20 ideeën voor hoekkasten die uw keukenruimte optimaliseren

Hoeken zijn problematisch, vooral in keukens waar functionaliteit en ruimtebesparing cruciaal zijn. We hebben dit probleem lang, lang geleden herkend en hebben een aantal geweldige manieren bedacht om ermee om te gaan. Velen van hen hebben te maken met hoekkeukenkasten. Benieuwd hoe u het design van uw keuken kunt optimaliseren? Bekijk onze tien beste ideeën voor keukenhoekkasten voor meer informatie over elk type.

Sleep van links of rechts. In dit geval maakt het niet uit. Elk van deze hoekladen heeft twee handgrepen die deels esthetisch en deels praktisch zijn. De laden hebben hoeken van 90 graden waardoor ze perfect om de hoek kunnen worden gevormd. Natuurlijk zien ze er grappig en ongebruikelijk uit en zijn ze niet erg ruim, maar ze laten je eigenlijk elke ruimte onder je aanrecht gebruiken.

Als u de puntige vorm van de blinde hoekuittreksels die we u zojuist hebben getoond niet leuk vindt, zijn er alternatieven en velen van hen vermijden deze hoeken van 90 graden ten gunste van een meer samenhangend en vloeiender ontwerp. Deze veelzijdige keuken laat zien hoe praktisch deze ontwerprichting kan zijn. Deze diagonale kast bevat lades aan de onderkant, ruimte voor de magnetron, andere kleine apparaten boven de toonbank en wat ruimte erboven. Er is zelfs wat opslagruimte.

Als u uw keuken niet wilt overladen met gesloten hoekkasten, kunt u in plaats daarvan kiezen voor open planken. U kunt hier ook een hoekkamer gebruiken. Installeer meerdere planken om een ​​soort open voorraadkast te creëren. Het kan worden omlijst door normale kasten aan beide zijden of bezet een leeg deel van de keuken. Het is in ieder geval beter dan een dode hoek.

Uitzwenkbare hoekkasten zijn een geweldige manier om de opslagruimte van een keuken te maximaliseren. In deze traditionele keuken zie je een reeks draadplanken, waarvan sommige in de kast onder het aanrecht zijn geïnstalleerd en andere aan de deur zijn bevestigd. Deze combinatie biedt gemakkelijke toegang tot alle planken en hun inhoud.

U kunt ook een van de hoeken van uw keuken opnieuw ontwerpen als er al kasten zijn. Zolang u aan de muur gemonteerde hoekplanken kunt installeren, is er nog steeds een manier om de verloren ruimte onder de toonbank te compenseren, indien beschikbaar. Deze houten planken worden bijvoorbeeld aan één kant aan de wandkasten bevestigd en lopen verder langs de muren en vullen de hoek op een eenvoudige en stijlvolle manier.

Strikt in verhouding tot de ruimte boven het aanrecht, zijn er een aantal manieren waarop u deze kunt gebruiken om de opslagruimte te maximaliseren. Een optie is om een ​​hoge hoekkast toe te voegen die op het aanrecht rust en vierkante binnenplanken heeft. De kast kan glazen panelen hebben zodat je naar binnen kunt kijken zonder de deur te hoeven openen.

Gebogen kasten zijn ideaal voor het verbergen en transformeren van hoeken. U kunt uittrekbare lades, open planken of luie susan-planken gebruiken die roteren voor gemakkelijke toegang tot hun inhoud. Inderdaad, een gebogen hoekkast kan een grote voorraadkast vormen.

Een vergelijkbare optie, maar zonder de rondingen, zou een diagonale hoekkeukenkast zijn die ook aangrenzende muren verbindt en een lege hoek vult, maar meer lineair, wat iets beter geschikt is voor moderne of moderne keukens.

Kasten zijn niet de enige dingen die in hoeken kunnen worden geïnstalleerd. Hoewel minder gebruikelijk en misschien zelfs moeilijk, kunnen grote apparaten ook in keukenhoeken worden geplaatst. Zo past er bijvoorbeeld de kookplaat of oven in en kun je er een afzuigkap overheen plaatsen waarrond een masker op maat wordt gevormd.

Een eenvoudigere en meer veelzijdige optie in vergelijking met sommige van de andere die we noemden, is om de aan de muur gemonteerde keukenkasten van begin tot eind te laten bouwen en om open planken, rekken en planken op de aangrenzende muren te installeren om hoekruimtes te maximaliseren.

Dit gelaagde rekkensysteem is speciaal ontworpen om in uw keukenhoek te passen en u kunt deze ruimte op een praktische manier gebruiken. Je kunt dit op je aanrecht zetten en van deze hoek een kleine opslagruimte maken voor specerijen, specerijen, etc. Er zijn natuurlijk veel andere manieren om het te gebruiken. De planken zijn gemaakt van natuurlijke bamboe planken en zijn bevestigd aan een roestvrijstalen buisframe met plastic voetjes die voorkomen dat ze wegglijden.

Hier is nog een opbergsysteem dat mooi in een van uw keukenhoeken past. Dit is ontworpen om op de grond te zitten en eruit te zien als een slanke toren met meerdere planken waar u verschillende items kunt opbergen en ordenen. De totale afmetingen van de gehele unit zijn 11,6 “B x 11,6” D x 57,7 “H. Het is gemaakt van spaanplaat en PVC-buizen, waardoor het gemakkelijk en eenvoudig te monteren is. U kunt dit in verschillende stijlen doen ontvangen.

Dit mooie hoekstuk moet aan de muur of aan het plafond worden gehangen. Het heeft drie dunne en slanke planken die met elkaar zijn verbonden door een gedraaid jutetouw en het ziet er eenvoudig, maar ook stijlvol en elegant uit. Deze hang je in een van je keukenhoekjes om de ruimte boven je aanrecht te benutten. Je kunt er verschillende toepassingen voor vinden. Dit kan bijvoorbeeld uw nieuwe kruidenrek zijn of u kunt het op een raam plaatsen en potplanten en planten op de planken zetten. De afstand tussen de planken kan worden aangepast.

Een ander leuk accessoire voor de keukenhoek is dit gelaagde opbergplateau dat u kunt gebruiken voor borden, glazen, kruiden en diverse andere items die u altijd bij de hand wilt hebben en georganiseerd wilt hebben. Het ontwerp is eenvoudig en veelzijdig. Het rek heeft een stevige structuur met een roestvrije coating en kunststof voetjes die krassen op je aanrecht voorkomen. De totale afmetingen van dit product zijn 9 “L x 9” B x 9 “H.

Een volledig lege en ongebruikte hoek van de kamer kan gemakkelijk worden omgevormd tot een functionele opslagruimte met dit zeer eenvoudige en eenvoudige opbergrek. Het heeft in totaal vijf niveaus en elke plank kan tot 80 kg dragen, wat indrukwekkend is gezien de grootte en verhoudingen. Daarnaast zijn de planken verstelbaar zodat je het rek volledig naar eigen wens kunt aanpassen. Bij montage zijn de totale afmetingen 14 “B x 47” H x 14 “. Dit zou ook goed passen in een voorraadkast of kast.

Als je een van je keukenhoeken wilt vullen met iets nuttigs en praktischs, maar dat er ook nog eens goed uitziet en de kamer uitnodigend maakt, raden we iets soortgelijks aan. Je kunt dit op je aanrecht zetten en gebruiken als organizer voor borden, kommen en andere keukengerelateerde items. Het is een drielaags bamboeframe en meet in totaal 10 “x 10” x 9-1 / 2 “.

Deze eenvoudige en slanke hoekplank past perfect in een moderne keuken. Je kunt het op het aanrecht zetten en het hoekgedeelte gebruiken om schoonmaakmiddelen, kruiden, keukengerei of iets anders op te bergen en te organiseren. Dit is gemaakt van geborsteld roestvrij staal, waardoor het zeer duurzaam en veerkrachtig is. Het is gemakkelijk te monteren, gemakkelijk schoon te maken en zeer veelzijdig. Je kunt deze plank in twee maten krijgen. De grote versie meet 19,5 “L x 10” D x 9 “H en de kleine versie is 13,5” L x 10 “D x 6,5” H

Hoewel deze opslagruimte niet speciaal voor hoekkamers is ontworpen, zou hij er zeker geweldig uitzien. Dit ontwerp is zeer veelzijdig en u kunt het aan elke kamer in huis toevoegen, inclusief de keuken. De unit bestaat uit een paar metalen frames en verschillende planken van spaanplaat. Het is compact en neemt weinig ruimte in beslag. De totale afmetingen van deze module zijn 17,7 “L x 13,7” B x 59 “H. Er zijn in totaal vijf planken.

Als je het niet te ingewikkeld wilt maken, kun je gewoon een heel eenvoudig metalen rooster als dit kopen om het hoekgedeelte in je keuken te gebruiken. Het is een klein stuk van slechts 13,1 “L x 9,8” W x 7,5 “H en heeft drie planken met een afstand van 3-3 / 8” ertussen. Je kunt zoiets gebruiken om dingen op te bergen en te organiseren, zoals borden, wat pannen, kommen of andere items die je altijd bij de hand wilt hebben in de keuken. Deze plaats je ook in een kast of in je voorraadkast.

Dit hoekplankontwerp is een van de meest interessante op de markt. Dit is een vijflagige unit gemaakt van laminaat MDF met een prachtige natuurlijke afwerking die in een lege hoek van de kamer kan worden geïnstalleerd. Het is zowel decoratief als functioneel en past in verschillende kamers en decors, zelfs in een moderne keuken. Je kunt de planken vullen met kruiden en planten in pot, boeken, bekers en kommen en nog veel meer. De totale afmetingen van deze planken zijn 7,75 “L x 7,75” B x 48,5 “H. Ze zijn erg slank en hebben ook een echt cool design.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten