De beste soorten bloemdecoraties voor dit seizoen

Het is moeilijk om niet afgeleid te worden door alle mooie kleuren en geuren, het getjilp van de vogel in de bomen en de verjongende sfeer die ons elke lente omringt. Al deze elementen zijn erg inspirerend en je hebt misschien al een aantal coole ideeën voor sommige projecten om in huis te doen. We voegen graag meer toe aan uw lijst en vandaag draait alles om bloemen. Er zijn er een paar van de beste ideeën voor bloemdecoratie we konden ons dat voor de gelegenheid voorstellen.

Bloemen en kransen gaan hand in hand en niet alleen in het voorjaar als het gaat om verjonging en groen en al dat spul. Papieren bloemen zien er in elk seizoen prachtig uit en je kunt er een paar gebruiken om een ​​prachtige krans te maken die je aan een deur, een muur of gewoon nonchalant kunt hangen. Is deze crêpepapierkroon niet gewoon schattig?

Kunstbloemen, of u ze nu koopt of zelf maakt, zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en bieden u de mogelijkheid om ze op te nemen in verschillende thema-ontwerpen en projecten. Zo kan een combinatie van rode, witte en blauwe bloemen worden gebruikt om als geen ander een tafeldecoratie te maken voor 4 juli.

Bloemen zijn ook super veelzijdig en kunnen voor veel meer worden gebruikt dan alleen kransen en tafeldecoraties. Je kunt er ook een paar gebruiken om een ​​mooie bloemenwanddecoratie te maken. In dit geval hangen de bloemenstrengen aan een tak die het hele ontwerp een stoer tintje geeft.

Je kunt ook bloemen combineren met andere soorten decoraties en iets heel origineels creëren. Maak bijvoorbeeld een bloemenletter en hang deze op een muur om uw huis of een specifiek deel van het huis aan te passen. Je kunt de brief van karton in elke gewenste maat maken en er vervolgens een boeket bloemen op plakken totdat het hele oppervlak is versierd. Verdere informatie over thestonybrookhouse is indien nodig te vinden.

Dit lijkt op een andere bloemenkrans, maar er zijn eigenlijk geen bloemen bij dit ontwerp betrokken. Deze kleurrijke ornamenten zijn dennenappels. Ze zijn gesneden en geverfd en ontworpen om op bloemen te lijken. Het is zo’n creatieve en geweldige manier om dennenappels te gebruiken, en dit is een heel inspirerend project. Bezoek Hearthandvine voor meer informatie.

We moeten ook een beetje praten over enkele van de meer voor de hand liggende manieren waarop u bloemen kunt gebruiken om bijvoorbeeld een tafelstuk te maken. Dit is een heel mooi bloemstuk met een bos witte anjers, roze rozen, pioenen en kunstmatige buxusplanten die er geweldig uitzien. We houden van de ingetogen tinten en de algehele bohemien uitstraling van dit hele arrangement. Bekijk alles met een doel om er meer over te weten te komen.

Speciale benodigdheden zijn zelden nodig bij het decoreren met bloemen. Je kunt veel coole en mooie dingen alleen doen met alles wat je in huis kunt vinden. Dit is een mooi stuk wanddecoratie gemaakt van een stuk hout (misschien kun je een kleine snijplank hergebruiken), een glas, een haak, een touwtje en een boeket kunstbloemen. Het schilderen van het houten bord geeft het ontwerp een leuke touch. Misschien wil je dat ook doen. Je kunt meer details over dit project vinden op diyvibes.

Bloemenkransen zijn erg populair en zeer veelzijdig, en terecht. Er zijn eindeloze manieren om kransen te ontwerpen en te versieren, dus je kunt er zeker van zijn dat je gemakkelijk iets origineels kunt maken. We houden ervan hoe de takken en het groen in dit ontwerp stromen en hoe de witte bloemen samenklonteren en voorzichtig over de juteboog gaan. Als je de instructies wilt lezen en wilt weten hoe je iets soortgelijks kunt maken, bekijk dan diyncrafts.

U kunt een bloemenkrans maken die past bij het huidige seizoen en deze dan eenvoudig aanpassen of vervangen als deze er niet meer goed uitziet. Gebruik bij het planten van een lentekrans levendige kleuren of speel met pastelkleuren en kersenbloesems. Een herfstkrans kan er wat droger uitzien, vergelijkbaar met die op pop talk. Er zijn veel andere ontwerpen waarmee je kunt spelen. Wees dus creatief.

Het zijn niet alleen kransen en normale centerpieces die er geweldig uitzien versierd met bloemen. Er zijn veel bijzondere projecten die je ook kunt uitproberen, zoals dit prachtige bloemenmenu gepresenteerd op de gebouwde huizen. Het is een zeer elegant ontwerp en we houden van de gouden details en alle parels in het midden van elke kleine bloem.

Deze bloemen pom poms zijn leuk en makkelijk te maken. Ze kunnen op allerlei interessante manieren worden weergegeven of zelfs worden opgenomen in grotere en complexere projecten. Ze zien er ook geweldig uit en je kunt er gewoon een paar aan het plafond of de onderkant van een plank of kast hangen om kleur aan een kamer toe te voegen. Er is een tutorial over Theurbandarling die je kunt volgen.

Een cilindrische schijf van piepschuim, een lint en een paar kunstmatige rozen kunnen worden gebruikt om een ​​mooi klein middelpunt te creëren, net zoals dat op smartschoolhouse wordt gedeeld. Verbind alle onderdelen met lijm en maak plezier met het aanpassen van uw ontwerp. Je kunt verschillende van deze kleine ornamenten maken en verschillende kleuren combineren zoals je wilt. Het kan ook leuk zijn om een ​​paar schattige bakjes te gebruiken en ze te vullen met rozen, zoals votief, mini-emmers, kommen enzovoort.

Bloemstof is een ander geweldig materiaal om in sommige van uw projecten op te nemen. Gebruik wat om een ​​paar dingen te versieren. Er is een leuke tutorial over doe-het-zelf waarin wordt uitgelegd hoe je je eigen boodschappentas kunt maken met een bloemenpatroon. U kunt een offerte toevoegen zoals hier getoond of een ander ontwerp maken, b.v. B. een geometrisch patroon of iets abstracts.

Voor de bloemenprojectfuncties op Diys heb je een rond stuk hout nodig, b.v. B. een klokhalslijn of een hergebruikte snijplank. Het idee is om er een boeket zijden bloemen op te plakken en het hele oppervlak te bedekken. Voeg hier en daar een paar blaadjes toe en speel met verschillende kleuren en soorten bloemen om een ​​mooi design te creëren. Bevestig een touwtje of koord aan de achterkant en hang je nieuwe decoraties aan de muur.

Houten borduurramen zijn geweldig voor het maken van strakke en stijlvolle kransen, maar er zijn ook andere toepassingen voor. Een goed voorbeeld is het bloemenfoto-display op diys. Als je deze look opnieuw wilt creëren, heb je de volgende materialen nodig: een 8-inch houten borduurring, een touwtje, plakband, een lijmpistool, kunstmatige plantenblaadjes, een ovaal houten paneel (of iets anders dat je als basis kunt gebruiken) en twee foto’s (om het dubbelzijdig te maken).

Eventueel zou een grote bloemenkrans leuk kunnen staan ​​als tafeldecoratie. Het kan langs het midden van de tafel lopen en zachtjes van de zijkanten stromen. Je kunt echte bloemen gebruiken als je de slinger niet opnieuw wilt gebruiken. Het zou er levend uitzien en ook lekker ruiken. Het is ook belangrijk dat de slinger er mooi uitziet in de context van de eettafel en al het andere erop. Bekijk diys voor meer inspiratie.

Gedroogde bloemen zijn op hun eigen manier mooi. Met een paar kunt u een elegant, op de herfst geïnspireerd middenstuk of een bloemenloper voor de eettafel maken. U kunt ook enkele takken, twijgen, dennenappels en verschillende andere elementen in uw ontwerp opnemen. De inspiratie komt van ctrlcurate. Je kunt meer ideeën vinden in dit ontwerp.

Als je iets ingewikkelder en gedetailleerder wilt proberen, wil je misschien quilled papieren rozen maken en deze gebruiken om een ​​krans te versieren. Je hebt maar een paar simpele gereedschappen nodig, zoals een paar pagina’s uit een oud boek, een schuimkrans, een zaklint, knutsellijm, een pen en een schaar. Meer details over dit project zijn te vinden op diyncrafts.

Deze moderne tak op jojotastic ziet er ook prachtig uit. Het is een van de vele interessante bloemendecoraties die je overal in huis kunt tentoonstellen, en het hoeft op geen enkele manier een thema te hebben om er cool uit te zien. Dit is ook een interessant alternatief voor de meer algemene krans waar veel mensen voor kiezen.

Een paar bloemen in een vaas zetten is niet echt spannend of interessant, hoewel het er absoluut mooi uit kan zien. Er zijn echter veel manieren waarop u het ontwerp een beetje kunt wijzigen en het minder mainstream kunt maken. Vervang de vaas bijvoorbeeld door een pompoen. Het is zo’n leuk klein project en perfect voor Halloween, Thanksgiving of Fall in het algemeen. Zie Sustainmycrafthabit voor instructies.

Dit project dat we in Daintydressdiaries hebben gevonden, is een van de meest interessante en inspirerende die we in een tijdje hebben gezien. Het laat zien hoe je een oude fiets kunt upcyclen en er een geweldige decoratie van kunt maken. Reinig eerst het wiel en spuit het dan in. Voeg daarna wat kunstbloemen en takken toe en versier ze als een kransvorm.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten