28 geweldige DIY-barideeën voor het perfecte zomerproject

Ben je op zoek naar de volgende coole functie om aan je huis toe te voegen? Wat dacht je van een bar? Dit is een geweldig idee voor zowel binnen- als buitenruimtes. Voor alle duidelijkheid, dit zijn doe-het-zelf-barprojecten die u naar believen kunt bouwen en aanpassen. We kunnen minstens een dozijn coole ideeën bedenken die we met u kunnen delen. Bekijk dus onze favorieten hieronder.

We beginnen met dit coole idee voor een doe-het-zelf pallet van leerzaam en niet alleen omdat het een zeer goedkoop project is, maar ook omdat we echt dol zijn op het eenvoudige ontwerp en het algemene beeld en we denken dat het er in alle mogelijke contexten geweldig uit zou zien. Of het nu gaat om een ​​moderne woonkamer, een rustieke tuin of een traditionele feestlocatie. Bekijk de details om erachter te komen hoe die specifieke laatste is gemaakt.

Er zijn nogal wat materialen waaruit u kunt kiezen voor de doe-het-zelfbar, waaronder hout en beton, die tot de meest populaire behoren, evenals die welke worden gebruikt voor leerhulpmiddelen in dit project. De combinatie past goed bij deze bar, vooral vanwege de buitenlocatie. Het bouwen van de mallen voor het betonnen frame is het belangrijkste en waarschijnlijk ook het meest tijdrovende onderdeel van het project.

Een belangrijk gegeven om in gedachten te houden op dit punt is dat het vaak gemakkelijker is om een ​​bestaand meubel opnieuw te gebruiken dan om een ​​project helemaal opnieuw te starten. Er is een cool voorbeeld van remodelaholic dat dit idee ondersteunt. De houten voet van deze doe-het-zelf-bar was vroeger een keukeneiland zonder blad. Vanwege de afmetingen en het algehele ontwerp werkte het buitengewoon goed. Een snelle revisie maakte alles nog beter.

Als u een specifiek ontwerp voor uw doe-het-zelf-bar in gedachten heeft, is het misschien geen optie om bestaande meubels opnieuw te gebruiken. In dit geval is het beter om alles vanaf nul te bouwen. In deze sterke tutorial leer je hoe deze L-vormige staaf is gemaakt en hoe je iets soortgelijks voor je eigen huis kunt doen als je dat ooit wilt.

Wanneer we ons een bar proberen voor te stellen, hebben we allemaal verschillende versies en verschillende ontwerpen in gedachten. Sommigen van hen zijn populairder dan andere, maar aan het eind van de dag is het aan jou om de optie te kiezen die het beste bij je past, op basis van de beschikbare ruimte, de belangrijkste functie die de bar zou moeten vervullen en je verwachtingen ten opzichte daarvan op algemeen ontwerp en uiterlijk. Deze ana witte doe-het-zelf-bar heeft een door banken geïnspireerd ontwerp en ziet er echt goed uit.

Een doe-het-zelf-barwagen is een geweldig idee als u de voorkeur geeft aan flexibiliteit en dit onderdeel altijd en overal wilt verplaatsen. U kunt de barkar meenemen op het terras of op de veranda op die mooie zomeravonden wanneer u geniet van de koele bries met familie of vrienden. Je kunt deze ook gebruiken als serveerwagen. Bekijk jaimecostiglio om erachter te komen hoe je er zelf een kunt bouwen.

Deze balk, die te zien zal zijn op Buildsomething, heeft een zeer open ontwerp waardoor hij licht, gemakkelijk te bouwen en ook gebruiksvriendelijk is. U kunt dus gemakkelijk dingen in de buurt houden en voldoende ruimte op de planken laten voor alles wat u daar wilt neerzetten. U kunt de planken naar wens aanpassen.

Bars zijn inderdaad erg divers. Het zijn geen gereedschappen en accessoires voor het maken van alcohol en cocktails die je in de schappen kunt bewaren, maar ook vele andere dingen. Dit project van echt getrouwde ontwerpen laat je bijvoorbeeld zien hoe je een koffiebar maakt. Dit is eigenlijk een koffiestation, een stuk dat mooi zou staan ​​in de keuken of in een open woonkamer.

Als ruimte een probleem is, zijn er zeker manieren om het op te lossen. Je zou een kleine bar kunnen bouwen of, beter nog, een Murphy-bar die aan de muur is bevestigd en alleen kan worden geopend wanneer je hem nodig hebt. Het lijkt op een klaptafel. Je kunt zelfs een aantal ingebouwde planken in het ontwerp opnemen, dus je hebt ruimte voor de basis, zelfs als de bovenkant omhoog is. Instructies vind je in de bunker.

Bekijk dit andere coole DIY-barwagenontwerp, deze keer van 2beesinapod. Het is klein maar praktisch en ziet er ook best schattig uit, vooral met deze lichte kleur. Er is een kleine lade voor het opbergen van gereedschap en andere kleine voorwerpen, twee open planken net eronder voor flessen en een handdoekhouder aan de zijkant.

Je kunt direct enkele bekende elementen in het ontwerp van deze doe-het-zelf-bar herkennen aan designsponge. Een daarvan is de deur die werkt en een soort achterwand voor de hele constructie. De basis bestaat uit slakkenblokken die ook dienen als plantenbakken en de bovenkant is gemaakt van donker gebeitst hout. Het contrast tussen alle verschillende stukken en materialen is echt gaaf en geeft deze bar veel karakter. {gevonden op diys}.

Als u van plan bent een staaf in industriële stijl te bouwen, moet u metalen buizen en fittingen gebruiken om het frame te maken. De planken kunnen eenvoudige houten planken zijn die op maat worden gesneden. Deze combinatie ziet er altijd goed uit en je hebt veel vrijheid in het maken van het frame, aangezien je het in principe naar eigen wens kunt vormen. Er is ook de mogelijkheid om de buizen te spuiten om kleur aan uw ontwerp toe te voegen. Meer informatie over dit project is te vinden op alifedesigned.

Hoewel een bar met veel planken en lades erg praktisch en efficiënt kan zijn, kunnen andere, eenvoudigere ontwerpen ook echt geweldig zijn. We vinden het bijvoorbeeld heel leuk hoe deze doe-het-zelfbar voor buiten bleek te zijn van echt getrouwde ontwerpen. Het heeft een mooi vleugje rustieke charme met een grote open plank aan de onderkant en een rij haken aan de bovenkant van het frame.

Deze schattige bar, die te zien was op de creativiteitsbeurs, was vroeger potgrond en dat bleek geweldig voor het project, omdat de bank al een gootsteengleuf had die in emmerijs werd veranderd. Onderaan is er een plank voor het opbergen van alle grote objecten en bovenaan is er een plank met een glazen frame aan de onderkant.

Een U-vormige bar met een royaal aanrecht zou er op het terras echt gaaf uit kunnen zien en je zou het geheel zelf kunnen bouwen volgens de exacte verhoudingen waarvan jij denkt dat die het beste zouden passen. Begin met de hoofdsteunen en bouw het frame van de bar met houten palen en planken. Voeg vervolgens de bovenste en onderste planken toe, evenals de verhoogde toonbanken en vul tenslotte de openingen aan alle kanten in. Deze video-tutorial op YouTube leidt je door de verschillende stappen.

Als er voldoende ruimte voor is, kun je een complete buitenkeuken bouwen die ook als bar kan dienen. Je kunt het een L-vormig aanrecht geven, veel ingebouwde opslagruimte en zelfs wat extra’s zoals een grill, gootsteen en andere dingen die je hier misschien handig vindt. Wat de bar zelf betreft, we denken dat een betonplaat er mooi uit zou zien en ook heel praktisch zou zijn. In deze YouTube-tutorial leer je hoe het werkt.

Als je een buitenbar wilt voor zomerfeesten en verschillende informele bijeenkomsten met vrienden en familie, hoef je het niet al te ingewikkeld te maken. Iets relatief kleins en eenvoudigs zou perfect in orde zijn. Je kunt het hele ding uit hout bouwen, mogelijk met behulp van enkele teruggewonnen planken. Dit is snel en eenvoudig te maken en er is een videotutorial waarin alles wordt uitgelegd wat u over het project moet weten. Bekijk het op YouTube.

Omdat het een buitenbar is, kun je wegkomen met materialen die misschien niet goed passen binnen. Je kunt bijvoorbeeld een mooi ogende bar maken van cultuursteen in combinatie met wat hout en een granieten plaat. Wanneer de balk zich in een blootgestelde ruimte bevindt, is het belangrijk ervoor te zorgen dat deze bestand is tegen de elementen. Dit specifieke ontwerp is een goed voorbeeld. Lees voor meer informatie de YouTube-zelfstudie waarin wordt uitgelegd hoe het is gemaakt.

Je kunt nog een stap verder gaan en een prachtige tiki-bar bouwen. Hoewel het geen erg complexe structuur is, vereist het meer planning, meer materiaal en meer aandacht voor detail in vergelijking met sommige van de andere projecten die we eerder noemden. In deze tutorial op youtube vind je de plannen en een aantal tips hoe je dit project kunt aanpakken.

In plaats van een traditionele bar, kun je kiezen voor iets kleins zoals deze entertainmenttafel. Het is niet zomaar een buitentafel en praktischer dan je in eerste instantie zou denken. Om dit te doen, heb je een grote plantenbak, een PVC-buis, een rond stuk triplex, beton en een aantal andere dingen nodig die op het merkkanaal staan ​​vermeld. De voet van de tafel dient ook als koelbox wanneer je hem vult met ijs.

Om de kosten van uw projecten laag te houden, is het een goed idee om teruggewonnen materialen en hergebruikte items te gebruiken. Er zijn veel briljante manieren om dit te doen. Dit is bijvoorbeeld een leuke terrasbar van een oude deur. We weigeren vaak het potentieel te zien achter veel dingen die we weggooien, en dit is een goed voorbeeld van wat we missen. Als je meer wilt weten over deze vintage deur en hoe het een prachtige buitenbar is geworden, bezoek dan de homefarms.

Een koeler zou zeker leuk zijn als hij buiten op het terras stond, en er is een hele coole manier om hem op een tafel of bar te zetten om ruimte te besparen en de toegang tot het ijs veel sneller en gemakkelijker te maken. U kunt deze functie toevoegen aan uw bestaande tafel of buitenbar als u er al een heeft en er slechts een paar eenvoudige wijzigingen nodig zijn. Het ontwerp dat u op remodelaholic ziet, richt zich op een specifiek type ijsbox. Als u een ander containertype gebruikt, moet u mogelijk enkele aanpassingen doen.

Over bars en koelers buitenshuis gesproken: een heel gaaf en slim idee kan ook zijn om een ​​oud wijnvat te gebruiken. U kunt het bovenste deel afsnijden en het resterende deel in een mooie vatkoeler veranderen die u met ijs kunt vullen en op uw terras naast een tafel of een kleine bar kunt bewaren.

Deze opvallende terrasbar is eigenlijk een niet-toegewijde magnetronwagen. Een frisse verflaag maakte een groot verschil en het heldere metallic groen past goed bij een open buitenruimte, vooral een omgeven door groen. Zoals je kunt zien, heeft de wagen zwenkwielen, twee opbergvakken onderaan, een lade bovenaan en zelfs een handdoekhouder aan één kant. Bekijk de transformatie op 2beesinapod.

Hier is nog een heel cool idee voor een DIY-koeler. Deze keer is de standaard een vintage houten stoel met een ronde zitting De transformatie is vrij eenvoudig en ongecompliceerd. Als je een oude stoel hebt die je wilt hergebruiken, knip dan een gat in het midden van de stoel uit dat groot genoeg is om in een emmer of koeler te passen zonder er helemaal doorheen te gaan. Als de stoel geen ronde zitting heeft, zou dit geen probleem moeten zijn, omdat de vorm alleen esthetisch is. Zie de tutorial op ohmy-creative voor meer informatie.

Deze barwagen heeft een eigen koelbox, maar blijft verborgen onder de houten plaat. Alleen dit deel van de bovenkant heeft scharnieren en kan worden verhoogd om het ene verborgen compartiment te onthullen terwijl het andere is bevestigd. De barwagen heeft ook open planken voor opslag en koperen fittingen die dienen als handdoekhouders. U vindt de plannen voor dit project, evenals alle details en instructies op jaimecostiglio.

De eenvoudigste manier om een ​​buitenbar te bouwen is met twee houten pallets. Zorg ervoor dat ze dezelfde afmetingen hebben en ook wat multiplex, een boormachine, een paar schroeven en wat lijm klaar hebben. De pallets moeten verticaal worden opgesteld en dienen als staven voor staven. Het triplex wordt bovenop geplaatst en u kunt een aanrechtblad toevoegen of straatstenen gebruiken voor het bovenste gedeelte, zoals weergegeven op projecten. Truevalue. Dit zou een geweldig weekendproject zijn.

Deze buitenbar maakt gebruik van een oude, niet werkende koelkast en een paar houten pallets. Het ziet er prachtig uit en we houden van de vintage sfeer die al het teruggewonnen hout biedt. Er zijn veel verschillende manieren waarop zoiets kan worden aangepast op basis van de beschikbare bronnen. Stel je dit project voor als inspiratiebron voor je eigen unieke creatie. U vindt alle details op diyprojects.ideas2live4.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten