Stijlvolle stapelbedplannen – alles zit in de details

Stapelbedden zijn uiterst praktisch en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Er zijn maar weinig andere opties die zo goed zijn voor een kleine ruimte als deze coole stapelbedden, die we u zo dadelijk zullen laten zien. Ze zijn ruimtebesparend en dat is een van de dingen die het belangrijkst zijn met een kleine plattegrond, maar ze zijn ook goedkoop en gemakkelijk te bouwen, waardoor ze perfecte doe-het-zelf-projecten zijn voor degenen die van een eenvoudige uitdaging houden. We hebben een aantal stapelbedplannen samengesteld waarvan we denken dat u ze met veel plezier zult bekijken.

Om het succes van uw project te garanderen, heeft u enkele solide stapelbedplannen nodig die u kunt gebruiken. Elke fout kan u tijd, geld en moeite kosten om de instructies zorgvuldig te lezen en op te volgen. Er zijn enkele plannen voor jaycustomcreations die u kunt gebruiken als u van dit specifieke ontwerpidee houdt. Deze twee stapelbedden hebben een eenvoudige en ietwat rustieke uitstraling. We vinden hun robuustheid charmant.

De plannen die gedeeld worden met cherishedbliss zijn stapelbedden met een industrieel karakter. Het frame is gemaakt van hout en heeft eenvoudige en elegante lijnen, terwijl de ladder, die toegang geeft tot het bovenste bed en de reling, is gemaakt van metalen buizen en hulpstukken. De combinatie past heel goed bij het ontwerp, vooral bij de mooie grijstint die overal wordt gebruikt.

Er zijn veel manieren om een ​​handgemaakt meubelstuk te personaliseren, en als het gaat om stapelbedden voor peuters, kan dit ook een leuk proces zijn. Een leuk voorbeeld is te zien op het theruggedrooster. Het bovenste stapelbed heeft dit prachtige frame dat schuin afloopt als het dak van een huis. Afgezien daarvan houden we ook van het minimalisme van dit hele ontwerp en de helderheid en eenvoud van de lijnen.

De klassieke stapelbedplannen hebben twee identieke bedframes die parallel op elkaar liggen. Dit is echter niet de enige mogelijkheid. Als u bijvoorbeeld de stapelbedden in een hoek van de kamer wilt plaatsen, kan een verticaal ontwerp praktischer zijn. Lees de plannen en tutorial over het projectmeisje om beter te begrijpen wat we willen voorstellen.

De structurele integriteit en het basisontwerp van de stapelbedden zijn net zo belangrijk als de look. Er moet een balans zijn tussen deze elementen en we willen dit illustreren met een project dat we op Ana White hebben gevonden. Het hier getoonde ontwerp is vrij eenvoudig en rechttoe rechtaan, en wat we het leukst vinden, is de kleurkeuze, vooral de effen donkerblauwe tint en de manier waarop het wordt gecombineerd met het witte beddengoed en de rode opstapkruk.

Maatwerk is de sleutel, ongeacht het project. Als u een stapelbed helemaal opnieuw bouwt en zelfs als u het opnieuw ontwerpt, kunt u zich op veel dingen concentreren om het meer karakter te geven en het naar uw wens te personaliseren. De stapelbedplannen die op 4men1lady worden gedeeld, bevatten bijvoorbeeld elementen zoals praktische ingebouwde lades en gordijnen voor meer privacy.

Met stapelbedden in landelijke of landelijke stijl is er niet veel te vrezen op het gebied van oppervlakken en feitelijk ontwerp. In die zin kan een modern stapelbed iets veeleisender zijn, maar alleen als u ervoor kiest. Je kunt bijvoorbeeld spelen met rondingen, verschillende oppervlakken, texturen of kleuren om een ​​ontwerp te creëren dat boeiend en fascinerend is zonder te veel nadruk te leggen. De stapelbedplannen van Pneumaticaddict kunnen een dergelijke optie bieden.

De ingebouwde stapelbedden van christlovesjulia zien er ook schoon, eenvoudig en modern uit. De plannen en tutorial laten je precies zien hoe je deze look kunt bereiken. Het frame bouwen is het moeilijkste en belangrijkste onderdeel van het project. Daarna kunt u creatief worden met de laatste hand. Kleur of schilder het hout en pas ook andere elementen aan.

Stapelbedden zijn niet alleen handig voor kinderen, maar ook voor volwassenen en leuk. Het is waar dat er niet veel situaties zijn waarin stapelbedden een normaal bed kunnen en moeten vervangen, maar we kunnen ons er minstens één voorstellen. Stel dat u een vrije kamer heeft en deze wilt ombouwen tot logeerkamer of thuiskantoor waar ook overnachtende gasten welkom zijn. Ruimte verspillen met een tweepersoonsbed is niet praktisch, maar stapelbedden of opklapbedden wel. {gevonden op diynetwork}.

Zoals het project suggereert in Mikaelmonson-fotografie, zit alles in de details. Wat we het leukst vinden aan deze stapelbedden is het touw en de houten ladder. Ook deze schattige wandlampen zijn erg mooi en het beddengoed geeft elk stapelbed veel karakter.

Stapelbedden op de markt verkrijgbaar

De meeste stapelplannen voor huisverbetering zijn gebaseerd op producten die beschikbaar zijn voor aankoop. Als u deze route wilt gaan, neem dan even de tijd om uw opties te overwegen.

Dit Type stapelbed is een van de beste algemene modellen. De solide grenen constructie zorgt voor een duurzaam en duurzaam ontwerp en alle bijpassende fittingen zorgen voor een strakke en stijlvolle look. Het gewicht van 400 pond per bed betekent dat dit geweldig is voor zowel kinderen als volwassenen. De film is verwijderbaar en geeft het ontwerp een heel grappig tintje, vooral voor kinderen. De totale oppervlakte inclusief de film is 81,5 “x 84,5” x 50 “, terwijl het bed alleen 81,5” x 42,5 “x 50” meet zonder accessoires.

Dat Storkcraft Caribou stapelbed is een andere solide optie. Het is gemaakt van rubberhout en heeft een eenvoudig, modern en veelzijdig ontwerp. Dankzij de natuurlijke eigenschappen van het gebruikte hout is het ook ruimtebesparend en bijzonder sterk en robuust. Dit ontwerp biedt ook de mogelijkheid om het stapelbed in twee eenpersoonsbedden te scheiden. Een ladder met vier treden biedt toegang tot het bovenste stapelbed zonder veel ruimte in beslag te nemen. Om veiligheidsredenen heeft het bovendeel ook leuningen over de volledige lengte. Je kunt dit stijlvolle stapelbed in vier verschillende kleuren krijgen: wit, grijs, espresso bruin en marineblauw.

Als je metaal verkiest boven hout, heb je een goede kans U zult dit model geweldig vinden. Dit is een stapelbed met twee eenpersoonsbedden en een stijlvol en modern design. Het heeft een metalen frame dat het mogelijk maakt om er slank uit te zien, gereduceerde proporties te behouden en tegelijkertijd bijzonder sterk, duurzaam en robuust te zijn. Het is een passend stuk voor elke slaapkamer, of het nu een kinderkamer of een gastenverblijf is. Het bovenbed heeft leuningen en is van beide kanten te bereiken via een van de twee geïntegreerde ladders. Het kan tot 200 lbs dragen, terwijl het onderste bed een maximumgewicht van 450 lbs heeft.

Dat is er één modern stapelbed met een zeer interessant ontwerp. In vergelijking met veel standaardmodellen verbindt het frame de bedden in het midden, zodat de uiteinden en hoeken zwevend en vrij van steunstangen blijven. Hierdoor ontstaat een gevoel van ruimte en krijgt het bed een lichte uitstraling. In dit geval is het frame gemaakt van metaal, waardoor het bijzonder duurzaam is en de nodige ondersteuning biedt voor het ontwerp. De gunmetal afwerking past bij de moderne stijl van het bed en geeft het design veelzijdigheid. Elk van de twee stapelbedden heeft een maximumgewicht van 400 pond.

Dit bepaald model is gericht een zeer slank en licht ogend ontwerp. De metalen constructie is sterk en robuust, maar ziet er ook erg dun uit, wat betekent dat de bedden een stijlvolle en elegante uitstraling behouden zonder omvangrijk te zijn. Het bovenste stapelbed is aan alle kanten omgeven door doorlopende leuningen en de rails belemmeren op geen enkele manier het zicht en behouden een laag profiel. Een omkeerbare voorladder biedt toegang tot het bovenste bed met een draagvermogen van 165 lbs. Ter vergelijking: het onderste bed heeft een limiet van 200 pond.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten