DIY hondenhuisplannen en ideeën waar je beste vriend absoluut dol op zal zijn

Honden zijn geweldige wezens. Ze zijn loyaal, aardig, lief en soms grappig en zonder hen zou ons leven niet hetzelfde zijn. Als hondeneigenaar wil je dat je beste vriend gelukkig is en zich onderdeel van het gezin voelt. Als je je huisdier wilt laten zien hoeveel je ervan houdt, kun je beginnen met het bouwen van een doe-het-zelf hondenhok. We hebben er veel coole ideeën en plannen die we met u willen delen, dus laten we beginnen!

Laten we eerst eens kijken naar enkele hondenkennelplannen die u kunnen helpen iets moderns en chique te bouwen voor uw kleine appartementliefhebber. Het is een geometrisch triplex hondenhok. U kunt hem speciaal laten aanpassen aan de grootte van uw hond. Dus begin met de metingen. Omdat alle onderdelen, net als delen van een 3D puzzel, perfect in elkaar moeten passen, is het belangrijk om de instructies op zelfgemaakt-modern zo zorgvuldig mogelijk op te volgen.

Als je een grote hond hebt, kun je een schattig tuinhuisje in de achtertuin bouwen. Het hoeft geen ingewikkeld project te zijn. De plannen voor het hondenpaviljoen zijn te vinden in het Jenwoodhouse. Begin met de vloer en het frame en voeg vervolgens de horizontale houten latten toe om het paviljoen aan drie kanten te sluiten. Het dak wordt aan het einde toegevoegd. Je kunt het schilderen of beitsen als je wilt. Als je klaar bent met dit onderdeel, voeg dan de finishing touch toe, b.v. B. een schattig hanglabel met de naam van uw hond en een comfortabele vloermatras.

Als uw hond graag veel buiten is, is dat geweldig omdat honden veel moeten kunnen lopen en veel moeten trainen (vooral grote honden), zodat u ook het huis van een vriend in de achtertuin kunt bouwen. We vonden deze geweldige hondenkennelplannen in de DIYgirlcave en zoals je kunt zien heeft het huis een schattige kleine veranda en een schuin dak. Het zit op wielen, wat betekent dat je het kunt verplaatsen om eronder op te ruimen.

Wanneer u een hondenhok bouwt, kunt u creatief worden en een deel van het teruggewonnen hout hergebruiken dat u in uw garage bewaart, of zelfs een oud meubelstuk zoals een eettafel. Dat is precies wat hier is gebeurd. We vonden dit schattige DIY hondenhok / ex-eettafel op imgur en moesten het je gewoon laten zien. Het is echt leuk en makkelijk in elkaar te zetten.

Als je op zoek bent naar iets speciaals, zoals een modern hondenhok met een plat dak, een deur en zelfs ramen, bekijk dan deze hondenhokplannen die we in moderne gebouwen hebben gevonden. Het huis is eigenlijk groot genoeg voor twee honden of zelfs een hele familie honden. Het lijkt een beetje moeilijk voor de eigenaar om binnen te komen om het huis op te ruimen, dus misschien wil je er een achterdeur voor toevoegen.

Op moderne gebouwen vindt u ook een zeer gedetailleerde tutorial die laat zien hoe u een modern hondenhok kunt plannen en vervolgens kunt bouwen met een dak dat opengaat als het deksel van een doos. Dit is een zeer praktisch detail, waarmee je eenvoudig het interieur schoonmaakt en eventueel kleine reparaties uitvoert. Wat de rest van het ontwerp betreft, dit doe-het-zelf hondenhok is vrij eenvoudig, maar erg schattig. Het heeft een kleine veranda met een klein dak voor schaduw en zelfs een licht voor de veranda. We raden lampen op zonne-energie aan.

Wat dacht je van iets meer tropisch en fris, zoals een hondenhok met een loungeruimte en een groen dak? Je kunt hiervoor plannen vinden op imgur. Dit is eigenlijk een mooi zomerhuisontwerp. Het heeft een gezellig slaapgedeelte met ramen en een schattig deurtje, maar de belangrijkste attractie is het schaduwrijke loungedek met kunstgrastapijt en het fantastische bamboedak met ingebouwde kleine plantenbakken.

Een eenvoudig hondenhokje kan ook heel charmant zijn. U kunt de instructies van handymantips volgen als u uw hond een schattige achtertuin naar huis wilt geven die speciaal voor hem is. We houden ervan hoe eenvoudig dit hondenhok is. Het lijkt precies op de huizen die we als kinderen tekenen. De rode muren en het grijze dak vullen elkaar goed aan en we vinden het geweldig dat het huis iets boven de vloer staat zodat het ‘s nachts niet te koud wordt.

Dit Instructables hondenhok heeft zelfs een gordijn voor extra privacy. Het is schattig, klein, gemakkelijk te bouwen en heeft wielen, zodat je het kunt verplaatsen om eronder op te ruimen of indien nodig te verplaatsen. Het eigenlijke hondenhok is min of meer een houten kist met een rechthoekige opening die dienst doet als voordeur. Er is een gordijn dat de insecten weghoudt en de hond extra privacy geeft tijdens het slapen. Er is ook een kleine veranda aan de voorkant, zodat de hond kan ontspannen als het buiten lekker is.

Hoewel het bekend is dat katten de hele dag in de zon liggen, genieten honden er ook af en toe van, dus het bouwen van een hondenhok met een zonneterras is een best cool idee. Plannen voor een dergelijk project zijn te vinden in de instructies. Het hier getoonde huis bestaat uit teruggewonnen pallets en is eigenlijk vrij groot. Het heeft twee binnenvakken. De ene is de ingang met de voordeur en de andere is het slaapgedeelte en heeft een zonnedekuitbreiding.

Honden klimmen soms graag in hun kleine huisjes en vinden het heerlijk om daar boven te loungen en te kijken naar alles wat er om hen heen gebeurt. Dat gezegd hebbende, je zou dit een aangename ervaring kunnen maken door een hondenhok te bouwen met een plat en comfortabel dak. Op deze manier is er geen terras of zonnedek nodig. Bekijk deze plannen voor Instructables hondenvilla’s als je geïnteresseerd bent om het project te starten.

Over hondenvilla’s en mooie ontwerpen gesproken: hoe zou je een stijlvolle mini-ranch willen bouwen voor je harige vriend? Het zou eigenlijk gemakkelijk zijn, zolang je de aanwijzingen en plannen volgt die bij zonsondergang worden gedeeld. Vervolgens kunt u het nieuwe hondenhok in de achtertuin of in de tuin neerzetten, of dichter bij huis, op de veranda of op het dek, waar het gezellig en veilig is.

Dit is een hondenhok met A-frame waarvoor u de plannen over lesmateriaal kunt vinden. Het heeft een eenvoudig en gemakkelijk te bouwen ontwerp en lijkt ook erg goed geïsoleerd. Als je het leuk vindt, kun je iets soortgelijks samenstellen voor je eigen hond. Je hebt een paar schroeven en spijkers nodig, een pakket asfalt / glasvezel dakspanen, druppeldopsecties, OSB-platen, isolerende schuimplaten en buitenverf.

Een heel leuk idee is om een ​​doe-het-zelf hondenhok te bouwen dat bij je eigen huis past. Je zou de buitenkant in dezelfde kleuren kunnen schilderen en zelfs een vergelijkbare structuur kunnen geven, natuurlijk vereenvoudigd natuurlijk. Je zou de plannen van Buildsomething kunnen gebruiken als je denkt dat dit ontwerp voor jou zou werken. Dit hondenhok heeft een overdekte veranda en twee kleine vierkante ramen. Het is gewoon schattig.

In plaats van ramen heeft dit hondenhok twee deuren. De plannen hiervoor vind je op intelligente huishoudelijke apparaten. De lijst met materialen die nodig zijn voor het project omvat enkele stukken multiplex, een rol dakleer, asfaltshingles, gehoekte dakspanthangers, verstelbare hoeken, schroeven, dakspijkers en warmtelampen met beugels. Je moet er ook een comfortabele matras of kussens in doen.

Je kunt je project naar een hoger niveau tillen door een paar kleine details en decoraties toe te voegen. We hebben zojuist het perfecte project gevonden om u te inspireren. Bekijk dit prachtige kleine strandhuis. Het is een hondenhok, zo klein en vrij eenvoudig, maar het heeft veel karakter en het ziet er echt uit als een gezellig huisje. Het heeft een zanderige voortuin, schattige schilderijen en kunstwerken aan de binnenmuren en zelfs zichtbare houten spanten aan het plafond. De kleuren zijn ook levendig en geïnspireerd op het strand. Bekijk Craftklatchwithmona voor volledige details als je geïnteresseerd bent in het maken van iets soortgelijks voor je eigen huisdier.

Een ander leuk idee is om een ​​hondenhok te bouwen dat bij je eigen huis past, vergelijkbaar met een miniatuurversie ervan. U kunt kiezen voor de basisvorm, die een rechthoekige plattegrond en een schuin dak heeft, en u kunt enkele details toevoegen, zoals sierlijsten en aangepaste kleuren om uw ontwerp echt tot leven te brengen. We houden echt van hoe dit prachtige huis op singlegirlsdiy is geworden. Je kunt de overeenkomst echt zien, vooral omdat het op het dek was geplaatst. Het dak strekt zich naar voren uit en vormt een overkapping die overdag voor schaduw zorgt, een klein detail dat belangrijk is.

Als je de typische ondoorzichtige look van de meeste hondenhokken niet leuk vindt, is het misschien leuk om iets luchtiger en luchtiger te maken. Het kan een zomerhuis zijn voor uw huisdier en het kan dunne metalen staven hebben in plaats van stevige muren. Zo kan de hond naar buiten kijken en zie je ze genieten van hun nieuwe mooie huis. Het perfecte ontwerp voor zo’n hondenhok vind je bij drie verwende honden. Het is zo’n stijlvol gebouwtje. Het is modern en eenvoudig, met een plat dak en een leuk deurtje aan de voorkant.

Verkrijgbaar bij Amazon.

Natuurlijk niet per se moeten het hondenhok bouwen Je bent fundamenteel nieuw als je niet de tijd of vaardigheden en tools hebt om een ​​dergelijk project uit te voeren. Er zijn veel mooie die je kunt kopen. Zo ziet dit prachtige kleine hondenhok eruit als een miniatuur blokhut. Het heeft een eenvoudig en modern ontwerp en is gemaakt van massief hout en roestvrij staal, waardoor het super robuust en duurzaam is. Het is ook weerbestendig, waardoor het veilig is om buiten op te bergen, en het heeft een verhoogde vloer die extra bescherming biedt tegen de elementen en je droog houdt als het buiten regent. Dit hondenhok meet 45.5 “x 33” x 33 “en is geschikt voor zowel grote als kleine hondenrassen.

Dit hondenhok heeft er een maximaal draagvermogen van 150 lb.s en is geschikt voor huisdieren tot 25 centimeter lang en 32 centimeter lang. Het is een leuk en eenvoudig ogend huis met een modern design. De afmetingen van het huis zelf zijn als volgt: 41 “L x 26” B x 27,5 “H. Er is een open deur met een gebogen schaduw en een wit frame aan de voorkant dat is 17,5 cm hoog en 13 cm breed Het dak is een beetje schuin zodat regen en sneeuw er onmiddellijk af kunnen glijden. Het dak doet ook dienst als een hoes die u kunt openen en het huis binnen kunt gaan voor reiniging, onderhoud en reparaties. De vloer is verhoogd, waardoor het droog blijft en niet wordt te koud.

Nog een leuke optie Dit leuke huisje is voor kleine tot middelgrote honden. Het lijkt erg op het vorige model dat zojuist is genoemd en heeft hetzelfde schuine dak dat de vorming van plassen water voorkomt. Het dak is ook opvouwbaar en kan indien nodig eenvoudig worden schoongemaakt. De open deur is groot genoeg om toegang naar binnen mogelijk te maken. De vloer is geschoren en het hele huis is verhoogd op vier slanke voeten, waardoor er lucht onderdoor kan stromen en vocht zich niet kan ophopen en schade kan veroorzaken. Je kunt dit krijgen in rood, lichtgrijs of geel (natuurlijk hout).

AAN veel hondenhokken hebben hetzelfde populaire ontwerp met een rechthoekige basis en een schuin dak. Ze zijn echter niet allemaal hetzelfde en er zijn veel interessante ontwerpen om uit te kiezen, zoals deze. Het is ideaal voor kleine tot middelgrote honden en heeft een zeer interessant ontwerp. Iets meer dan de helft van het huis is een interieur, terwijl de rest een open dek is, allemaal onder hetzelfde symmetrische dak. Het huis is houten en weerbestendig. De dubbele vloer is afneembaar en de voeten zijn verstelbaar als de vloer ongelijk is. Het dak gaat ook open en de twee helften dienen als deksel zodat je er gemakkelijk in kunt voor schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden.

Wat dacht je van zoiets speciaals hondenhok met twee verdiepingen misschien? Het zou als een miniatuurvilla zijn en zou niet zoveel ruimte in beslag nemen als een normaal huis. Dit model heeft een dakterras met leuningen aan de zijkant en een daarboven hangend dak waardoor het lekker droog blijft en schaduw geeft als het buiten zonnig is. Aan de zijkant is er een trap die toegang geeft tot dit gedeelte. Daaronder is een normaal interieur met een vierkante deur. Dit chique huisje is gemaakt van hout, is weerbestendig en geschikt voor zowel honden als katten.

Zou het niet leuk zijn als je kon? Pak alle spullen van uw huisdier in en neem je het mee als je allemaal op reis bent? Het zou ze zeker comfortabeler maken en het zou gemakkelijker zijn voor de huisdieren om zich aan te passen als ze hun kleine huisjes en bedden bij zich hadden. Dit is eigenlijk een model waarmee je dit kunt doen. Het is een houten honden- / kattenhuis dat gemakkelijk kan worden opgevouwen en verpakt voor gemakkelijk transport of voor het geval u het ergens wilt bewaren. Het is robuust, duurzaam en ook licht en heeft een zeer praktisch ontwerp. De bovenkant kan tijdens het schoonmaken worden geopend voor betere ventilatie en gemakkelijke toegang tot de binnenkant, en de onderkant is afneembaar. De voeten zijn verstelbaar als de vloer ongelijk is en er is ook een deur die kan worden vergrendeld.

Kunststof hondenhokken Ze zien er misschien niet zo elegant uit als hout, maar ze bieden andere voordelen. Ze kunnen ook met succes het uiterlijk van andere materialen nabootsen. Dit is bijvoorbeeld een huis gemaakt van stevig PP-materiaal, waardoor het roestbestendig, weerbestendig en uiterst onderhoudsvriendelijk is. Het houdt het ook licht en gemakkelijk te dragen en te verplaatsen. Je kunt hem zowel binnen als buiten plaatsen. Het heeft een dubbele bodem en een schuin dak dat de vorming van plassen water voorkomt. Het is goed geventileerd en zorgt zowel in de zomer als in de winter voor een aangename binnentemperatuur. Je kunt het in twee maten krijgen.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten