Ontwerp ideeën en upgrades voor uw volgende keukenrenovatieproject

Keukenrenovatie is een van de meest veeleisende en complexe woninggerelateerde projecten die u kunt ondernemen, en er zijn veel zaken waar u aan moet denken voordat u begint. Er moeten tocht worden gemaakt, meubels worden geselecteerd, muur- en vloeropties worden geselecteerd en er worden veel onvoorziene details en complicaties verwacht.

Wat kost een keukenrenovatie?

Het hangt ervan af of u, voordat u een beoordeling kunt maken, eerst enkele belangrijke vragen moet beantwoorden, zoals: B. wat u van dit gebied verwacht, hoe u het elke dag gebruikt, hoe het eruit moet zien enzovoort. Zodra u een duidelijk beeld voor ogen heeft, kunt u enkele schattingen maken. U moet de kosten van de ontwerpkosten (niet alleen voor de kamer zelf, maar ook voor alle op maat gemaakte meubels), alle apparaten, installaties, kasten, werkbladen, vloeren, muren en plafonds, sanitair en natuurlijk de verlichting en ook kleine details toevoegen. Projecten als deze brengen altijd extra kosten met zich mee. Maak een plan en probeer je eraan te houden, maar wees ook flexibel. Gemiddeld kunt u verwachten dat u ongeveer 10 tot 15% van de huiswaarde aan dit project besteedt, maar u kunt ook de kosten laag houden als u zich eraan aanpast.

DIY-projecten

Er zijn veel dingen die u zelf kunt doen waarmee u wat geld kunt besparen. We weten bijvoorbeeld allemaal hoe duur werkbladen kunnen zijn. Als u ervoor kiest om er een doe-het-zelf-project van te maken, kunt u de totale kosten van het verbouwen van de keuken laag houden en tegelijkertijd iets unieks creëren. Betonnen werkbladen zijn echt een coole optie. Het idee is om uw oude meters opnieuw te ontwerpen met betonmix en enkele basisgereedschappen. Het is een geweldig idee als je kiest voor een moderne of industrieel geïnspireerde keuken.

Je kunt de backsplash ook zelf doen. Als u met gipsplaat werkt, mogen reparaties niet te moeilijk zijn. Zodra alles mooi en soepel is, kunt u de backsplash naar wens aanpassen. Prime en schilder de muur en zorg ervoor dat deze in de kamer past en past bij de rest van de keuken. Als dat het enige gebied is waar u ook wijzigingen aanbrengt, probeer dan dezelfde stijl te behouden als de rest van de keuken, maar u kunt ook iets nieuws en anders proberen, zolang het maar past.

Als je denkt dat er een verandering nodig is, is een nieuwe backsplash wellicht het antwoord. Het is mogelijk om zelf een tegel backsplash te installeren, maar je hebt wat gereedschap en accessoires nodig zoals mastiek, afstandhouders, een troffel, een spatel, een tegelzaag, voegspecie, afdichtmiddel en een grondafdichtmiddel. Grotere tegels zouden dit project vereenvoudigen, maar zouden er niet hetzelfde uitzien als metrotegels.

De kleine details zijn ook belangrijk. Een keuken heeft voldoende verlichting nodig en één plafondlamp is niet genoeg. U moet echt overwegen om werkverlichting toe te voegen en als u de conversiekosten laag wilt houden, kunt u dit zelf doen. Installeer LED-verlichting onder de kast om uw keuken functioneler te maken en een geweldige uitstraling te geven. U kunt kiezen uit tal van verschillende soorten, waaronder zelfklevende LED-tapes die u op elk gewenst formaat kunt knippen.

Weten hoe u kleine huisreparaties en -installaties moet uitvoeren, is zeer nuttig en nuttig, niet alleen omdat het u wat geld bespaart, maar ook omdat u meer vrijheid heeft om wijzigingen aan te brengen wanneer u maar wilt. Als je je keukenkraan wilt upgraden, doe dat dan gewoon. Het zou dat deel van het huis opfrissen en comfortabeler maken, ook al zal het voor de anderen geen merkbare verandering zijn. Misschien wilt u een paar wijzigingen aanbrengen in de regio terwijl u bezig bent.

Over kleine maar nuttige upgrades gesproken. Het kan ook cool zijn om een ​​USB-opladeraansluiting in de keuken te installeren. Hierdoor laad je je apparaten makkelijker op terwijl je aan het koken of schoonmaken bent, en ziet je keuken er moderner uit. Dit is een upgrade die je zelf kunt doen. Als je eerder stopcontacten hebt geïnstalleerd, zou dit geen grote uitdaging moeten zijn.

Voor & na keukenprojecten

Een van de grootste verbeteringen die een keuken kan krijgen, zijn natuurlijk nieuwe apparaten en dat is niet goedkoop. Aangezien dit een grote investering is, moet u wat onderzoek doen, enkele recensies lezen en de modellen vinden die het beste bij u en uw keuken passen. Het hebben van de juiste apparatuur kan vanuit esthetisch oogpunt mooi zijn. Houd daar dus rekening mee. In dorseydesigns vind je enkele tips om uit te kiezen.

Je kunt het uiterlijk van je keuken ook volledig veranderen door de muren opnieuw te schilderen. Kies een nieuwe kleur die past bij uw nieuwe ontwerprichting. Deze keuken in Jacquelynclark heeft bijvoorbeeld romige muren die hem een ​​oude en gedateerde uitstraling geven. De nieuwe witte muren en plafonds geven het een veel schoner en moderner uiterlijk. Het nieuwe eiland ziet er ook erg mooi uit, dus je kunt er ook inspiratie uit halen.

Als je het hebt over het gebruik van wit in de keuken, overweeg dan hoe luchtig en mooi deze kamer op Pinchofyum is. Dit was een complete renovatie met nieuw meubilair, muurkleuren, vloeren en toestellen. Het is natuurlijk een grote verandering, van oud en donker naar iets moderns, licht en met een open en ruime indeling. Sommige muren of scheidingswanden afbreken kan uw eigen keuken mogelijk verbeteren.

Deze verbouwing van het huis in Noord-Virginia is ook erg inspirerend. Dit was een groot project dat veel veranderingen met zich meebracht. Het gebied is opnieuw ingericht, de deur is verplaatst, de voorraadkast is verplaatst, er zijn nieuwe kasten en planken toegevoegd, de muren zijn opnieuw geverfd en er zijn ook nieuwe werkbladen en opstanden. Er zijn nog veel meer details waardoor deze nieuwe keuken er fantastisch uitziet.

Er zijn veel inspiratiebronnen voor het verbouwen en uitbreiden van de keuken in het Common Wealth Home-ontwerp. Er is absoluut een grote verandering in de algehele esthetiek van de kamer. De keuken kreeg nieuwe armaturen, witte kasten, een elegant eiland en stijlvolle hanglampen. Het nieuwe ontwerp zorgt ook voor een soepelere overgang tussen de keuken en de woon- en eetkamer. Het is altijd interessant om na te denken over nieuwe manieren om een ​​kamer of een gedeelte van een grote open ruimte in te richten.

Deze keuken ging van een kamer met veel kasten naar een luchtige en luchtige kamer met open planken. Het is duidelijk dat de verandering een enorme impact heeft op de algehele opslag en organisatie van de kamer, dus hier moet rekening mee worden gehouden voordat zo’n grote ontwerpwijziging wordt doorgevoerd. Met de planken zijn er nu veel objecten in zicht en dat heeft zijn voor- en nadelen. Daarnaast is niet alleen het meubilair veranderd, maar ook de wanden en de vloer. De nieuwe Aqua toestellen zien er ook prachtig uit in combinatie met alle witte vlakken eromheen. Bekijk abeautifulmess voor details.

Bedenk bij het plannen van uw keukenrenovatie hoe u deze kamer functioneler kunt maken. Als je een duidelijk idee hebt, zoek dan naar manieren om alles er mooi uit te laten zien en een designesthetiek te ontwikkelen. Een van de prioriteiten bij het omzetten van citroendistel was het kopen van nieuwe en grotere apparaten. Er was ook wat nieuw meubilair nodig om plaats te maken in de keuken. Van het een kwam het ander en dit is het nieuwe ontwerp dat eruit kwam.

Er is een leuke conversie voor en na de keuken op loveandoliveoil die je ook wat ideeën kan geven. Dit is een kleine keuken met een open design. Het heeft een hoog plafond en het nieuwe ontwerp profiteert hiervan met extra opslagruimte. Het nieuwe eiland is ook erg interessant. Het is erg elegant en kleiner dan het oude en zorgt voor een betere visuele verbinding tussen de keuken en de andere ruimtes.

Een ander idee is om een ​​geheel nieuw kleurenthema toe te passen op de hele keuken. Een goed voorbeeld is het ontwerp van het herenhuis in Dans-le-Townhouse. De nieuwe combinatie van wit en aqua geeft de keuken een zeer lichte, luchtige en kustachtige sfeer. We houden van de gecoördineerde details en de kleine houtaccenten die de eentonigheid een beetje doorbreken. Een grote verandering hierbij is de overgang van de oude kasten naar de nieuwe zwevende planken. Dit opent de kamer heel erg. Een deel van het oude meubilair is behouden en opnieuw geverfd en de vloer is bewaard gebleven. Dit is een uitstekende manier om de totale kosten van de conversie laag te houden en toch een volledig nieuwe uitstraling van de kamer te krijgen.

Ersten Kommentar schreiben

Antworten