Een tiental ideeën voor keukeninrichting die echt logisch zijn

De keuken is geleidelijk getransformeerd van een strikt functionele ruimte om te koken naar een sociale, multifunctionele ruimte die vaak in het midden van het huis is geplaatst. Deze overgang bracht ook veranderingen in stijl en algehele esthetiek met zich mee, dus de keuken van vandaag is meestal een erg gezellige en uitnodigende ruimte. Om zo’n vriendelijke en aangename sfeer te bereiken, kunt u zich concentreren op de kleine dingen, de accentstukken en keukendecorelementen die het grote meubelstuk en de algehele indeling van de kamer aanvullen.

Het is niet zo moeilijk om een ​​ongedwongen en comfortabele sfeer in je keuken te creëren, en je begint met een eenvoudig houten bord dat je kunt maken van een hergebruikte kastdeur of houtresten van eerdere doe-het-zelf-projecten. Verf het hout zwart en gebruik briefsjablonen of stickers om een ​​leuke of grappige boodschap toe te voegen. Het bordje op iheartnaptime zegt “eet meer cake”, een advies dat we misschien gaan overwegen.

Een ander idee is om uw keuken een mooie raambehandeling te geven en misschien van deze gelegenheid gebruik te maken om kleur of patroon aan het decor toe te voegen. In deze keuken op blessthisnestblog wordt het raam mooi omlijst door een plank met stijlvolle decoraties. Misschien is er in uw keuken wel plaats voor zoiets.

U kunt uw keukeninrichting verbeteren terwijl u praktisch bent. Hoe zit het met het veranderen van dit lege wandgedeelte in een opslagruimte voor al uw pannen, snijplanken en sommige borden? Ook kun je er een mooi bordje bovenop zetten, dat je zelf kunt maken van een eenvoudig houten plankje of drijfhout. Meer inspiratie vind je bij de distelbossen.

Als je het hebt over manieren om opslag te combineren met een smaakvolle inrichting, bekijk dan dit prachtige keukenrek van fjeldborg. Het is eigenlijk een plank en wordt direct boven de backsplash aan de muur bevestigd. Hier kun je allerlei kleurrijke kopjes en schaaltjes bewaren en uitstallen.

Hoekkasten zijn ook behoorlijk geweldig. Ze zijn niet alleen erg praktisch en ruimtebesparend, ze kunnen ook uw keukeninrichting aanzienlijk verbeteren. Gebruik de planken om wat kleur aan de keuken toe te voegen en een focus te creëren door je zoete verzameling kopjes, kommen, kruidenpotjes en al het andere dat je maar kunt bedenken te tonen en te organiseren. Meer inspiratie vind je op sfgirlbybay.

Elke keuken heeft sommige gebieden die onvermijdelijk minder functioneel zijn dan andere, of het nu een moeilijke hoek, een ongemakkelijke hoek of een afzuigkap is die verborgen is als een nutteloze kast. U kunt inspiratie opdoen uit deze functies bij het plannen van uw volgende keukendecorproject en manieren vinden om het meeste uit een minder gelukkige situatie te halen. Bekijk lessthanperfectlifeofbliss als je ideeën nodig hebt.

U kunt ook uw bestaande keukeninrichting benadrukken en er origineel uit laten zien door uw meubels kleur te geven en de muren te versieren met posters, borden en handgemaakte decoraties. Zoek naar manieren om uiterlijk en functie harmonieus te combineren en kleuren te kiezen die goed bij de kamer passen en hem niet overweldigen. Misschien kan deze keuken op een projectcloser je wat ideeën geven.

Sommige planten aan een keuken toevoegen is een geweldig idee, maar niet alle keukens hebben de ideale indeling of ruimte. Als het niet mogelijk is om de potten op de vensterbank te laten staan, overweeg dan een zwevende doe-het-zelfplank. Die op placeofmytaste ziet er erg stijlvol uit en is ook vrij eenvoudig te maken. Je kunt hem voor het raam hangen en er kunnen meerdere kleine plantjes of kruiden in.

Zelfs als het heel eenvoudig is en niet echt een origineel bericht verzendt, valt dit “keuken” -bord zeker op en dat is vaak alles wat een keuken nodig heeft om er minder saai uit te zien om karakter te krijgen. Het bord heeft een industrieel design dat goed past bij de rustieke, traditionele, moderne en eigentijdse keuken. Meer informatie vind je in de lizmarie blog.

Dit plantenbakframe van lizmarieblog is een ander voorbeeld van hoe uiterlijk en functie elkaar precies kunnen aanvullen. Dit is zowel een decoratie als een handig accessoire voor de keuken. Het creëert een focus in de kamer en biedt je ook een plek om handdoeken, pannenlappen en dergelijke op te hangen.

Geef je favoriete koffiekopjes een thuis … en daarmee bedoelen we een schattig plankje in de vorm van een schattig huisje. Je kunt het zelf doen en de schaal zo groot of zo klein maken als je wilt, afhankelijk van het type mousse of kopje dat je wilt. Ontdek de details van het project en instructies over abeautifulmess.

Het kan een moeilijke uitdaging zijn om een ​​opbergsysteem te vinden voor alle potten, pannen en keukengerei dat eigenlijk praktisch is en werkt. In plaats van te proberen al deze dingen in kasten en lades te verbergen, moet je alles tentoonstellen. Bekijk abeautifulmess om erachter te komen hoe je een breadboard voor in de keuken maakt.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten