodig om iets soortgelijks te maken: een kleine kast, vier houten palen, een kledingstang, een stuk houten plank ter grootte van de onderkant van de kast en twee stroken leer.

Een ander heel cool ontwerpidee komt van apairandsparediy. Dit kledingrek bestaat uit twee houten ladders en ziet er geweldig uit. We houden van de robuustheid van het ontwerp en het feit dat het er casual en een beetje industrieel uitziet zonder op deze manier een groot statement te maken. We houden ook van de veelzijdigheid van het ontwerp en het feit dat je planken als planken kunt toevoegen, haken kunt bevestigen of het frame kunt schilderen om bij de rest van het decor te passen.

Minimalistisch kledingrek dat u kunt kopen

Hoe eenvoudig het ook is om enkele van de rekken te bouwen die we u zojuist hebben laten zien, het is altijd gemakkelijker om een ​​afgewerkt exemplaar te kopen. We hebben enkele voorbeelden gevonden waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden, en dit is er een van. Deze kapstok is een coole toevoeging aan de traditionele garderobe die in verschillende omgevingen kan worden gebruikt, zoals slaapkamers, entrees en zelfs badkamers.

Stijlvol is ook dit kledingrek van Westelm. Het is verkrijgbaar in blauw of zwart en is ideaal voor slaapkamers en entrees. Het biedt extra opslagruimte zonder veel ruimte in beslag te nemen en ziet er chique en elegant uit. Het ontwerp is ook heel eenvoudig, het rek is eigenlijk best dik.

Leni is onderdeel van een spiegel en onderdeel van een kledingrek. Het is een multifunctioneel stuk dat op veel manieren en in verschillende ruimtes kan worden gebruikt. Laat het tegen een muur in je slaapkamer leunen of neem het mee naar de badkamer en leg er handdoeken op. Het zou ook mooi staan ​​in een inkomhal. We houden van de gouden tips en de dunne en slanke constructie.

Als de ruimte beperkt is en je houdt van eenvoudige ontwerpen met een beetje industriële flair, kijk dan eens naar Ship, een minimalistisch kledingrek en organizer, handgemaakt met een ijzeren frame en een houten plank voor schoenen, tassen en andere dingen.

Dit ontwerp is zo ongelooflijk eenvoudig dat iedereen het kan doen. Zoals je duidelijk kunt zien, lijkt dit kledingrek op een ladder en dat is precies wat het onderscheidt. Er is een gedetailleerde tutorial over hoe je kunt uitleggen hoe je deze ladders helemaal opnieuw kunt maken. Zoals altijd kunt u echter uw eigen toets aan het ontwerp toevoegen als u dat wilt. Volg deze stappen om de ladder in elkaar te zetten en pas hem naar wens aan.

Een ander heel eenvoudig idee is om metalen buizen en hulpstukken te gebruiken om een ​​vrijstaand kledingrek te monteren. Dit type ontwerp past in industriële interieurs, maar is ook eenvoudig en veelzijdig genoeg om in verschillende ruimtes te passen. Het beste van dit project is de eenvoud. Zoiets bouwen is verrassend eenvoudig. Als je het wilt uitproberen, is er een tutorial over lesmateriaal die je kunt volgen.

Heeft uw huis een hoog plafond of een schuin dak, dan kunt u dit op een slimme en creatieve manier gebruiken met een katrolgestuurd kledingrek. Met dit ontwerp, dat in de instructies gedetailleerder wordt beschreven, kunt u het rek op verschillende hoogtes tussen plafond en vloer bevestigen. Op deze manier kunt u het uit de weg ruimen wanneer u het niet nodig heeft, en u kunt veel ruimte besparen door er niet elke keer een conventioneel droogrek op te hoeven doen als u kleren wilt ophangen om te drogen.

Hier is nog een ontwerp dat metalen buizen en fittingen gebruikt. Deze keer is het rek echter niet bedoeld als vrijstaande eenheid. De buizen zijn bevestigd aan de vloer en muur, wat dit een solide eenheid maakt. Zoiets past goed in uw wasruimte, maar u kunt dit ontwerp ook overwegen voor de entree. Meer details, ideeën en inspiratie vindt u in de instructies.

Dit kledingrek heeft iets heel bijzonders en is niet eenvoudig en stijlvol, hoewel het er echt goed uitziet. Dit rek heeft ingebouwde trillingssensoren die worden geactiveerd wanneer de hangers worden verplaatst of verwijderd en afgesteld. U kunt zoiets toevoegen aan uw eigen kledingrek door alle onderdelen te gebruiken die in de instructies worden beschreven. Zelfs zonder deze intelligente extra functies zou dit natuurlijk een mooi ontwerp zijn dat je zou moeten proberen.

Een klein frame, omdat het aan de muur is gemonteerd, is logisch in een kleine ruimte of in een entreegebied. Het is een simpele kleerkast die je zelf in elkaar kunt zetten met onder andere een plank en een stang met haken voor kleding, tassen en allerlei andere dingen. Het leuke is dat je het geheel kunt laten bouwen met slechts een paar basismaterialen zoals een metalen buis, een paar fittingen en een stuk hout. Alles wat je moet weten over dit project vind je op undermyheart.

Hoewel sommige ontwerpen nogal ingewikkeld lijken, zijn ze dat vaak niet. Neem dit kledingrek bijvoorbeeld. Het lijkt misschien niet alsof je jezelf in het begin helemaal zelf kunt opbouwen, maar bij nadere beschouwing is er niets echt ingewikkelds aan. Het onderste deel is gemaakt van hout en heeft een zeer eenvoudige vorm. Het bovenste deel is ook gemakkelijk te achterhalen. Met dit in gedachten, zou je dit project moeten proberen. Er is een tutorial over zelfgemaakte modern die je daarbij kan helpen.

Dit stijlvolle rek is volledig gemaakt van hout en heeft een heel mooi Scandinavisch geïnspireerd design. We houden van de manier waarop de houten staaf met een touw aan de plank is bevestigd. Zoiets zou goed kunnen passen in uw slaapkamer, badkamer of entree, en het ontwerp is zo eenvoudig dat u er een doe-het-zelf-project van kunt maken. Meer informatie over deze plank vind je op etsy.

Een combinatie van hout en metaal ziet er vaak erg goed uit en we vinden het heel mooi hoe natuurlijk en authentiek alles er hier uitziet. Dit kledingrek is vrij eenvoudig en heeft een enkele bar en een plank erboven waar je verschillende dingen kunt opbergen en uitstallen. Je kunt deze look gemakkelijk opnieuw maken en er een doe-het-zelf-project van maken. Bezoek etsy voor meer informatie over dit product en hoe u het in bezit kunt nemen.

Als je ooit een kledingrek met metalen buizen kiest, houd er dan rekening mee dat je het zo groot kunt maken als je wilt. Dit is bijvoorbeeld een vrij groot rek. Zoiets kan cool zijn als je al je kleding beter wilt kunnen organiseren en tegelijkertijd mooi wilt laten zien. Als u van plan bent iets soortgelijks voor uzelf te bouwen, kunt u meer palen toevoegen of het ontwerp naar wens wijzigen. Je vindt dit speciale model op etsy.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten