Hoe u uw voorraadkast efficiënt kunt organiseren met planksystemen

Het hebben van een voorraadkast is echt geweldig omdat het je voldoende ruimte geeft om van alles in op te bergen. Natuurlijk is een goed opslag- en organisatiesysteem vereist, zodat het daadwerkelijk efficiënt is en u ervan kunt genieten en het gebruiken. Met dat in gedachten gaan we het vandaag hebben over opslagplanken en alle verschillende manieren waarop u deze ruimte kunt aanpassen.

Natuurlijk zijn planken de beste keuze als het gaat om pantry’s en opslagruimtes in het algemeen. Dit komt omdat ze ongelooflijk veelzijdig zijn en ook heel eenvoudig te installeren. Ze kunnen echter heel snel rommelig worden. Vermijd dit door alle artikelen in dozen en containers te organiseren. Het blijkt dat dit een groot verschil maakt, aangezien dit make-overproject werd gedeeld op seevanessacraft-shows.

Hoewel in sommige gevallen het typische in-store reksysteem voor pantry’s, garages en andere dergelijke ruimtes zeer geschikt is, zijn ze lang niet zo goed als op maat gemaakte planken. Niets is te vergelijken met meubels die speciaal zijn ontworpen om de ruimte te gebruiken waartoe het behoort. Deze ingebouwde planken in centrale stijl maken bijvoorbeeld veel gebruik van het hoekgedeelte.

Als u geen voorraadkast in uw keuken heeft, maar er wel plaats is, kunt u deze misschien zelf bouwen. Het vergt wat planning en veel inspanning, maar het kiezen van een eenvoudig ontwerp zou lang niet zo ingewikkeld zijn als je zou denken. U kunt bijvoorbeeld een aantal planken rond uw koelkast laten bouwen om deze in te lijsten en in de voorraadkast zelf te integreren. Bekijk Younghouselove voor meer informatie.

De bijkeuken kan ook een aparte kleine kamer zijn vanuit de keuken, maar is toch goed bereikbaar vanuit verschillende delen van de woning. De bijkeuken kan ook een multifunctionele ruimte zijn en omvat meer dan alleen magazijnstellingen. Dit houdt natuurlijk direct verband met uw speciale behoeften, de beschikbare ruimte, de indeling en al het andere. Een goede inspiratiebron kan in dit geval het make-overproject zijn, dat wordt gepresenteerd bij elfgables.

De ideale voorraadkast zou zowel goed georganiseerd als mooi zijn. Dit is eigenlijk heel eenvoudig te bereiken. Opbergplanken kunnen langs de wanden worden geplaatst en kunnen ook de hoeken gebruiken. U kunt hieronder een grotere open ruimte laten voor alle grote items die u misschien wilt bewaren, en u kunt al het andere netjes op de planken bewaren. Overweeg behang op te hangen of op de muren te schilderen om deze ruimte er minder saai uit te laten zien. Je vindt meer ideeën en inspiratie in willscasa.

Wanneer u vanaf het begin alle planken voor uw voorraadkast bouwt. Het kan een goed idee zijn om van deze gelegenheid gebruik te maken om deze aan te passen. Je kunt met verschillende verhoudingen, vormen en maten rommelen en geheugenmodules maken die zijn ontworpen voor bepaalde dingen zoals dienbladen, glazen, flessen en natuurlijk opbergdozen en grotere containers. U kunt ook enkele uitschuifbare planken installeren voor verschillende kleine dingen en mogelijk enkele haken aan de muren of aan de binnenkant van de deur. Zie homeonpoplarcreek voor meer informatie.

Een ander idee is om te schakelen tussen verschillende soorten opbergsystemen bij het opzetten van je voorraadkast. Je zou een paar open planken bovenaan kunnen hebben en een paar lades of kubussen onderaan, misschien zelfs een kleine toonbank, zodat je er een kleine werkplek van kunt maken. Vlakke planken die niet erg diep zijn, zijn praktisch omdat je hiermee alles kunt organiseren en zichtbaar en binnen handbereik kunt houden. Bekijk gember en thehuth voor inspiratie.

Als je geen voorraadkast hebt, kun je er een opzetten door simpelweg een paar Ikea-boekenkasten te hergebruiken. Je zou ze moeten kunnen veranderen in een aangepaste opslageenheid die je nieuwe voorraadkast kan zijn. Degene die op asavoryfeast wordt getoond, heeft deze glazen kastdeuren die de bovenkant van de voorraadkast blootleggen en je de inhoud van de planken laten zien. Het is een klein detail dat kan helpen de ruimte eromheen opener en ruimer te laten lijken.

Je kunt veel dingen op de planken van een voorraadkast bewaren, maar je kunt de deuren ook op een vergelijkbare manier gebruiken. U kunt haken en kleine trays, planken en andere opslagsystemen in de voorraadkast installeren, waar u kleinere items zoals kruidenflessen, wasmiddelen en alles dat niet te groot of te zwaar is, kunt opbergen en organiseren. Bekijk hoe dit idee in de praktijk wordt gebracht op Cassandrajed-Cassadiva.

Om uw voorraadkast schoon en georganiseerd te houden, moet u manden en kratten gebruiken en vergelijkbare items groeperen. U kunt verschillende categorieën maken en zelfs labelen voor verschillende soorten items, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft zonder containers te hoeven openen. U kunt inspiratie opdoen bij dit makeover-project dat op de vintagewren te zien zal zijn.

Als u de pantryplanken zelf wilt bouwen, kan het erg handig zijn om ducttape te gebruiken om uw ontwerp te visualiseren en aanpassingen te maken aan het begin van het project. Op deze manier kunt u zien hoe ver ze van elkaar verwijderd zijn en beslissen of u tevreden bent met de lay-out en verhoudingen. Meer tips en ideeën vind je op de craftpatch-blog.

Laat je niet omverwerpen door een kleine voorraadkast. Zelfs als het een kleine voetafdruk heeft, kunt u er het beste van maken. Installeer een reeks planken, gebruik de hoekgebieden efficiënt en gebruik dozen en manden om alle items in categorieën te ordenen en de opslagcapaciteit van elke plank te maximaliseren. Door felle kleuren en verlichting te gebruiken, kan de kamer er een beetje groter uitzien. Deze kleine maar stijlvolle voorraadkast met Jenron-motieven kan uw inspiratiebron zijn voor dit project. Zoals je kunt zien, is er hier veel aan de hand, maar de bijkeuken ziet er nog steeds netjes en georganiseerd uit.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten